- 8 Şubat 2016
- 6.119
- 13.675
- 30
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.401
Bence bozma çok günah. o şimdi yumurtada yatıyor, yavrularını büyütür uçurur.
annemin penceresinin önüne yılda iki kez yapıyor, yavrularını uçuruyor ,biz hiç bit pire görmedik
şimdi bi o yana dönüp yatiyo bi bu yana yazik yumurtlamak üzere galiba balkonu felan yikadim kolay gelsin der gibi bakıyoAnnemlerin inşaatta vardı yuva anam biri kalkıyor biri yatıyor hep yumurta vardı bebekler büyüyor uçuyor onlar gitmeden başka yumurta oluyorduSonra yuvayı kolladık yumurtalar bitince bozduk Bit falan olmadı ama çok kaka oluyor
içim rahatladı valla olursa da ilâçlarız napalim inşallah olmasin daKumrudan pire bit gelmez ya bizim is yerinde illa yapiyor hicbirsey olmadi korkma
benim de çekti valla maaşı bekliycem ama para kalmadiAyyyyyyycanım istedi sayende
içim rahatladı valla olursa da ilâçlarız napalim inşallah olmasin da
Al kız kıtır kıtır tereyağlı cevizliAyyyyyyycanım istedi sayende
yok kız evi ilaçlarız yaniYok kiz kedimi o
Ztn belediye ilacliyor korkma
yok kız evi ilaçlarız yani
Hayda bak yakın olsaydık gelirdin banabenim de çekti valla maaşı bekliycem ama para kalmadi
Baklava sandım
Ay bizim apartmanın altında varBaklava sandımÇiğ köfte çekmiş canın yakın olsak sanada köfte getirirdim
tamam canım teşekkür ederim inşallah gerek kalmazTamam belediyeden prof yardim isteyebilirsiniz ev bahce her yeri ilaclarlar
Ben göndermezdimKafam cok karisik, oglum devlet okulunda ana okuluna baslayacak bu sene, evde cok bunaldi, bir yanim gitsin diyor bir yanim ya hastalanirsa diyor. Bizim burada okullar 17 eylulde acilacak, iki secenek sunuyorlar, ya on-line egitim alacak evde, ya da okula gidecek. On-line egitim anaokulu icin nasil olacak bilemiyorum, biz iste olacagiz, annem babam ingilizce bilmiyor, cocugu nasil yonlendirecekler. Her ogrenciye tablet ya da bilgisayar vereceklermis, interneti olmayana da internet saglanacakmis. Eger gondermeyi secersek, her okulun belli kontenjanlari varmis, sosyal mesafeyi saglamak icin mevcutu dusurmusler, yemekhanelerde toplu yemek yenmeyecek, sinifta yenecekmis, herkes sadece kendi sinifiyla olacakmis. Servislerde sosyal mesafeli oturum duzeni olusturulmus, bu yuzden herkese servis saglanamayacakmis. Ya kendimiz birakip alacagiz ki sabah sorun degil ama okul cikisinda alamayiz iste olacagiz, ya da kendimiz baska servis ayarlayabilirmisiz. Diger bir secenekte evimize yurume mesafesindeki okulu tercih etmek, aslinda tam karsimizda okul var ama puani dusuk diye tercih etmedik, belki de orayla konusmak gerek. Esim gonderelim diyor ben de kararsizim, bir iki hafta gonderip deneyebiliriz belki, 6 saat kadar kalacak okulda, maskeye de alisik ama nasil olacak.
Boşver kocanı ya ye gitsin ben yalnız beslenmeye alıştımAy bizim apartmanın altında varama kocam nöbetçi o olmadan boğazımdan geçmez . Yarın gelecek akşama ama bulgur pilavı ve haşlama yapacağım bu durumda yine yiyemeyiz
daha iki gün oldu yedim ama yine de çekti bizde ki bu bulgur aşkı nolacak
Bende yalnız yemek yemeyi cok severim vallaBoşver kocanı ya ye gitsin ben yalnız beslenmeye alıştım
Valla ya ben kısır yapacağım şuan sanırımdaha iki gün oldu yedim ama yine de çekti bizde ki bu bulgur aşkı nolacak
Bende göndermeyecegım çok küçükler.Kayınvalide bakacakBen göndermezdim