- Konu Sahibi pure hazel
-
Ben de fiyatı uygun bulmusken aldımSiviyag uygunmus. Ben marketlerfe görüyorum yudum 5 lt 31 lira
Sağolasın cnm Estetik ameliyat oldum ekim ayında o yüzden birkaç ilaç aldımGeçmiş olsun nedir rahatsızlığın
Ne atleti var yarın erkek mi kadın mi? Ve ne kadar bizde broşür yokYoğurt ve kahvaltılık aldım biraz
Kalan parayı kumbaraya atmadım yarın a101 de harcarım
Atlet ve buzluk kabı düşünüyorum
Fiyati cok uygunmis. Yerl market mi buYağlar bu aralar çok pahalı. 30 TL nin altında hiç görmüyordum. Haftasonuna kadar kampanya devam pazar günü bir teneke daha alırım belki. 2020 son kullanma tarihi. Ben genelde yudum alıyorum ve indirimden alıyorum bunun da markası yudum
Burası mahallemize yeni açılan bir mini marketFiyati cok uygunmis. Yerl market mi bu
ben de aldığım ürünlere, deterjan,yumuşatıcı vb tüm paketli ürünlere açtığım tarihi yazıyorum, böylece ne kadar sürede tükettiğimi görebiliyorum.5 litre bana 3 aydan fazla gidiyor ama ben pek hamurisi yapmıyorum
Kızartma da haftada bir yapıyorum.
Aa cok mantikliben de aldığım ürünlere, deterjan,yumuşatıcı vb tüm paketli ürünlere açtığım tarihi yazıyorum, böylece ne kadar sürede tükettiğimi görebiliyorum.
aynen, takip etmesi kolay ve zevkli oluyorAa cok mantikli
Bayan kalın askılı 5.50 tlNe atleti var yarın erkek mi kadın mi? Ve ne kadar bizde broşür yok
Bende öyle yapayimben de aldığım ürünlere, deterjan,yumuşatıcı vb tüm paketli ürünlere açtığım tarihi yazıyorum, böylece ne kadar sürede tükettiğimi görebiliyorum.
yap canım takibi çok kolay oluyorBende öyle yapayim
Bence biraz çok kullanıyosun5 kilo yağ bana 1buçuk ay gidiyor. Biraz fazla mi kullaniyorum acaba. Evde 3 kişiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?