- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.421
Öyle deme yA bu sabah gene seni andımBoşver kocanı ya ye gitsin ben yalnız beslenmeye alıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme yA bu sabah gene seni andımBoşver kocanı ya ye gitsin ben yalnız beslenmeye alıştım
patlat bi kısııırValla ya ben kısır yapacağım şuan sanırım yada makarna mı yapsam
Hııı sana onu soracaktım Allah aşkına başka çare yok mu kocanla hiç başbaşa kalmayacak mısınBende göndermeyecegım çok küçükler.Kayınvalide bakacak
Çiğ köfte alKısırı kocan gelince yap kısır yalnız yenmez köfte dürüm hop tek kişilikValla ya ben kısır yapacağım şuan sanırım yada makarna mı yapsam
Bu ara yeşillikle salata yemiyoruz diye almadımpatlat bi kısııır
Ben kendimi kesecegım artık sağlıklı düşünemiyorumYada adamı boşayacağımHııı sana onu soracaktım Allah aşkına başka çare yok mu kocanla hiç başbaşa kalmayacak mısın
canım yumurtası yoksaoooyyy Napacaz peki yuvayı mi bozsak korktum bak şimdi
yumurtası yoksa yuvayı dikkatlice alıp başka bir yere koyun balkonun içi tehlikelioooyyy Napacaz peki yuvayı mi bozsak korktum bak şimdi
yumurtası yok ama yuvadan hiç kalkmiyo yumurtlamak üzere galiba canımcanım yumurtası yoksa
yumurtası yoksa yuvayı dikkatlice alıp başka bir yere koyun balkonun içi tehlikeli
Canım bir çeşit taze kekik aslında, bak ben bu linkteki gibi yapıyorum. Salamura şeklinde.Bu zahter nasil bir sey, hic yemedim.
Coooook pahalı etle yarışırDomates kaç para orda
Elinize saglik
Zeynep ben hic uğraşmıyorum zaten yaz kış ayni fiyat... hatta yemeklere hazir konserve domates kullanıyorum.Kilosunu 2$ dan aldim, ama cok guzel gelmedi gozume daha iyi olanindan da biraz aldim, karistirmak icin, onun da kilosu 3.4$, pahaliydi ama napalim.
Aynısı benim balkonda da varhiç ürkmüyo kendimi onun evine gelmiş gibi hissediyorum oraya gidince cok tatli valla 3 aydır uğraşıyo sonun da başarmiş
yaa çocuğunu doğursun büyütsün bi bakalimAynısı benim balkonda da var
Dikkat et bitleri oluyor malesef