- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.901
Kızlar herkese Merhaba,
kocadan haberiz birikim yapmak istiyorum uygun olurmu
size de katılmak istiyorum
kocadan haberiz birikim yapmak istiyorum uygun olurmu
size de katılmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo süper geyiklinin suyu çok temiz ama cokkk soğukİyi tatiller
Birde Bozcaada öyle öyle soguk hatta orası daha beterAsos’ta soğuktur Gökçeadanın suyu çok güzel koyları falan harikaevett o kadar soğuktu ki donduk resmen
Ve genel olarak bölge çok rüzgarlı. Akşam süper oluyor esintisi
Vay ne güzel bir rüyaAblam dün oğlana 30 sterlin harçlık verdi eşimde şimdi aradı katılış yapmış kendi kendine.Kimseler yokmuş binalar daha yarımmış 1-1.5 yıldan önce bitmez dedi.Bir sürü evli personel var dedi İzmir olacak eylüldede tayin belki oraya olur demişler ama netlik yok bakalım araştıracak.seninle İzmir’de buluşacağız inşGünaydın kızlar
Bugün il dışı yerler açıklanacak aklım hep orda . rüyamda okyonus la aynı okula atanıyorduk seferihisarda ki okyanus Öğretmen degil
Sonra tuce_tuce den bahsediyoruz insallah güzel bir yere çıkar tayini diyoruz bize mesaj atıyor eşime yurt dışı görevliyle İngiltere de sterlin biriktiriyoruz diyir
NErem açık da kaldı da böyle bir rüya gördüm bilemedim hayırlısı artık Seferihisar İngiltere pek bereketi bir rüyaydı
Biz tam 2 kez yurtdışı gördük daha olmasa iyi olurGünaydın kızlar
Bugün il dışı yerler açıklanacak aklım hep orda . rüyamda okyonus la aynı okula atanıyorduk seferihisarda ki okyanus Öğretmen degil
Sonra tuce_tuce den bahsediyoruz insallah güzel bir yere çıkar tayini diyoruz bize mesaj atıyor eşime yurt dışı görevliyle İngiltere de sterlin biriktiriyoruz diyir
NErem açık da kaldı da böyle bir rüya gördüm bilemedim hayırlısı artık Seferihisar İngiltere pek bereketi bir rüyaydı