Bugün ne aldin kaç tl harcadin

9yılın verdiği yıpranma artık uç noktaya geldim Batı’da da rahat yok bize.Aile olmuş olmamış umurları değil birde kayınvalide eklenecek haneye :işsiz:
belki iyi biridir kv kendini üzme o oğluna bakar sen kocanla biraz takılırsın hafta sonlarını güzel değerlendirirsin.Annen gibi olmaz tabi seninde görmemezlikten geleceğin çok şey olacak yoksa çok yıpranırsın

Gunaydin kizlar sabah maaile dusa girdik 🤣 eşim ise gitti çocukları banyodan sonra doyurdum uyudular ikiside bende rahat bir kafayla kahvaltı yapacağım az sonra. Dün akşam üzeri komşularımızla babamların bahçesine gittik bostandan sebze topladık hava karardıktan sonra çayımızı içtik çok güzeldi. Gunduzde aradim komsulari binanin bahçesine inelim dedim herkes birseyler hazırladı oturduk baya çocuklar oynadı. Iyi geldi tüm gün açık havada olmak. Bugün eşim arabayi devredecek. Arabayı vermeden önce eltim ve çocukları getirecek bir hafta bizde kalacaklar eşi istanbulda kendisi her sene cocuklarla 3 ay memlekete geliyor daha dogrusu esi zorla birakip gidiyor kafasini dinlemek istiyormus tek basina. Kadin her ne kadar beraber gidip beraber donelim desede adam bildigini okuyor zorla birakiyor kvlere gidip tek basina batida tatilini yapip donuyor evine. Annesi babası da hic tepki göstermiyor oğluna niye tek başına gidiyorsun al karınıda cocuklarinida gotur demiyorlar. Uzuluyorum kadina. Bir yandanda kızıyorum buraya geldiklerinde eşi hic gezdirmiyor karısını çocuklarını tek başına biniyor arabasına kafasına nere eserse oraya gidiyor. Kaynım istanbula dönüncede başlıyor kv eşimi aramaya senin yeğenlerin burda ne biçim amcasin niye hic gezdirmiyorsun sıkılıyorlar falan🤦‍♀️ Çocuklar çok umrunda sanki çocukları bahane edip kendi akrabalarını başına toplayıp 10 kişiyi bir arabaya bindirip pikniğe gidiyor kadın. Eşimde anca şoförlük yapsın. Neyseki yakında gideceğiz burdan eşimde çok sıkıldı artık bu durumdan.

günaydın haftasonu karar aldım 0 beklenti artık her işimi kendi elimden geldiğince paramın yettiğince halletmeye çalışcam istediklerimide alcam çocuklarımın ihtiyaçlarınıda ertelemicem çok kararlıyım
Erteleme tabi bende 1000tl lik yazlık alışveriş yaptım kendime çalışıyoruz ama sık sık sinir geldi.Kimsenin umrunda değil bize bizden fayda var.Bugun vitamin alacağım kendime halsizim Omega 3 te alacağım.Dişçiyr randevu alıp dişe gitmem lazım diş etlerin ağrımaya basladı.Temizlik falan yapılsın

9yılın verdiği yıpranma artık uç noktaya geldim Batı’da da rahat yok bize.Aile olmuş olmamış umurları değil birde kayınvalide eklenecek haneye :işsiz:
Çocuk bakmak içinmi gelecek başka sebepten oturumu? Çocuk için gelecek olsa bile sıkıntılı bir durum ya yıllarca ayrı kalmışsınız eşinle bas basa kalmak istemen çok normal. Allah yardım etsin.

X