Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar daha yeni oturabildim iş bitmiyor iki çocuk anasi olmak ne zormus 3 çocuklu annelere burdan saygilarimi iletiyorum. Kız uyuyor oğlana tost yaptım su kaynatmıştım kahve içecektim sözde içemedim daha. Eşim hafta sonu izinli olurdu normalde bu hafta sonu ise cagirdilar. Oh olsun babanlara git dediğimde gule oynaya gitti serbest takılabilmek için böyle yaparlar adama. Pertini çıkarmışlar şubesi taşınmış tüm işi onun omuzlarına yikmislar. Ahım bu şekilde çıkıyor Yemeğe ne yapacagimi bilmiyorum kıza sarımsaklı sebze püresi yaparım oglanada henüz karar veremedim. Dışardan söyleyesim var.

5 güne gideriz ama evde evde sebze meyve kalmamıştı birazda peynir yumurta aldım
60 tl
Kızım 3. Sınıfa geçti ben calıştırıyorum onu günlük 1 saat 3. Sınıf derslerine geçtik kaynak kitap aldım soru bankası 30 birde set aldım 35 tl
17 tl de dondurma

Domates en uygun 1.5 tl di
Patlıcan 1
Biber 2.5
Dönüşte buzluk için alacağım

Çalıştır canım okullar açılsa bile bir süre sonra kapanabilir.
İnsanların vurdumduymazliginin sonucu virüs hızla yayıldı.
bugün sınav görevine gittim sınava giren öğrenciler maske ile geldi ama sınav boyunca hiçbiri maskesini takmadı malesef

umarım açılır ve kapanmak zorunda kalmaz
Çok sıkıldık artık bir düzen yok sürekli evde olunca herkes hiç iş bitmiyor

Dip köşe temizlik yaptık eşim süpürdü, Kızım toz aldı, silme, banyoları ben temizledim, Bir balkonun kapısı, sinekligi yıkansa iyiydi de zorsundum.
Menüde
Mercimek çorbası (hava rüzgarlı ve serin olunca heveslendim)
Ciğer
Patates salatası
Etimek tatlısı, vardı
Ekmek kahve, marketi eşim halletti
Kıza elbise aldık, ortak ödediğimiz karttan çektirdik
Para harcamadım

Selams öğleden sonra dışarı çıktık. Bebeğin oyuncaklarına ıvır zıvır için oturma odasına kutu istiyordum . Baktık beğenmedim hiç internetten bakacağım . Bebeğe omlet Menemen vs için 14 cm lik minik sahan aldım 15 TL 2 tane kavanoz kapak açacağı 5 TL . Bıçak bileyici 10 TL . Orduevinde az fıstık fındık süt dondurma 35 TL . Yumurta baktık köy yumurtası gelmeyecekmiş orduevine. Süt aldığım yere köy yumurtası siparişi vereceğim yarın getirirler . Karaca ile yine mahkemeliktim e devletten baktım savunma vermişler mağaza beni arayıp haklısınız demişti bakalım ne olacak para iadesi olursa bugün eşimle bir tencere takımı beğendik üzerine ekler onu alırız dedik . Eve geldik ben bebek uyutma çalışması yaptım ve başarısız oldjm eşim kıyma sote yaptı. Bebek yemek yedi duş aldı şimdi uyudu yorulduk . Eşim evde olduğu zaman aşırı şımarıyor ne yazıkki ben çok yoruluyorum. Bu ay hesap yaptık 3000 TL birikim yapacağım

Ben de gireceğim ALES e ama sınava hiç de çalışmadım bakalım ne yapacağım.

Slm kızlar piknikten geldik çok keyifliydi. Harcamamız 120tl oldu ama diğer arkadaşların ödemelerine de ortak olacağız bakalım.bizim kredi kartlarımız benzin di araba tamiriydi tatildi derken patlamış . İnş toparlarız durumu. Ben de biraz abartmışım . Kasıma kadar kredi kartlarımızı azaltmamız mümkünse birimizinkini sıfırlamamız lazım doğal gaz vs zorlanmayalım.

Ayy kızlar ben az önce bdv da ne okudum kadin bakire değil paravan evlilik yapıyor nikahtan ince adaminbirakmak istiyor adam kabul etmiyor
Ne hayatlar var. Allah çocuklarımızın karşına iyi insanlar çıkarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…