- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel görünüyor çok severim tazesinide kurusunuda afiyet olsun incir çok kilo yapmaz akşam saatine bırakmazsan gün içinde yakarsınİncirler oldu
Kilolar geliyor
Yapmaz mı gerçektençok güzel görünüyor çok severim tazesinide kurusunuda afiyet olsun incir çok kilo yapmaz akşam saatine bırakmazsan gün içinde yakarsın
Dünyanın en güzel yiyeceğiİncirler oldu
Kilolar geliyor
Rusya covid aşısını bulmuş güya putin kızıma da yapıldı yakında üretime geçilecek diyormuş
Canım domates çorbası istediEvde hiç yapmadım bir deneyim yerleşinceDomates çorbası bende yediriyorum
Nar mevsimi değildi
Çilek verdim
Kremayı bebeğin vücudun tanımasın zaten paketli gıda sonuçta
İnek sütüne de gerek yok bebek emiyor sonuçta
Herkesin bebek bakma stili başka o yüzden yorum yapmayayım artık
Onsu ve altını etkileyecektir ki etkiledi bile. Epey düşer diye yorumlar okuyorum.Rusya covid aşısını bulmuş güya putin kızıma da yapıldı yakında üretime geçilecek diyormuş
Kendi çorbalarımızi kast ettim bebeğe bende vermiyorum bunlari tabikiKrema ve inek sütü mü ben hiç birisini vermiyorum
Yaaaaa malatyaya gelseydiniz birlikte yapardıkCanım domates çorbası istediEvde hiç yapmadım bir deneyim yerleşince
Ah keskeMalatyayı bırak tokata bile yerleşemedikYaaaaa malatyaya gelseydiniz birlikte yapardık
yok canım doğal şeker incirdeki hem bağırsaklarını çalıştırırYapmaz mı gerçekten
Çok kalorili diye biliyorum bende
Dün öğlende 10 tane falan yedim
Püre altın alacak mısın ben takip ediyorum uygun noktaya gelir alacağımAltın düşüyor şükürler olsun 🎖
kızlar altınla son 10 yılda tamam sürekli yükseldi yatırımcısına hep kazandırdı fakat 2010 yılında sanırım yine ons 2 bin dolara çıkmış fakat sonra bir anda bin dolara tekrar inmiş ve yatay seyretmiş panik yapıp epey satan olmuş 10 yıl stabil gitmiş vesaire vesaire .
Bence bu seviyeler çok yüksek.
Kredi çekip alanlar olmuş hatta
Bu ay zorlarsam 1ceyrek alırımPüre altın alacak mısın ben takip ediyorum uygun noktaya gelir alacağım