- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.841
İstanbulun kol böregine bayılıyorum kıymalı peynirliGünaydın kizlar.gun başladı.
Kahvaltı hazırladım.
25 liralık su böreği aldık.
Maaşa son 9
Afiyet olsun simdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbulun kol böregine bayılıyorum kıymalı peynirliGünaydın kizlar.gun başladı.
Kahvaltı hazırladım.
25 liralık su böreği aldık.
Maaşa son 9
Tuce salatalıgı nasıl koyuyorsun ne icin koyuyorsunGünaydın şekerlerim gece süper geçti bebeğin sorunu sıcakmış bu yüzden mutluyum çözdük sabah kahvaltı yaptırdım eşime tost duş o işe gitti . Emziriyorım biraz daha uyuyacağız . Akşama güveç yapacağım yanına da az bulgur pilavı birde ütü tamamdır bu sene buzluğa vişne kabak yeşil fasulye attım biraz da salatalık ve yeşil biber tamamdır bitti benim buzluk . Domates konservesi , turşu tamamdır .
Merhaba Esila,arabanız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.Merhaba kizlar
Bugun arabayi teslim aliyoruz.. Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin..
Domatesi hallettim biraz bamya koymam lazim hic bir seye yetisemiyorum ya
çok güzel güzel günlerde kullan canımOğluşun bayramlıklarınla kendime bileklik aldım❤
Sağol canımçok güzel güzel günlerde kullan canım
Hamarat hatun seni1 tepsi kek
3 tepsi ekmek yaptım sabahın köründe buzluga koyarım bir kısmını
Dün lahmacun yaptırdık onun dısında harcama olmadı
Bugün de bamya pilav düsünüyorum harcama olmaz
Tedirgin olmakta haklısın. Millet durmadı ki düğün yaptı halay çekti bayramlaştı sınırlar açıldı tatil beldeleri coştu. Bunların sonuçları birbir alınacak.Evdeyim bende, çalışmıyorum.
Çok fazla dışarı çıktık. Çocuklar da biz de sıkıldık yemeğe vs gittik.
Ama virüs konusu tedirgin ediyor beni☹
Hoşbulduk 28 yaşındayım Evet ziraatin altın hesabını kullanıyorum dün De 1 gr aldım dün iyiki almışız şuan daha da çıktı.Hoş geldin canım bereketli olsun birikimin yaş kaç? Ben de Bugün aldım altın hesabına mi aldın? Ben De Bugün 2 gr aldım 443.54tl den.
Sağol evet düzeltmeliyim şu gereksiz alışveriş yapmalarımı. Bir de insan biriktirdikçe sanırım daha da birikim yapmak istiyor. Düzene girerim inşaallahÖncelikle harcamalarını düzene koymalısın borçları özellikle.
Çok yere borcun varsa onu tek kalem altında topla.
Yani borcun belli olsun, atıyorum10000 borcun var her ay 2000 lira ödeyerek bu borcu5 ayda kapatacağım diye hedef belirle.
Borç öderken tekrar tekrar borçlanmamaya çalış.
Ve her ay az çok demeden mutlaka altın al döviz al kenara koy
Satış 463- Alış 456 Çok fenaÇeyrek altın 749
Gram 459
Usd 7.01
Haberlerde mi çıktıOkullar acilmicak galiba kızlar