Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım ben de senden görüp internetten aldım gelince ben de merak ediyorum hangisi ile cam siliniyor? Üzerinde yazıyor mu?
Yok cnm yazmıyor ben pembe olanı yaptım 😂😂
tuce_tuce tuce_tuce al bence gayet güzel 4 sene önce bizim karşı sitede 109 da alınan ev dün 270 e satildi😵
Evler burada müthiş arttı benim iki üst katım 470 istiiyir elit te 520 isteyen var 😡😡

Elit aştı kendini zaten😂😂😂
Benim en yakın arkadaşım oradaydı inşaattan 130 aldılar geçen sene 450 e satıp gittiler ev almak mantıklı boş yere kira vermektense daha biradaysanız 2 3 yıl oturacağınız bir ev alın eve de güzel bakarsınız giderken satarsınız 270 satılan evi bi polis almış 4 yıl buradayım kira ödemeyeyim demiş
Biz de oyle düşünüp aldık

Benim en yakın arkadaşım oradaydı inşaattan 130 aldılar geçen sene 450 e satıp gittiler ev almak mantıklı boş yere kira vermektense daha biradaysanız 2 3 yıl oturacağınız bir ev alın eve de güzel bakarsınız giderken satarsınız 270 satılan evi bi polis almış 4 yıl buradayım kira ödemeyeyim demiş
bizde öyle almıştık boşuna kira ödemeyelim diye iyikide almışız siteden aldığımız evi 440 al aldık tapuyla 450 oldu şimdi 600 diyorlar eylülde almıştık

Allah sonumuzu hayır etsin kızlar gidişat hiç iyi değil
Bugün 3 yolluk kenarı yaptırdık overloga verdi adam 90 tl
Ogluşa arabalı yatak örtüsü sipariş verdim netten 70 tl
Lastikli çarşaf yastık takımı aldım oğlana yine 50 tl
Bim e 30 tl
Döner 27 tl
Baya harcandı bugün

Halılar yıkamaya gitti 150 de o tutar
Dün eşim kurban için keçi aldı 1425 tl

Evi detaylı temizledim içim rahatladı

eşim işe gitti akşam için kendime göre bişeyler hazırladım

oğlana tarhana çorbası yaptım, Buzluk için köfte yaptım Biraz da ondan yer.

dışarı çıkarız birazdan. A101’de kavanoz kapağı kaldıysa alırım fiyatı uygundu. ıslak mendil ve damacana pompası da almam lazım evdeki bozuldu.

Biz eğer buraya ilk geldiğimiz zaman ev kredimiz olmasaydı alırdık ama kredimiz devam ediyordu almak mantıklı . Şuan buradan alsam bu evden çıkmam orayı kiraya veririm

Eşim su nektar muz ekmek aldı 35 TL . Şubede karar almışlar eğer izinler açılırsa önce 2 arkadaş var çocukları okula gidiyor önce onlar izne gidip gelecekler sonra biz çıkacağız öyle konuşulmuş . Eylül maaşını yapıp öyle çıkarmışız bu demek oluyor ki 7 Eylül . İzin açılmazsa zaten kimse çıkamıyor . Her ihtimalde de ağustosta da buradayız . Artık kv ler gelirler 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Eşim su nektar muz ekmek aldı 35 TL . Şubede karar almışlar eğer izinler açılırsa önce 2 arkadaş var çocukları okula gidiyor önce onlar izne gidip gelecekler sonra biz çıkacağız öyle konuşulmuş . Eylül maaşını yapıp öyle çıkarmışız bu demek oluyor ki 7 Eylül . İzin açılmazsa zaten kimse çıkamıyor . Her ihtimalde de ağustosta da buradayız . Artık kv ler gelirler 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
İzni erteleye erteleye yazı yediler.

Iyi akşamlar kızlar a101 de internet siparişi oluıyor mu ,
Mopu çok övüyorlar, alsam mı, eder mi o paraya acaba
30tl pazarda harcadım
Kiraz 8.50 ,mısır 2tl, domates 2tl

Iyi akşamlar kızlar a101 de internet siparişi oluıyor mu ,
Mopu çok övüyorlar, alsam mı, eder mi o paraya acaba
30tl pazarda harcadım
Kiraz 8.50 ,mısır 2tl, domates 2tl
Evet cnm ben hep online siteden alıyorum mağazaya indirimli ürünler hep birer ikişer adet gönderiliyor erkenden mağazaya gitsen de bazen olmuyor. Mop dan arkadaşlarımda memnun benim.

Eveeet bugunde bitti.. dun bugun ve yarin izinli personel vardi
Dun baskan goreve geldiginden beri ilk defa sert tepki verdi
Sonra baska trajedi kivaminda isler oldu
Bugun kisitli karari olan biri nikah icin geldi. Ztn gorusmustuk. Vasi kisitlidan beter cikti kimligi yok tutturdu cikarmam adres kaydim yok
Onuda postaladim
Bu arada baska bir vekalete bakan dusmanimin dusmani kotu gun dostu birine yardim ettim.
Tam cikacagiz yeni gelen bir eleman bizi yonetime sikayet etmis
Onuda hallettim
Aksam eve geldim. Balkona serce dusmus. Kopek cosmus heyecanli durmuyor. Serceye anne besin getiriyor.
Ona yer ayarladik.
O ara ust kattaki degisik bir ses tonuyla sus diye cikti kafami kaldirdim kipkirmizi oldu.
Bugun hic uyutmadi dedi.
Sizinde sansiniz bu mahalle dedim
Yok bi kopek dedi. Himm dedim baktim
Bugun cok kotu dedi herzaman boyle degil utandi sanirim
Serce gelmis onu ayarlamaya calisiyoruz dedim.
Anne gelip besliyor. Ay bi gulesim geliyor sen nasil bizim balkonu buldun
Hayvanin canina yazik biraksak kedi kapicak bu kedi sevmiyor kiyamet kopacak
Biraz daha soylendim de hatirlamiyorum
Insan olan utanir
Gece 12de garrr garrr scooter rahatsiz etmez bencede evet dun aksam sokak kopeklerini kovaladilar
Bu arada yarin mevlut varmis bana bsy demedi kocasi gruba yazmis hic beni ilgilendirmiyor
Ya kimseyle kotu olmak istemeyen ama boyle ikiyuzlu olan insanlari sevemiyorum olmuyor

Günaydın kizlar.
Oğluma geceden saray sarması yaptım, sürpriz.
Bugün diş muayenesine gidecek 🦷

Eklentiler

• 20200724_033231.jpg
    20200724_033231.jpg
    188,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 20200724_032655.jpg
    20200724_032655.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 84
günaydın dün 47 tl a101 de harcadım yağ çözücü indirimdeydi 2 tane aldım bitanesi anneme diğeri bana çay aldım demlik için poşetli 12 tl bardak indirimdeydi 10 tl o çok kırarım yedek olsun dedim sarı güç aldım bide arabaya koyarız

X