- 15 Nisan 2017
- 3.320
- 8.628
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.301
Çünkü Adanalı olmak bunu gerektirirGerçekten kötüymüş o zaman sen öğren canım benim babamda bilmez her zaman annem yapar
Bende eşim yoksa kızlara yaparım hatta bugün düşünüyorum yapmayı
Çalıştır canım okullar açılsa bile bir süre sonra kapanabilir.5 güne gideriz ama evde evde sebze meyve kalmamıştı birazda peynir yumurta aldım
60 tl
Kızım 3. Sınıfa geçti ben calıştırıyorum onu günlük 1 saat 3. Sınıf derslerine geçtik kaynak kitap aldım soru bankası 30 birde set aldım 35 tl
17 tl de dondurma
Domates en uygun 1.5 tl di
Patlıcan 1
Biber 2.5
Dönüşte buzluk için alacağım
umarım açılır ve kapanmak zorunda kalmazÇalıştır canım okullar açılsa bile bir süre sonra kapanabilir.
İnsanların vurdumduymazliginin sonucu virüs hızla yayıldı.
bugün sınav görevine gittim sınava giren öğrenciler maske ile geldi ama sınav boyunca hiçbiri maskesini takmadı malesef
Nasıl yapıyorsun reyhan şerbetiniKızlar bu aralar reyhan şerbeti favorimiz tafsiye ederim soğuk soğuk süper oluyor
Birde ev yapımı soğuk cay çocuklar bayılıyor
Reyhan şerbetini bende çok yapıyorum yA soğuk soğukKızlar bu aralar reyhan şerbeti favorimiz tafsiye ederim soğuk soğuk süper oluyor
Birde ev yapımı soğuk cay çocuklar bayılıyor
Ben de gireceğim ALES eSınav görevinden geldim kızlar
Salon baskaniydim ve gözetmen vermemislerdi yanıma.
Neyse hallettim herşeyi çıktım.
214 lira yatacak inşallah.
Arada boyle çerez paramız çıksın demi
Gelecek hafta da ales görevim var salon başkanıyım yine. 214tl de ordan gelir🎖
Bende okudum onu ya boşanacağız falan demiş okurken bile kafam döndüAyy kızlar ben az önce bdv da ne okudum kadin bakire değil paravan evlilik yapıyor nikahtan ince adaminbirakmak istiyor adam kabul etmiyor
Ne hayatlar var. Allah çocuklarımızın karşına iyi insanlar çıkarsin