Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün 260 lira harcandı pazar ve market olarak.Cok sıkılıyorum evde ya.Bende piknik istiyorum ama insanın mangal yapmayı bilmeyen eşinin olması çok kötü.😧
Gerçekten kötüymüş o zaman sen öğren canım benim babamda bilmez her zaman annem yapar
Bende eşim yoksa kızlara yaparım hatta bugün düşünüyorum yapmayı👏👏👏

Be de fırında yapacaktım canımcım ama yoğurt mayaladım geçen olmadı ya bu Sefer fırından çıkarmak istemedim yoğurdu.(mayayı komşudan aldıydım başka maya yoktu) en güzeli fırında kızartmak. Biraz yağlı oldu ama napalım bu sene de böyle olsun bakalım. Domates konservesi yapacak arkadaşlar kaçtan aldığınızı yazın lütfen fikir olsun bizlere

Selamlar 🌸

Ben çanakkale domatesi ile yaptım bu yıl, etliydi bursa koymadım. Kilosunu 1.25ten aldım canım

Merhaba hanımlar 🌱

Dün pazarda 77₺si haftalık olmak üzere toplam 248₺ harcadım. İçinde kışlık domates, zahter, kızılcık ve fasulye ile buzluğa mısır, limon, kızartmalık bamya, kurutmalık nane ve reyhan da var. Konserveler tamam. Belki sonra biraz lutenitsa yapabilirim o da halim olursa.

pure hazel pure hazel yaptığım lutenitsalar denendi onaylandı canım, patlıcan tadı da gelmedi. Eşim hiç sevmez o da almadım tadını dedi.

Cuma günü de a101den stokluk alışveriş yaptım. Yumuşatıcı, sıvı sabun vb. Deterjan ve temizlik stoğum fena değil. Artık uygun buldukça eklerim.

günaaydın bugün spile cıkıcaz mangal yapacak yer varsa yapariz yoksa gezip başka yerde yapariz. Havalar serinledi biraz cok iyi oldu
At alanına çıkın ( yolun en sonu) orda büyük bir piknik alanı var, girişi ücretli ama çok azdı ücret. Yolda seyir terasları var oralarda yakan da oluyor ama asıl ormanlık güzel alan en Sondaki at alanı. Manisa merkezden 40 dakika falan sürüyor.Yanınıza her şeyi alın ama yakında alışveriş yapacak yer yok ,küçük bir market var da içecek dışında pek bir şey yok o da pahalı.birde akşam üzeri baya serin oluyor orası bilginiz olsun😊 iyi eğlenceler😊

Son düzenleme:
Her hafta sonu aynı tantana bebe uyumaz düzgün uyku alamayınca mız mız sinirimi bozar. Ben çocuğa bakıp hemde yemek yaparken bile çocuk daha sessiz olur babası ile sinirimi bozuyorlar. Herşeyi koşa koşa yaparım sıcak zaten delirttiler en sonunda bağırdım artık . Her günümüz aynı bi dışarı çıkmıyorum bi hava almak yok . Dün güya çıkacaktık çocuk düzgün uyumadı eşim mutfağı rezil etti temizledim popom yere değmiyor bende bağırdım bugün iyi oldu daha bitmedi ama bağıracağım😅 iş yerinde sgk hata vermiş eşim halletmeye gitti giderken ayakkabıları içerde giyiniyor sinirlendim çık dışarda giy her yeri toprak yapıyorsun diye rahatlamadım daha içim dolu

X