Bugün ne aldin kaç tl harcadin

75 TL bebeğin kan ilacı
200 TL bizim gıda takviyeleri
45 TL bebeğe temizleme pamuğu hiç kalmamış gelene kadar küçük duşta popusunu yıkıyorum ıslak mendil hiç kullanmadım kullanmam da .
bunlar gelecek ayın bütçesindeydi kargo geç geliyor hemen maaşı beklemedim sipariş verdim

Cedric1003 tayin işini ne yaptın şekerim kaçırdım yoğunluktan. Hava serinledi biraz haftaya daha iyi olacak konserve yapıp kurtulsak

Kızlar kusura bakmayın ya bazen alıntılara geri döneniyorum o an sonra kafam gidiyor unutuyorum sabah birkaç msjı görmemişim eksik okumuşum filan özel msj kutusuna da bir sürü msj geliyor orayı da okuyorum derken Gidiyor kafam

Göbek fıtığım yüzünden mekik çekmeyi bıraktım kızlar çok ağrım oluyordu bebeği de kucağıma alınca daha fena oluyordum . Göbeğim kaldı biraz

Ask olsun birlikte verelim Birbirimizi gazlarız.Benden önce vermeye kalkarsan seni yediklerime özendirip kanına girerim tercih senin tarafını sec
gaza gelelim diye şey yapmıştım caaa nım simdi sen benden daha zayifsin zaten öndesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…