Bugün ne aldin kaç tl harcadin

125 lira
5 lira ekmek domates
120 lira kargo (eşimin kilo problemi var bitkisel bi ilaç aldım ilaçtan öte macun gibi karışım kaşıkla yenir) umarım ise yarar

Dün 260 lira harcandı pazar ve market olarak.Cok sıkılıyorum evde ya.Bende piknik istiyorum ama insanın mangal yapmayı bilmeyen eşinin olması çok kötü.
Ya cok zor degil, ilk once biraz cali cirpi odun (kuru olsunlar) tutustur, biraz yansinlar uzerine komur at. Daha kolayi da var, gazli komurler var, biz burada oyle yapiyoruz, sadece komuru yakip koz olmasini bekliyorsun biraz. Bizde esim yakar ama gecenlerde bu sefer de ben yapayim dedim o cocuklara bakti ben pisirdim.

Bu zahter nasil bir sey, hic yemedim.

Merhaba kizlar,
Yogun bir haftasonuydu, yemek temizlik hic oturmadim gibi. Kayinvalidem de domates sosu yapti bize. Esim domates kolisini arabadan indirirken belini sakatladi, simdi biraz daha iyi ama iki buklum gezdi, evde ilac vardi biraz iyi geldi.
Cumartesi aksam yemegini evimizin karsisindaki parkta yedik, iki tepsi borek yaptim ispanakli ve kiymali, cayimizi da aldik, cocuklar da kosusturdular iyi oldu.
Turkiye`den siparislerime basladim, ben buradan istediklerimin linklerini atacagim kardesim alacak, kiramiz kardesimin hesabina yatiyor zaten oradan harcamalari yapacak. Ilk siparisim cocuklara Turkce kitaplar oldu, 200 liraya yakin tuttu. Ikinci siparisim kuru sebze/meyve ve lokum oldu, sekeroglu diye bir yerden, gaziantepden gelecek, insallah kotu cikmaz urunler, 450 lira da burasi tuttu. Daha aklimda olanlar da var, cocuklara kiyafet, eve biraz tekstil urunleri falan alacagim.

Domates kaç para orda
Elinize saglik

oooyyy Napacaz peki yuvayı mi bozsak korktum bak şimdi

oooyyy Napacaz peki yuvayı mi bozsak korktum bak şimdi
Annemlerin inşaatta vardı yuva anam biri kalkıyor biri yatıyor hep yumurta vardı bebekler büyüyor uçuyor onlar gitmeden başka yumurta oluyorduSonra yuvayı kolladık yumurtalar bitince bozdukBit falan olmadı ama çok kaka oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…