- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.501
Günaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam vermezdim oda bir nevi süt zehirler Allah korusun.Et süt tehlikeli tarihi geçtigindeKızlar ya
Aptamil mama almıştım son kullanma tarihine bakmadan.
Son kullanma tarihi bu pazar yani ayın 16'sı.
Ama mümkün değil tüketemez çocuk bir hafta daha kullansam sıkıntı olur mu
Niye acaba yaGünaydın kızlar hiç tadım yok.İçim sıkılıyor dünden beri
Çorbaya nasıl mama katsın kipure hazel bencede verme sut hassas çünkü. Sadece biberon seklinde degil muhallebilerine, çorbalarına kahvaltilik öğünlerine falan kat bitmez belki ama en azından tüketebileceği kadarını tüketmiş olur.
9yılın verdiği yıpranma artık uç noktaya geldim Batı’da da rahat yok bize.Aile olmuş olmamış umurları değil birde kayınvalide eklenecek haneyeNiye acaba ya
O işe sinir oldum ben zaten9yılın verdiği yıpranma artık uç noktaya geldim Batı’da da rahat yok bize.Aile olmuş olmamış umurları değil birde kayınvalide eklenecek haneye
Özele bakarmısın?O işe sinir oldum ben zaten
AtÖzele bakarmısın?
belki iyi biridir kv kendini üzme o oğluna bakar sen kocanla biraz takılırsın hafta sonlarını güzel değerlendirirsin.Annen gibi olmaz tabi seninde görmemezlikten geleceğin çok şey olacak yoksa çok yıpranırsın9yılın verdiği yıpranma artık uç noktaya geldim Batı’da da rahat yok bize.Aile olmuş olmamış umurları değil birde kayınvalide eklenecek haneye
Tarhana ve sebze çorbalarına katılabiliyor.Çorbaya nasıl mama katsın ki
Erteleme tabi bende 1000tl lik yazlık alışveriş yaptım kendime çalışıyoruz ama sık sık sinir geldi.Kimsenin umrunda değil bize bizden fayda var.Bugun vitamin alacağım kendime halsizim Omega 3 te alacağım.Dişçiyr randevu alıp dişe gitmem lazım diş etlerin ağrımaya basladı.Temizlik falan yapılsıngünaydın haftasonu karar aldım 0 beklenti artık her işimi kendi elimden geldiğince paramın yettiğince halletmeye çalışcam istediklerimide alcam çocuklarımın ihtiyaçlarınıda ertelemicem çok kararlıyım
Çocuk bakmak içinmi gelecek başka sebepten oturumu? Çocuk için gelecek olsa bile sıkıntılı bir durum ya yıllarca ayrı kalmışsınız eşinle bas basa kalmak istemen çok normal. Allah yardım etsin.9yılın verdiği yıpranma artık uç noktaya geldim Batı’da da rahat yok bize.Aile olmuş olmamış umurları değil birde kayınvalide eklenecek haneye
Bende yapamıyorum ben içime atıyorum kendimi kahrediyorum.Ben de dün kv ve görümceye çok kırıldım. Sıfır beklenti yapmak istiyorum ama huyun kurusun yapamıyorum.