Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zeynep Gulru Zeynep Gulru evde bakacak anneannesi varmış aslında göndermesen olur.
Almanya'da bazı eyaletlerde açıldı ve bir hafta içerisinde kapandı diye duydum.
Açılsa bile orada da aynı şekilde olabilir.
Önümüz kış ,grip salgını, influenza ,domuz gribi derken hepsi birbirine karışır zaten.
Pek sağlıklı olmaz okulların açık kalması.

Kizlar haklisiniz ben de gondermek istemiyorum ama oglana okul cok iyi gelecek gozlemleyebiliyorum, bir de iki dilli olunca sisteme entegre olmasi icin okula gitmesi gerek. Biraz daha zamanimiz var, duruma gore degerlendirecegiz, annemlere saglik sigortasi yaptiriyoruz ama tabi ki hasta olmalarini istemiyorum, aslinda baska carem olsa onlari buraya getirtmek de istemiyorum ama cocuklar icin mecburum, su 6 ayi da atlatirsak bir duzen olusturacagim.
Universitem ucretsiz covid testi yapiyor, iki kere yaptirdim, negatif cikti, boyle iki haftada bir yapiyorlar, ben de yaptiracagim, ise gelmek icin tren kullaniyorum, gerci treni de artik cok az insan kullaniyor ama buyuk risk.

Ben göndermiyorum. Korkuyorum. Ancak babanne baştan bakarım diyordu şimdi zaman azalınca yoruluyorum diyor. Aslında Ekim gibi annem gelecek o ikisine de bakar kv o zamana kadar bizi idare etse ne güzel olur. Keşke açmasalar okulu evde kalsam cocuklarla diyorum ama çalışan annelere de üzülüyorum bir yandan. Zor kararlar.

Domates kaç para orda😂
Elinize saglik
Coooook pahalı😭 etle yarışır

Kilosunu 2$ dan aldim, ama cok guzel gelmedi gozume daha iyi olanindan da biraz aldim, karistirmak icin, onun da kilosu 3.4$, pahaliydi ama napalim.
Zeynep ben hic uğraşmıyorum zaten yaz kış ayni fiyat... hatta yemeklere hazir konserve domates kullanıyorum.
Tazesi konservenin 3-4 katı fiyat anlamıyorum 😡

X