Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Okul açılmadan halletmem lazım benimde cam kapı perde falan büyük bir temizlik yapıp döneme başlayacağım denersin hangisi sana uygun olursa çağırırsın
Bakayımda aynen yoruluyorum çok bebek mama sandalyesinde dizlerinin üzerine kalkıp aşağı bakıyor filan perişanlık birde üzerine sıcak

Tuce salatalıgı nasıl koyuyorsun ne icin koyuyorsun 😊
Kurutmasını yapıyorlar burda dolmalık buzluga hic koymadım
zeyno salatalığı küp küp doğruyorum minik çıt çıtlı poşetlere koyuyorum sadece cacık için kullanıyorum pek lezzetli olmuyor ama bence kışın marketten aldığım salatalıkla aynı duruma geliyor

image.jpg Kızlar marketin hali işte... ateş pahası... kışın Allah hepimiz Yardımcısı olsun

Okullar acilmicak galiba kızlar
Açılsada ben yollamayı düşünmüyorum.Annem idare etti okula gidemediginde hasta olduğunda falan.Bayramda eşim kayınvalide ile konuştu ihtiyaç olduğunda çağıracağımızı soyledı.Artık kayınvalide baksın bir süre annem çok yoruldu babamda artık idare edemiyor.Kayınpeder yok anneannede öldü kayınvalide yalnız kışı bizde geçirecek bu gidişle.Durumum iyi olursa belki ücretsiz izin bile alabilirim virüs çok artarsa.Cocugu bu yıl özelede veremeyeceğim para çöp olacak.Biz 1.sınıfta öğrendik herseyi oda öğrenir elbet anasınıfına bir dönem gitmesin istiyorum.

Ablamla balık ekmek yedik 26tl ödedim.Teyzemin torunu oldu ona kıyafet aldım 100 tl.Karta geçtim bunları hep.Birazdan markete giricem dondurma makarna cay falan alacağım anneme bakalım ne tutacak.Paranın hiç değeri yok adım başı para harcanıyor :confused: Sabah Ablam oğlana harçlık verdi 30 sterlin

Açılsada ben yollamayı düşünmüyorum.Annem idare etti okula gidemediginde hasta olduğunda falan.Bayramda eşim kayınvalide ile konuştu ihtiyaç olduğunda çağıracağımızı soyledı.Artık kayınvalide baksın bir süre annem çok yoruldu babamda artık idare edemiyor.Kayınpeder yok anneannede öldü kayınvalide yalnız kışı bizde geçirecek bu gidişle.Durumum iyi olursa belki ücretsiz izin bile alabilirim virüs çok artarsa.Cocugu bu yıl özelede veremeyeceğim para çöp olacak.Biz 1.sınıfta öğrendik herseyi oda öğrenir elbet anasınıfına bir dönem gitmesin istiyorum.
bende bu sene yollamıycam 4 yaşına yeni girdi zaten. Kardeşim ve eşi döndüler bugün cok güzel geçti 😍 baya harcamalı geçti artık dikkat ederiz
Benim de büyük kızımı yollamayacağım küçük icin evde bakıcı olacak ikisini idare eder
Hibrit modeli uygulanırsa günde 3 saat falan okulda olacağız

Kızlar çocuklar kaç yaşında ki göndermeyeceksiniz?
Oğlum 2. sınıfa geçti ben ne yapacağımı bilemiyorum özel okuldaydı kayıt yenilemeyi şubatta yapmıştık virüs yoktu.
O kadar aklım karışık ki.. Okul açılamazsa bir de okul parasını ödeyeceğim. Bu kadar vaka varken açılırsa da problem . Evde dursun göndermeyeyim bir sene de diyemiyoruz cezası varmış.

Kızlar çocuklar kaç yaşında ki göndermeyeceksiniz?
Oğlum 2. sınıfa geçti ben ne yapacağımı bilemiyorum özel okuldaydı kayıt yenilemeyi şubatta yapmıştık virüs yoktu.
O kadar aklım karışık ki.. Okul açılamazsa bir de okul parasını ödeyeceğim. Bu kadar vaka varken açılırsa da problem . Evde dursun göndermeyeyim bir sene de diyemiyoruz cezası varmış.
Benim 4 yaşında zorunlu degil yanı
Büyük ihtimalle uzaktan eğitime geçilecek gibi duruyor

150 lira gün harcaması koltuklar yikanicak.
Kızımın birikimini saydım bende 7 çeyrek,12 gram,1 cumhuriyet.Nakitte 1000 lirası var.Suan evin en zengini 😅 Not ettim telefona da.
Virüs konusu bu hale nasıl geldik aklım almıyor.Ailemden henüz kimsede duymadım ama yakın çevremize geldi.Ve bana ya da yavruma bulasicak diye çok korkuyorum.O süreçte ayrı kalıcak olma düşüncesi çok beter.Okullar bence de açılmayacak.Denetimler sıkılaştirilicakmis ama ipin ucu kaçtı bir kere 🤷

X