- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.361
boşver yanında olsunda en önemlisi birarada olmak eşime iha kursu çıkmasın diye dua ediyorum ben şimdi oraya gitcem kurs çıkarsa eşim başka şehire gitcek ben 2 çocukla tek başıma çok zorlanırımEşimin maaş hesaplanmış baya düşmüş
canım sen dilekçende izmir istiyorum diye mi belirttin benden eşimin çalıştıgı yerden görev belgesi istediler hangi şehirse ona göre ataman olacak diye
Ayyy insallah cnm istedik ama bakalım zor gibi görünüyor 5 tercih yaptık malum izmir baya tercih ediliyor.
Yazmadıysa çıkmaz iha kursu yazdıysa çıkma ihtimali varboşver yanında olsunda en önemlisi birarada olmak eşime iha kursu çıkmasın diye dua ediyorum ben şimdi oraya gitcem kurs çıkarsa eşim başka şehire gitcek ben 2 çocukla tek başıma çok zorlanırım
Görev yeri belgesi koydum ekine.Eski görev yeri yeni görev yerini yazdımcanım sen dilekçende izmir istiyorum diye mi belirttin benden eşimin çalıştıgı yerden görev belgesi istediler hangi şehirse ona göre ataman olacak diye
Senin için bol bol dua edicem Allah gönlünüze göre versinAyyy insallah cnm istedik ama bakalım zor gibi görünüyor 5 tercih yaptık malum izmir baya tercih ediliyor.
Sen güzel yere gidince ayakkabının altına benim ismimi yaz
Aynen pureFeriha izliyor musunuz kızlar
Rıza efendiden nefret eden sadece ben miyim
eşim diyor ki balkonu yıkarken kafama saksı düşüp rıza efendiye dönüşüyormuşum
Kaşıkla kafana vura vura geri eski haline getiririm diyorum
Rıza efendi Mehmet Aysun.. çok gıcıklar
ankaradayken yazmıştıYazmadıysa çıkmaz iha kursu yazdıysa çıkma ihtimali var
Gidebilir ozaman.Çalısma yerleri genelde Doğu tek batı Ankaraymıs eşim öyle demişti.Bizde geçen yıl yazalımmı diye araştırmıştık.Sonra vazgeçtik.Hatay Van Şırnak Hakkari Ankara gibi şehirler var demişti eşim biz zaten Doğudan bıktık adam eve gelemiyorankaradayken yazmıştı
Canım benim insallah sana güveniyorumSenin için bol bol dua edicem Allah gönlünüze göre versinYavrularının şansına inş Ayakkabımın altına şimdiden yazıcam
Millet 600 puanları basıl topluyor anlamiyorumCedric1003 puanınız düşükse gelmez İzmir. Yüksek puanlılar gidiyor herkesin hayali Ege
Doğuda yüksek puanlı okullarda çalışarak tabii kiCanım benim insallah sana güveniyorum ❤❤
Millet 600 puanları basıl topluyor anlamiyorum
canım çok şirin bir kuş ama pire oluşturuyor haberin olsun teyzemin balkonuna böyle yuva yapmışlar girip cıktıkca kuşlar yuvaya pireler havada uçuşmuş teyzemlerden evin içine girmişler ve üremeye devam etmişler evi pireler sarmış bazı yatak koltuk v.s attı yine olmadı ilaçları yine olmadı çareyi ev değiştirmekte buldu sadece beyaz esyalarını alıp cıktı canım dikkatli ol