Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anlaştık o zaman sana haber veririm alınca yeri kolay zaten pazarın hemen girişinde ilk yer ürünleri cok güzel aklında bulunsun
Tamam haberleşelim 😉 1 Eylül gibi yine perde yıkayacağım ben 😣 evi detaylı temizleyeceğim izne gidersek te geri dönüşte yardımcı almaya başlayacağım karşı komşunun evine bir kadın geliyormuş çok memnundum dedi bi onu denerim eğer olmazsa senin eve gelen kadına bakayım diyorum

Merhaba kizlar,

Heyecanlı bir gün geciriyoruz, bikac saat sonra kasırga gelecek 🙄 bir o eksikti.

Elektrik ve su kesintisi, cam kırılması vs icin acil durum planlarımızı yaptık. Bebek icin ekstra onlemler aldık.

Esim dün bilgisayarina mouse siparis etmis, bana vitamin $70 harcamış.
her sene oluyo mu bu kasırga tv programlarında görüyorum izliyorum hep 😑

Tamam haberleşelim 😉 1 Eylül gibi yine perde yıkayacağım ben 😣 evi detaylı temizleyeceğim izne gidersek te geri dönüşte yardımcı almaya başlayacağım karşı komşunun evine bir kadın geliyormuş çok memnundum dedi bi onu denerim eğer olmazsa senin eve gelen kadına bakayım diyorum
Okul açılmadan halletmem lazım benimde cam kapı perde falan büyük bir temizlik yapıp döneme başlayacağım denersin hangisi sana uygun olursa çağırırsın

Kızlar
Biz gene yerimizde duramadık 😂 yoldayız birden karar verip hazırlanıp çıktık geyikli’ye gidiyoruz. (Çanakkale)

bir günlük rezervasyon yaptık küçük bir otelden. Memnun kalırsak birkaç gün uzatabiliriz beğenmezsek bir gün kalıp denize girip geri döneceğiz.
Oo süper geyiklinin suyu çok temiz ama cokkk soğuk😀İyi tatiller

Günaydın şekerlerim😅😅 gece süper geçti bebeğin sorunu sıcakmış bu yüzden mutluyum çözdük 😀sabah kahvaltı yaptırdım eşime tost duş o işe gitti . Emziriyorım biraz daha uyuyacağız . Akşama güveç yapacağım yanına da az bulgur pilavı 😀😀 birde ütü tamamdır 😀 bu sene buzluğa vişne kabak yeşil fasulye attım biraz da salatalık ve yeşil biber tamamdır bitti benim buzluk . Domates konservesi , turşu tamamdır .

Günaydın kızlar
Ben daha dinlenemedim. Dün 63.7 idi kilom.Sabah aç karına tartıldım 62.9 çıktım. Öğlen kickboks a gideceğim çok güZel tekme atıyorum artık. Bence her kadının bir savunma sporu öğrenmesi lazım devir kötü. Kadın cinayetleri vs :KK43:
Ben de kışlık hazırlık yapmak istiyorum annem memlekete gitmişti vişne getirecek. Eğer beni pazara götürürse 180tl param var patlıcan ve kapya biber biraz da kabak alacağım.

X