Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dun aksam kopekcik topragi kaziyordu zincir sesini duydum cama ciktim
Pisst diyince kafayi kaldirdi pamuk yapmamalisin dedim egildi kazmaya devam etti.
Pisst dedim kafayi kaldirdi pamuk hayir dedim direk uzandi kuyruk salliyor
Iceri girdim yarim dk sonra devam
Pisst dedim hemen uzandi kuyruk salliyor
Bize de eglence oldu.
Bahcenin her yeri cukur kazip kendine yer yapiyor :KK70:

Günaydın.
sabah erkenden pazara gittim. Yaklaşık 90₺ harcadım. Domates, salatalık, yeşillik, enginar,meyve, biraz da ceviz ve tuzsuz fıstık aldım fıstık ezmesi yapacağım.eve geldim hemen onları yerleştirip ocağa bezelye koydum. duşa girdim bi makine çamaşır attım. Kızlar babannede. Yemek pişsin gider alırım. Yakına taşınmak şimdilik iyi duruyor. İşim olunca götürüp bırakıyorum hemen iki sokak :)
dün de kremalı mantarlı ıspanak, tavuk ızgara, taze fasulye mezesi ve roka salatası yapmıştım. Fikir olsun.

Kızlar Ahmet bey mop alldim A101’den normalde 160 falan ben 120 e aldim
Evi temizledim gayet güzel kullanışlı hafif yormuyor ihtiyacı olanlara tavsiye ederim zaten yorumları okuyarak almıştım herkes cok memnun
Yedek bezde aldım
Ben de A101 den mop ve yedek bez aldım internetten . Bakalım ne zaman Kargo gelir?
Sizden duydum bende şimdi netten aldım bakalım yedek bezlerinide aldım😂

Bizim üst katın karşı cephe evi satıyormuş kızlar çatı katı olmuş oluyor 250 bin demiş o ev hayatta etmez o parayı arka cepheye site yapılıyor ve hapishane gibi oldu .ve Ayrıca çatı katı çok soğuk oluyor Kuzey cephe 800 TL doğalgaz ödediler bakalım kaça satabilecekler . Arkadaki site inşaat halinde şuan 400 bin TL diyorlarmış

X