Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cedric1003 Cedric1003 neredesin?İzmir için dilekçemi verdim senide bekliyorum😀
Scss94 Scss94 inş kavusacağız😂
Ayyyy cok sevindim tatlım güzel günler sizi bekliyor esin nerde çalışacak Narlıdere de büyük bi askeriye var orası okursa iyi olur güzel bir yer
Bize merkezden 4 okul açıldı
Menemenden 3 okul asarlik diye bir bölge göçle oluşan sosyo-ekonomik düzeyi dusuk haliyle ogrencinprofilinine yansıyor.
Bakalım merkez kesin yazacağız Menemen konusunda karar vermedik
Kiraz Kınık Tire var oraları yazmayacağız cok uzak ilçeler

Ayyyy cok sevindim tatlım güzel günler sizi bekliyor esin nerde çalışacak Narlıdere de büyük bi askeriye var orası okursa iyi olur güzel bir yer
Menemenden 3 okul asarlik diye bir bölge göçle oluşan sosyo-ekonomik düzeyi dusuk haliyle ogrencinprofilinine yansıyor.
hakkınızda hayırlısı olsun izmir çok güzel bende çok seviyorum doğu dönüşü izmir manisa muğla taraflarını düşünüyorum :) Eşimin çalışacağı birlik var mı bilmiyorum

Selam kızlar annemle kuyumcuya gittik 2 senedir faizde duran para vardı enflasyon karşısında eridikçe erimişti. Altın daha düşükken alabilirdim ama ısrarla günlük faizde duruyordu ARTIK KOLUMDA :KK66:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 101
İzmirde bütün askeriyeler güzeldir valla 🤣

Selam kızlar annemle kuyumcuya gittik 2 senedir faizde duran para vardı enflasyon karşısında eridikçe erimişti. Altın daha düşükken alabilirdim ama ısrarla günlük faizde duruyordu ARTIK KOLUMDA :KK66:
Bilezik çok güzel ben severim böyle sakin modelleri güle güle kullan 😍

Kızlar ben de bir delilik yaptım. Faizde duran bir paramız vardı tl olarak. Değeri gittikçe düşüyordu.

10.363 dolar
156 gr altın aldım. Bunları vadeli hesaba koydum.

Faiz çok düşük veriyor dolar 0,15 altın 0,25 faiz veriyor. Ama Türk lirasında kalmasından iyidir diye düşündüm.
Param değerini korusun yeter çok bir kazanç sağlama umudum yok.

bu da kendi adıma yılın en büyük birikimi oldu, inşallah pişman olmam 😂

X