- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.341
Penguen lojmanlarda kullandık hep fakat markayı hatırlamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım lojman telim edildi eşyalarımız gitti evde kalıyorGünaydın canım.Eşin orduevindemi kalıyor?
canım maşallah eşine sana çok yardımcı Allah bozmasınGünaydın kizlar
Cadı kiz 5te uyandı mız miz.
5ten 7ye kadar ütü yaptım çamaşır astım. Kahvaltısını verrdim.
7de eşim aldı ben yattım. Çıkarken besige koymuş uyuyor daha
Kahvaltımı da hazırlamış
Oğlumla kendime bugün yeşil fasulye pilav yapacagim
çok teşekkür ederim canım alınacaklar listesi artıyor gittikçeilk evlendiğimiz yıl almıştık arçelik litresini hatırlamıyorum 2 yıl kullandık sardık kaldırdık yakın olsaydık sana verirdim canım kv deposunda duruyor
Sağolsuncanım maşallah eşine sana çok yardımcı Allah bozmasın
Benim eşimde çok yardım eder ama uyku söz konusu oldu mu kalkmaz
Miniğim artık ablasının odasında yatıyor gece bir kere uyanıyor hep ben kalkıyorum su veriyorum tıpışlıyorum uyutup geri yatıyorum
regal baktım çok fazla şikayet var a101 e geliyor bu hafta onumu alsak başka marka mı karar veremedim 65 litre olanı yeter mi 4 kişiyiz yoksa 80 litremi alsak 1000 tl yi geçmezse çok iyi olurPenguen lojmanlarda kullandık hep fakat markayı hatırlamıyorum.
Canım Hiçbir fikrim yok hiç dikkat etmedim ki kullanırken.regal baktım çok fazla şikayet var a101 e geliyor bu hafta onumu alsak başka marka mı karar veremedim 65 litre olanı yeter mi 4 kişiyiz yoksa 80 litremi alsak 1000 tl yi geçmezse çok iyi olur
Kolay gelsin canım tarhana uğraştırıcı ama şifa deposu ben de annemden hacılıyorum her seneSelam kızlar
Tarhana yapıyoruz
Aa beyaz tarhana.Kolay gelsin canım bizimki kırmızı oluyor beyaz değişik geldiSelam kızlar
Tarhana yapıyoruz
Narin kolay gelsin canımmmmSelam kızlar
Tarhana yapıyoruz
Ya ben hiç kullanmadım ama lojmanda kullanıyorlar elektrik faturaları çok yüksek geliyor hepregal baktım çok fazla şikayet var a101 e geliyor bu hafta onumu alsak başka marka mı karar veremedim 65 litre olanı yeter mi 4 kişiyiz yoksa 80 litremi alsak 1000 tl yi geçmezse çok iyi olur
ÜrkütmeyinEki Görüntüle 2673383 mekanın sahibi geri geldiiii
hiç ürkmüyo kendimi onun evine gelmiş gibi hissediyorum oraya gidince cok tatli valla 3 aydır uğraşıyo sonun da başarmişÜrkütmeyin