Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar yüzüğümü aldım bugün 5 taş ama taş yeri de altın taşa boşa para vermemiş olduk
5 müdür gr 2080 tl aldık.

1 cumhuriyet 1 gr bozduk 1900 tl tuttu

1150 tl koridora 10 metre yolluk sipariş ettik 2 güne gelir

5200 oğluma oda takımı baza ve yatak aldık kuruldu dolabı eksik oda gelecek yakında sipariş ettiler bellonadan aldık çok sevindi sevinci yeter onun masasına oturup ders çalışmaya başladı 5 yaşında sapşik🤗🤗

Ev harabe gibi temizliğe başlayacagım düzene girelim biran evvel
Buda benim sarıkızım Eki Görüntüle 2665772
Çok güzel canım güle güle kullan😘😘

Yola çıktık eve dönüyoruz öğlene doğru evde oluruz sanıyorum

bol harcamalı bir tatil oldu ama kv ve kp sağolsunlar harcadığımızı fazlasıyla yerine koydular

kp oğlana bir çeyrek taktı
Kv yarım altın taktı, 800 tl de nakit para verdi almak istemedik ama zorla çantama koydu.

ne zaman gitsek mutlaka oğlana altın takarlar ufak büyük o an neye güçleri yeterse. keselerine bereket.

Oğlan uyudu biraz önce bakalım sabaha kadar uyur inşallah molalar dışında. Yoksa perişan oluruz

iyi geceler herkese
Bereketli olsun canım🤲🤲

Herkese merhabalar
RABBİM TEZ VAKİTTE HASTALARIMIZA ŞİFA VERSİN VE AYRICA DARDA KALANLARA YARDIM ETSİN 🧿🙏🏻🌸
Dün ortaokul lise ve üniversiteyi aynı okulda ama farklı bölümde okuduğum ama ara ara konuştuğum dertleştiğim arkadaşım geldi. Ev hediyesi almış porland dan iki kişilik tabak ve fincan. Eskiden bakmazdım ama artık bakıyorum kaça aldığına baktım 🙈 çünkü ileride ben de ona hediye aldığımda eşitlik olsun. Eskiden bol keseden dağıttığım insanlar artık etrafımda yoklar çünkü.
Harcamalara gelince kredi kartım gene doldu.... altın alamadım. Zaten pahalandı ben alana kadar...
misafirime menüde dün
lazanya
Kuru domates salatası
Yoğurtlu Semizotu
Köz patlıcan biber salatası
Tahinli Patlıcan ezme
Kola
Dondurma meyve kahve
Market harcaması son üç günde 245tl
Kendime 2 elbise aldım 159tl ve 180tl
Eşime ayakkabı gömlek 269tl
Dyson süpürge aldım 3199TL 12 taksit.

A Alya_sura88 nasılsın uzun zamandır yazayım diyorum unutuyorum akıllı süpürgenden memnun musun bende bu ara ona taktım sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum saatini ayarlayıp ev süpürenler varmış

Kızlar yüzüğümü aldım bugün 5 taş ama taş yeri de altın taşa boşa para vermemiş olduk
5 müdür gr 2080 tl aldık.

1 cumhuriyet 1 gr bozduk 1900 tl tuttu

1150 tl koridora 10 metre yolluk sipariş ettik 2 güne gelir

5200 oğluma oda takımı baza ve yatak aldık kuruldu dolabı eksik oda gelecek yakında sipariş ettiler bellonadan aldık çok sevindi sevinci yeter onun masasına oturup ders çalışmaya başladı 5 yaşında sapşik🤗🤗

Ev harabe gibi temizliğe başlayacagım düzene girelim biran evvel
Buda benim sarıkızım Eki Görüntüle 2665772
Hayırlı olsun güle güle kullan canım

X