Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Erteleme tabi bende 1000tl lik yazlık alışveriş yaptım kendime çalışıyoruz ama sık sık sinir geldi.Kimsenin umrunda değil bize bizden fayda var.Bugun vitamin alacağım kendime halsizim Omega 3 te alacağım.Dişçiyr randevu alıp dişe gitmem lazım diş etlerin ağrımaya basladı.Temizlik falan yapılsın
bende bugün spor ayakkabı mı alcam çocuklar gelsin onlarada sandaletlerini alırım yemeğe götürürürm beraber vakit geçiririz

Cocuk bakmak için anne olsun kv olsun birisine muhtaç olmak o kadar zor ki.. naz çekiyorsun, suyuna gidiyorsun, cok zor cok.. su cocuklar bir am evvel okul çağına gelde de rahatlasam..
Kendi annende zor oluyor annemde baktı ama annem yemek yapardı erkenden yatardı erkenden kalkıp kahvaltı hazırlar çocuğa benden iyi bakardı ama babam çok yıprandı çok yalnız kaldı artık gelsin istemiyorum.Kayınvalideye söyledi eşim.Birine muhtaç olmak çok zor.Eşim yoktu annemle pek sorun olmadı hem bana yoldaş oldu annem.

Cocuk bakmak için anne olsun kv olsun birisine muhtaç olmak o kadar zor ki.. naz çekiyorsun, suyuna gidiyorsun, cok zor cok.. su cocuklar bir am evvel okul çağına gelde de rahatlasam..
allah yardımcımız olsun okula başladı büyük bu seferde yarım gün ne yapacak etüte gitti geçen dönem çok yoruluyordu sabah kalkmak istemedi çok ağladım küçücük çocugu saatlerce okulda etütte bırakmak zorunda kalıyorum diye çabuk geçsin sıkıntılarımız diye dua ediyorum

Kendi annende zor oluyor annemde baktı ama annem yemek yapardı erkenden yatardı erkenden kalkıp kahvaltı hazırlar çocuğa benden iyi bakardı ama babam çok yıprandı çok yalnız kaldı artık gelsin istemiyorum.Kayınvalideye söyledi eşim.Birine muhtaç olmak çok zor.Eşim yoktu annemle pek sorun olmadı hem bana yoldaş oldu annem.
kendi annenle daha rahat oluyorsun o bir gerçek sen onun huyunu o senin huyunu bildiğin için tartışsanda büyümüyor ama kv o duruma gelince eskisi gibi olunmuyor helede sevmiyorsanız birbirinizi bizdeki gibi çok zor oluyor hı hı diyorsun ama yazıyorsun her şeyi kenara

Anne de zor.
Benim annem geldi bir dönem ama hiç anlaşamıyoruz her şeye karışıyor.
hiçbir şekilde temizlik ve yemek yaptırmıyorum zaten.
yaparsak topluca içli köfte mantı börek vesaire yapıp buzluğa atıyoruz.
Günlük yemekleri kahvaltıyi ben hazırlıyorum temizliği yapıyorum temizlikçi kadın da geliyor.
Çocuklara yemek yedirme konusunda da başarısız.
öyle olduğu halde binbir nazını çekiyorum.
Avantajları tabii ki oluyor sonuçta gece gündüz evimizde akşamları çıkıp rahat gezebiliyoruz çocukları bırakıp alışverişimizi pazari rahat gidiyoruz.
Özellikle bu dönemde gelse hijyen konusunda rahat oluruz dışarıdan virüs taşıma riski yok.

Anne de zor.
Benim annem geldi bir dönem ama hiç anlaşamıyoruz her şeye karışıyor.
hiçbir şekilde temizlik ve yemek yaptırmıyorum zaten.
yaparsak topluca içli köfte mantı börek vesaire yapıp buzluğa atıyoruz.
Günlük yemekleri kahvaltıyi ben hazırlıyorum temizliği yapıyorum temizlikçi kadın da geliyor.
Çocuklara yemek yedirme konusunda da başarısız.
öyle olduğu halde binbir nazını çekiyorum.
Avantajları tabii ki oluyor sonuçta gece gündüz evimizde akşamları çıkıp rahat gezebiliyoruz çocukları bırakıp alışverişimizi pazari rahat gidiyoruz.
Özellikle bu dönemde gelse hijyen konusunda rahat oluruz dışarıdan virüs taşıma riski yok.
benim annem çok fedakar her şeyimizi annem yapardı elinde temizlik beziyle gezer çamaşırları asar katlar elinden geldiğince beğenmediğimi bilsede yapar sonra tekrar yap ortlaıktan kalksın diye yemeğimi yapar yeriz bulaşıkları halleder namazını kılar giderdi evine bazen eşim derdi anne zaten erkenden geliyorsun gitme burda kal çocukjlar yoruyor diye o zamanlar kalırdı canım annem çok üzülüyorum

strawberry_cake strawberry_cake o nasıl bir kocaymis oyle, 3 ay karısını bırakıp gezmeler filan.
Yalnız kalmak istiyorum diyormuş birde.

Elti Bir ay sizde kalacak çok uzun süre değil mi bu.
Zaten çocuklarla çok yoruluyorsun Bir de onlar çok yıpratırlar seni
Bir ay değil canım bir hafta. Eltim çok yardımcı oluyor bana sağolsun çocuklarıda oğlumla ilgileniyor. Daha öncede gelip kalmıştı hic yük olmamisti bana. Kocasını allah bildiği gibi yapsın bencilin teki. Aileside hic tepki göstermiyor karını çocuklarını niye ihmal ediyorsun demiyor. Değişik insanlar.

Devam sütü zaten kızlar.
Biberonla yapıp vermiyorum biberon almıyor.
Muhallebi yapıyorum geceleri onun içine koyuyorum.
Sabah kahvaltısını bulamaç şeklinde yapıyorum yani yumurta ve muhallebi yapıp ezip verdiğim için onların içerisine de koyuyorum.
250 Gr.

Bir ay değil canım bir hafta. Eltim çok yardımcı oluyor bana sağolsun çocuklarıda oğlumla ilgileniyor. Daha öncede gelip kalmıştı hic yük olmamisti bana. Kocasını allah bildiği gibi yapsın bencilin teki. Aileside hic tepki göstermiyor karını çocuklarını niye ihmal ediyorsun demiyor. Değişik insanlar.
Senin eşinin kardeşi.
Anne babayı az çok tanıyoruz burdan.
Şaşırmadım kadına yapılan haksızlığa göz yummalarina.

9yılın verdiği yıpranma artık uç noktaya geldim Batı’da da rahat yok bize.Aile olmuş olmamış umurları değil birde kayınvalide eklenecek haneye :işsiz:
Canım evde bir büyüğün olması tabiki cok iyi ana sizin evlilik de uzun ayrılıklar yaşanmış sen de esinde cok yıprandınız. Kayınvalideni az cok taniyirsundur sen daha iyi tahmin edersin
Ben senin yerinde olsam çocuğun büyük herseyi cok rahatlıkla anlatır iyi bir bakıcıyla devam ederdim
Bakıcılık ısını cok profesyonel yapan insanlar var.
herseyin hayırlısı olsun şimdide düşünüp stres yapma esinle beraber olmanın keyfini çıkar ❤️

Anne de zor ya. Benimki başka şehirde dolayısıyla gelip kalıyor. Kendi düzenini arıyor. Ben kendi düzenim bozulmasın istiyorum. Sonra alınıyor vs.

Canım evde bir büyüğün olması tabiki cok iyi ana sizin evlilik de uzun ayrılıklar yaşanmış sen de esinde cok yıprandınız. Kayınvalideni az cok taniyirsundur sen daha iyi tahmin edersin
Ben senin yerinde olsam çocuğun büyük herseyi cok rahatlıkla anlatır iyi bir bakıcıyla devam ederdim
Bakıcılık ısını cok profesyonel yapan insanlar var.
herseyin hayırlısı olsun şimdide düşünüp stres yapma esinle beraber olmanın keyfini çıkar ❤
😨evde niye bir büyüğün olması iyi olsun yaaaa 😖

X