- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.141
Herşey artacak.
Ev araba alabilmek çok zor olur artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık elimizdekileri iyi tutacağızHerşey artacak.
Herkese merhabalar. Ev araba artacak o şüphesiz ama deterjan tuvalet kağıdı gibi temel malzemeler 2 katına çıkacak. Ev stoklarını iyi yapıp indirimleri iyi takip etmek lazımHerşey artacak.
inşallah düşer paramız iyice değersizleşti413 suan kış olmadan 500 olacak
doğuda çok fark ediyor mu maaş bizim van merkez çok fark olmaz diye düşünüyorum daha önce silopideydi günlük 20 tl fazla alıyordu 2014 teDoğuya gidip dönüşte evi yaptirsaydik şükür diyeceğim.
Bölüm branş her şey etkiliyordoğuda çok fark ediyor mu maaş bizim van merkez çok fark olmaz diye düşünüyorum daha önce silopideydi günlük 20 tl fazla alıyordu 2014 te
Kızlar Ahmet bey mop alldim A101’den normalde 160 falan ben 120 e aldim
Evi temizledim gayet güzel kullanışlı hafif yormuyor ihtiyacı olanlara tavsiye ederim zaten yorumları okuyarak almıştım herkes cok memnun
Yedek bezde aldım
Sizden duydum bende şimdi netten aldım bakalım yedek bezlerinide aldımBen de A101 den mop ve yedek bez aldım internetten . Bakalım ne zaman Kargo gelir?
Cok iyi yaptın ben nette satış olduğunu bilmiyordum adamı gönderdim sabahın 9 undaSizden duydum bende şimdi netten aldım bakalım yedek bezlerinide aldım
Canım ben de senden görüp internetten aldım gelince ben de merak ediyorum hangisi ile cam siliniyor? Üzerinde yazıyor mu?Cok iyi yaptın ben nette satış olduğunu bilmiyordum adamı gönderdim sabahın 9 unda
Yedek bezlerden biriyle camları sildim mis gibi oldu yerleri de çık güzel sildi
Al kız tek kova ama üç bölmesi var vileda bir yerin tozunu diğer yere bırakıyoruuuuuBende mi alsam ne
Bakayım durAl kız tek kova ama üç bölmesi var vileda bir yerin tozunu diğer yere bırakıyoruuuuu