- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.601
Bende 5 buçukta yedim cok heyecanliyimfındık badem bende yedim mi bi kilo yerim hiç yemesem daha mi iyi acaba
kiz ben böyle yesem 100 kilo olurum heralde hemen kilo alıyorumBende diyet yapmak istiyorum ama teyzem mantı yapmış iş çıkışı mantı yedim anneme geldim şimdi dondurmalı baklava yedimÖğlende pişi yedim
Hava serinlese pişi yapacağızBende diyet yapmak istiyorum ama teyzem mantı yapmış iş çıkışı mantı yedim anneme geldim şimdi dondurmalı baklava yedimÖğlende pişi yedim
Bende alıyorum valla ama yiyiyorum artık dur diyecegım yarınkiz ben böyle yesem 100 kilo olurum heralde hemen kilo alıyorum
Reçel olsaydı ben reçelle severim ama reçelim yoktuHava serinlese pişi yapacağızevde
Pekmezde olur yAReçel olsaydı ben reçelle severim ama reçelim yoktuYap yap pişi benim favorım
AA oda güzel olurPekmezde olur yA
önce ben dönecemBende alıyorum valla ama yiyiyorum artık dur diyecegım yarınBak gör bende iğne ipliğe dönecegım
göbek azcıkta olsa kaliyo yaGöbek fıtığım yüzünden mekik çekmeyi bıraktım kızlar çok ağrım oluyordu bebeği de kucağıma alınca daha fena oluyordum . Göbeğim kaldı biraz
Benim tüm olay sadece göbekte olduğu içinde etkiledi galiba biraz kaldı üzgünüm o yüzden . Yeniden Mekik çekmek istiyorum ama korkuyorum ağrıyor iyice kötü olup ameliyatlık olursa. Diyegöbek azcıkta olsa kaliyo ya
Ask olsun birlikte verelimönce ben dönecem
gaza gelelim diye şey yapmıştım caaa nım simdi sen benden daha zayifsin zaten öndesinAsk olsun birlikte verelimBirbirimizi gazlarız.Benden önce vermeye kalkarsan seni yediklerime özendirip kanına girerim tercih senin tarafını sec
ayyy tühh yaaAy altın iyice çakıldı taşınma parasını altına yatırdım 500tl eridi ya para anam