Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın 🙄🤣 gece 3 te bebek emziriyorum eşimin telefonu çaldı whatsapptan biri arıyor kalktı anında kapattı . Bende sabah ekran görüntüsü aldım eşime dedim ki dur ben bi bakayım bu kim gece gece gıcık oldum . Msj yazdım duramadım 🤣 bir kadın filan sandım hahah değilmiş ama neyse sabah sabah bu kadar macera yeter kahvaltı zamanı 😃😃

Günaydın kızlar
Bugün il dışı yerler açıklanacak aklım hep orda . rüyamda okyonus okyonus la aynı okula atanıyorduk seferihisarda ki okyanus Öğretmen degil 🤣🤣
Sonra tuce_tuce tuce_tuce den bahsediyoruz insallah güzel bir yere çıkar tayini diyoruz bize mesaj atıyor eşime yurt dışı görevliyle İngiltere de sterlin biriktiriyoruz diyir 😂😂
NErem açık da kaldı da böyle bir rüya gördüm bilemedim hayırlısı artık Seferihisar İngiltere pek bereketi bir rüyaydı

Günaydın kızlar
Bugün il dışı yerler açıklanacak aklım hep orda . rüyamda okyonus okyonus la aynı okula atanıyorduk seferihisarda ki okyanus Öğretmen degil 🤣🤣
Sonra tuce_tuce tuce_tuce den bahsediyoruz insallah güzel bir yere çıkar tayini diyoruz bize mesaj atıyor eşime yurt dışı görevliyle İngiltere de sterlin biriktiriyoruz diyir 😂😂
NErem açık da kaldı da böyle bir rüya gördüm bilemedim hayırlısı artık Seferihisar İngiltere pek bereketi bir rüyaydı
Vay ne güzel bir rüya😀Ablam dün oğlana 30 sterlin harçlık verdi eşimde şimdi aradı katılış yapmış kendi kendine.Kimseler yokmuş binalar daha yarımmış 1-1.5 yıldan önce bitmez dedi.Bir sürü evli personel var dedi İzmir olacak eylüldede tayin belki oraya olur demişler ama netlik yok bakalım araştıracak.seninle İzmir’de buluşacağız inş❤️

Günaydın kızlar
Biz tam 2 kez yurtdışı gördük 🤣🤣 daha olmasa iyi olur

X