Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selams 50 TL markette harcadık patlıcan domates kabak salatalık biber yoğurt aldık . Karşı apartmanda satılık daire var eşim emlakçı ile konuştu görmeye gitti berbat özür dilerim ama köpek bağlasan durmaz o derece 155 bin dedi telefonda oraya gidince 140 demiş . İçinde en az 30 bin masraf var kapılar camlar banyo mutfak yerler a z ye tamamen yeniden yapılması lazım. Yine de adam olmaz o ev midem bulandı görünce resimleri 😖 o derece yani . Bebeği uyuttum eşim babasıyla konuşmuş havada. Sudan eve baktığını söylemiş . Kp de görümcemlerşn aldığı evden düşünüyormuş bize sanki kendi ödeyecek sinirlendim yA . 400 bin TL ev benim 100 bin TL var şuan nasıl olacak 300 bin kredi çekip ömür boyu onu mu ödeyeyim 🤬 eşime dedim ben öyle uzun kredi filan çekmem hiç ihtiyacım yok 2. Eve olursa olur olmazsa ömür boyu borç ödeyemem Doğu dönüşü çocuğu kreşe verip hemen iş bakacağım böyle kakılmış gibi sürekli temizlik yap çocuk bak kendimi köreltemem zaten . Üffff içimde bir sinir var 😒 birde eşim demiş ki şuan oturduğumuz evi adam satsa arabayı da satar anında alırım baba demiş . Kp de bizim arabayı satarsın sizinkini sattırmam demiş . Bende eşime dedim ki nereye satılıyor acaba ?Damat ev alıyorum dese kp çıkarıp arabasını satacak mıymış 4 kardeşsiniz bıraksın şu evlat ayrımcılığını 😤

haftalık market alışverişi yaptık ve yemek yedik toplam 250 tl harcadık . Sadece yeşillik almadım kötüydü, bir ara yeşillik alırım marul maydanoz yeşil soğan vs.

çocuk uyudu benim de çok uykum var ama çay sevdama yenik düştüm çay içiyorum :)

yarın sabah beslenme düzenime geri dönüyorum haydi bismillah diyelim

Dün sabah annemi aramıştım babaannemin balkonunda kabak çiçeği dolduruyorlarmış birazdan kahvaltı hazırlayacağız dediler yengem filan da vardı . Öyle çok kıskandım ki anlatamam size keşke bizde orada olsaydık diye içimden geçirdim. Kardeşimle konuşurken bazen şikayet ediyor sen manyak mısın sarıl annemize diyorum😓 içimde çok büyük bir özlemle uyandım kocaman bir boşluk . Kardeşim yurt dışıdan bir firma ile iş görüşüyor sanırım olacakmış ekimde yurt dışına yerleşecek 🙄

Günaydın
Bugün yemeğim var ama temizlik yapmam lazım Ütüm de var.

Dün sabah Müge Anlıda Şiar adlı bir çocuk ile ilgili bir konu vardı çocuk yangında vefat etmiş anne çocuklarının öldüğünü rüyasında gördüğünü söylüyor vs kim kimin sevgilisi belli değil. Merakta ettim biraz izlesem öğlen oluyor işler kalır.

X