- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.381
kilo vermesi için mi alması için mi125 lira
5 lira ekmek domates
120 lira kargo (eşimin kilo problemi var bitkisel bi ilaç aldım ilaçtan öte macun gibi karışım kaşıkla yenir) umarım ise yarar
Alması içinkilo vermesi için mi alması için mi
Ya cok zor degil, ilk once biraz cali cirpi odun (kuru olsunlar) tutustur, biraz yansinlar uzerine komur at. Daha kolayi da var, gazli komurler var, biz burada oyle yapiyoruz, sadece komuru yakip koz olmasini bekliyorsun biraz. Bizde esim yakar ama gecenlerde bu sefer de ben yapayim dedim o cocuklara bakti ben pisirdim.Dün 260 lira harcandı pazar ve market olarak.Cok sıkılıyorum evde ya.Bende piknik istiyorum ama insanın mangal yapmayı bilmeyen eşinin olması çok kötü.
Bu zahter nasil bir sey, hic yemedim.Merhaba hanımlar
Dün pazarda 77₺si haftalık olmak üzere toplam 248₺ harcadım. İçinde kışlık domates, zahter, kızılcık ve fasulye ile buzluğa mısır, limon, kızartmalık bamya, kurutmalık nane ve reyhan da var. Konserveler tamam. Belki sonra biraz lutenitsa yapabilirim o da halim olursa.
pure hazel yaptığım lutenitsalar denendi onaylandı canım, patlıcan tadı da gelmedi. Eşim hiç sevmez o da almadım tadını dedi.
Cuma günü de a101den stokluk alışveriş yaptım. Yumuşatıcı, sıvı sabun vb. Deterjan ve temizlik stoğum fena değil. Artık uygun buldukça eklerim.
22 puanDoğuda yüksek puanlı okullarda çalışarak tabii ki
Senin okulun hizmet puanı kaç
Domates kaç para ordaMerhaba kizlar,
Yogun bir haftasonuydu, yemek temizlik hic oturmadim gibi. Kayinvalidem de domates sosu yapti bize. Esim domates kolisini arabadan indirirken belini sakatladi, simdi biraz daha iyi ama iki buklum gezdi, evde ilac vardi biraz iyi geldi.
Cumartesi aksam yemegini evimizin karsisindaki parkta yedik, iki tepsi borek yaptim ispanakli ve kiymali, cayimizi da aldik, cocuklar da kosusturdular iyi oldu.
Turkiye`den siparislerime basladim, ben buradan istediklerimin linklerini atacagim kardesim alacak, kiramiz kardesimin hesabina yatiyor zaten oradan harcamalari yapacak. Ilk siparisim cocuklara Turkce kitaplar oldu, 200 liraya yakin tuttu. Ikinci siparisim kuru sebze/meyve ve lokumlu oldu, sekeroglu diye bir yerden, gaziantepden gelecek, insallah kotu cikmaz urunler, 450 lira da burasi tuttu. Daha aklimda olanlar da var, cocuklara kiyafet, eve biraz tekstil urunleri falan alacagim.
oooyyy Napacaz peki yuvayı mi bozsakcanım çok şirin bir kuş ama pire oluşturuyor haberin olsun teyzemin balkonuna böyle yuva yapmışlar girip cıktıkca kuşlar yuvaya pireler havada uçuşmuş teyzemlerden evin içine girmişler ve üremeye devam etmişler evi pireler sarmış bazı yatak koltuk v.s attı yine olmadı ilaçları yine olmadı çareyi ev değiştirmekte buldu sadece beyaz esyalarını alıp cıktı canım dikkatli ol
Kilosunu 2$ dan aldim, ama cok guzel gelmedi gozume daha iyi olanindan da biraz aldim, karistirmak icin, onun da kilosu 3.4$, pahaliydi ama napalim.Domates kaç para orda
Elinize saglik
Bence bozma çok günah. o şimdi yumurtada yatıyor, yavrularını büyütür uçurur.oooyyy Napacaz peki yuvayı mi bozsakkorktum bak şimdi
Annemlerin inşaatta vardı yuva anam biri kalkıyor biri yatıyor hep yumurta vardı bebekler büyüyor uçuyor onlar gitmeden başka yumurta oluyorduoooyyy Napacaz peki yuvayı mi bozsakkorktum bak şimdi
AyyyyyyyKafam bozuk çiğ köfte dürüm söyledik yedik arkadaşlarla.Eve giderkende güllüoğlundan baklava alacağım dondurmayla yerim moral olsun