Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Senin eşinin kardeşi.
Anne babayı az çok tanıyoruz burdan.
Şaşırmadım kadına yapılan haksızlığa göz yummalarina.
Aynen ellerinden teşbih düşmez ama adalet vicdan merhamet sıfır. Oda kendi başına çocuklarıyla mutlu olmaya calisiyor herşeyin tadını çıkarmaya çalışıyor eşine zerre minnet etmiyor o konuda artik.

Küçüğün anakucağını sattım 300₺’ye. Akşamüstü gelip alacaklar. Üzerine biraz ekleyip büyüğe yükseltici alacağım.
Büyük kaç yasında?Bende koltuk alacağım ama kemer boynunu keser diye yükseltici almayacağım büyük olan oto koltuğundan alacağım birkaç ay bu idare eder.Kışın yenisini alacağım

😨evde niye bir büyüğün olması iyi olsun yaaaa 😖
Çocuğu bırak esinle başbaşa yemeğe çık sinemaya tiyatroya git daha neler yapılır neler arakadaslarinla vakit geçir bizde kimse olmadigi icin o kadar özeniyorum çocuğu bırakıp rahat rahat gezenlere
Tabi uzun vade de aynı evde olmak sıkıntı ben istemezdim kayınvalidemi hem de hiç istemezdim😂😂😂

Küçüğün anakucağını sattım 300₺’ye. Akşamüstü gelip alacaklar. Üzerine biraz ekleyip büyüğe yükseltici alacağım.
Bızde bu markanın küçük modeli var ben bunu almak istiyorum kışa doğru

Eklentiler

• 326BAE33-06EC-45B1-9362-ECAE89120D61.png
    326BAE33-06EC-45B1-9362-ECAE89120D61.png
    369,8 KB · Görüntüleme: 47
Çocuğu bırak esinle başbaşa yemeğe çık sinemaya tiyatroya git daha neler yapılır neler arakadaslarinla vakit geçir bizde kimse olmadigi icin o kadar özeniyorum çocuğu bırakıp rahat rahat gezenlere
Tabi uzun vade de aynı evde olmak sıkıntı ben istemezdim kayınvalidemi hem de hiç istemezdim😂😂😂
Çocuğa ben bakarım kayınvalide cıkar🤣Öyle sever gezmeyi ki anlatılmaz yaşanır😀

Ben çorbalara İlik suyu ve peynir altı suyu kullandığım için aklıma gelmedi . Gelse de kullanmazdım zaten .
Elinde fazla mama var diye bir alternatif olur dedim. Ben mesela kendimize sebze çorbası yaptığımda içerisine krema yoksa bir bardak sut katıyorum yumuşak bir aroma verdiği için Mamada sut zaten aynı şekilde yumuşatır tadını vitamin katar hemde ziyan olmaz.

Elinde fazla mama var diye bir alternatif olur dedim. Ben mesela kendimize sebze çorbası yaptığımda içerisine krema yoksa bir bardak sut katıyorum yumuşak bir aroma verdiği için Mamada sut zaten aynı şekilde yumuşatır tadını vitamin katar hemde ziyan olmaz.
Krema ve inek sütü mü 😨 ben hiç birisini vermiyorum

Günaydın kızlar..
KV lerin geneli rahat incitmiyorlar kendilerini. Allah güç kuvvet versin kimseye muhtaç olmadan büyüsün çocuklar..
Aklıma çocukların küçüklükleri geldi ne zorlanmıştım kızım doğunca hastaneden eve geldik sabahına eşim işe gitti 3.5 yaşında oğlan, yeni bebek, dikişli ben kaldık. bak yine üzüldüm kendime:olamaz:

4aylikken ağzına nar sıkıyordum çok seviyor narı.
Domates çorbası veriyorum.
Çilek verdim.
Vucud tanisin hem.
Sadece bal vermedim. 1yasini bekleyecegim
Dünya sağlık örgütü de aynısını söylüyor bal
Dışında deneyin diye
Türkiye de domates çilek alerjen diye geçiyor ama
Avrupa da ilk denenen besinlerden çilek ✌️✌️

3.5 yaşında. Yükseltici alınca boydan kurtaracak gibi.
Benimki 5.5yasında seninki dahada küçükmüş bence yükseltici alma daha büyük koltuk al.Allah korusun bir kaza anında bu koltuklar kafa darbesine karşıda koruyor.Adac testini geçen markalar tercih et bence

4aylikken ağzına nar sıkıyordum çok seviyor narı.
Domates çorbası veriyorum.
Çilek verdim.
Vucud tanisin hem.
Sadece bal vermedim. 1yasini bekleyecegim
Domates çorbası bende yediriyorum
Nar mevsimi değildi
Çilek verdim
Kremayı bebeğin vücudun tanımasın zaten paketli gıda sonuçta
İnek sütüne de gerek yok bebek emiyor sonuçta
Herkesin bebek bakma stili başka o yüzden yorum yapmayayım artık😌

Günaydın kızlar..
KV lerin geneli rahat incitmiyorlar kendilerini. Allah güç kuvvet versin kimseye muhtaç olmadan büyüsün çocuklar..
Aklıma çocukların küçüklükleri geldi ne zorlanmıştım kızım doğunca hastaneden eve geldik sabahına eşim işe gitti 3.5 yaşında oğlan, yeni bebek, dikişli ben kaldık. bak yine üzüldüm kendime:olamaz:
Olan kadınlara oluyor adamlar çöpsüz üzüm.

X