Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kizlar parktan geldik çok yoruldum. Oğlan güzelce oynadı enerjisini atti kızda arabasında keyif yaptı. Bu akşam için kıza sebze püresi oglanada havuclu pilav yaptım kendim içinde mac donalds' dan sipariş verdim 🙈 bugünkü harcamam 30 tl mac donalds, 5.5 tl park dönüşü meyve suyu € 2.90 kitap. Eşim yarın gelecekmiş eve inşallah bugünlerdeki bağımsızlığımı o zamanda sürdürebilirim 🤐 sıfır beklenti sonsuz mutluluk tezine iliklerime kadar katılıyorum.

Ayy kızlar ben az önce bdv da ne okudum kadin bakire değil paravan evlilik yapıyor nikahtan ince adaminbirakmak istiyor adam kabul etmiyor
Ne hayatlar var. Allah çocuklarımızın karşına iyi insanlar çıkarsin
O konuyu bende okudum. Birde anket yapmış kim haklı diye :kızgın:

Nasıl yapıyorsun reyhan şerbetini
Afiyet olsun :)
1 demet reyhanı yıkayıp tencereye koyuyorum üzerine 2 lt kaynamış suyu koyuyorum canım yarım saat demlendirip süzüyorum aroması yoğunsa biraz daha su ekliyorum 1 limon isteğe göre seker ekleyip dolaba koyuyorum soğuk soğuk harika oluyor

Selam kızlar

temizlik yaptım, banyo havlularımızı yıkadım. Oğlanı dışarı çıkardım

günün harcaması
3 litre çiğ süt 16 tl
Biraz çekirdeksiz üzüm 4 tl
Biraz çeri domates 4 tl
Oğlana atıştırmalık 3 tl

eşim geldikten sonra biraz dışarı çıktık dolandık hava aldık, oğlana bir top dondurma 4 tl

bu sene kışlık hazırlık yapamayacağım sanırım. Her an şehir değiştirme durumumuz olabilir. Yaptığım şeyler ziyan olsun istemiyorum.

domates konservesi yaparım sadece onlar taşınabilir. Diğer şeylerin konservesini sevmiyorum ben hiç fasulye patlıcan vs hoşuma gitmiyor.

Bu kış ekonomik olarak sert geçecek hazırlığı güzel yapmak lazımdı ama ne yapalım artık. Bol bol kış sebzesi yeriz.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Dün erken kaktık sınava girdim sonrasında Migrosa uğradık 450 tl oraya verdik 60 tl üstüne 400 gr bahçıvan kaşar 9 tl ye geliyor aklınızda olsun. Sonra şok yerel market vs de 150 TL harcadım. İki market gezerek 600 TL den fazla harcadım :olamaz:
Allah herkesin yardımcısı olsun hayat çok zor gerçekten.

X