Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar

istanbula döndük evimizdeyiz çok şükür

ne kadar iyi ağırlansan da insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yok valla.

gelen eşyaları yerleştirdim kirlileri ayırdım

eşim ve oğlan uyudular çay içiyorum şimdi, öğleden sonra çamaşır yıkayacağım

markete gidilecek evde birşey yok dolabı boşaltmıştım gitmeden. Meyve sebze kıyma yoğurt yapmak için süt almamız lazım.

Kv ‘min yeri cennet olsun, doldurdu gene bagajımızı.

15 litre kendi bahçelerinin saf zeytinyağı ( 5 litrelik 3 tane getirdik )
5 kiloluk salamura yaprak
5 kavanoz reçel
5 pet Şişe biber turşusu

Daha da bir sürü şey koyuyordu da bırakmadım yeter bunlar dedim. yerleştirdim güzelce kilere.

Benimki son teknoloji olandan değil ama ben memnunum canım. O bahsettiğim xionomi marka arkadaşımda var o da memnun. Islak mop temizleme özelliği de var onda. Açıkçası çekiş gücü vs günlük süpürgeler gibi ama kendi temizliyor ve sen yorulmuyorsun bu çok mutlu ediyor insanı. Ben bir de dyson aldım koltuk üstleri avize süpürgelikleri onunla süpürüyorum zaten şarjı anca yetiyor yerleri robot süpürge süpürüyor. Bence imkan varsa ev hanımını mutlu eden stresini azaltan şeyler bunlar.

Evet haftaya yola çıkacağız bayramda ailelerin yanında oluruz sonra tatilllll
Yanı umarım plan şimdilik öyle
İyi tatiller bol bol yüzüp eğlenin bizde bayramda kayınvalideye gidiyoruzBayramda Ablam geliyor İngiltere’den 20 gün kadar kalacak anneme gelecek

İyi tatiller bol bol yüzüp eğlenin bizde bayramda kayınvalideye gidiyoruzBayramda Ablam geliyor İngiltere’den 20 gün kadar kalacak anneme gelecek
Herkesin cok ihtiyacı var tatile cok bunaldık yıprattı pandemi süreci
Ohhh asil bayram sana es yanında abla geliyor İngiltere’lerden
Cok özledim buz gibi suda yüzmeyi boş boş denize bakmayı

Herkesin cok ihtiyacı var tatile cok bunaldık yıprattı pandemi süreci
Ohhh asil bayram sana es yanında abla geliyor İngiltere’lerden
Cok özledim buz gibi suda yüzmeyi boş boş denize bakmayı
Cuma bende izne ayrılacağım 4-5 gün denize gideriz sonra kayınvalide ziyaretiBebeleri kuma göm bol bol yüzdür.Bizimde yer netleşse 6 sında eşim başlayacak bakalım konuşacak ne olacak sonuç.Evi toparlıyor eşim eşya toparlansın.

İzmir olsun
ege başkadır iklimi güzel gidilecek yer cok fazla
Eminim cok seveceksin
Eşya toplama kısmı en gicik olanı

Eşim işten gelince pazara gitmek istiyorum.O gitsin biz arabada kalalım,yeter ki hava alalım.Ogretmen arkadaşın eşinin tayini cikmis,gidiyorlarmis.Cok duygulandım.Sevdigimi tam sevip,sevmediğimi goresim bile gelmiyor.Asiri yoğun yaşıyorum duygularimi.Moralim bozuldu ya.Daha çocuklar oyun oynayacaktı,parkta buluşmalar yapicaktik.
Kavun,süt alırız.Aslinda pazara gitmesekte olurmus.Bilmiyorum

Bu aralar herkes alıyor sanirim dün 4
arkadaşım xiaomi siparis ettiklerini söylediler. Memnun gibi herkes.

Normalde eylul gibi alirdim ama bu sene pazarcilardan duyduklarimla alip koyuyorum
Bayramdan sonra fiyatlar artar diye dusunuyorum ben yaylada yetismis 5 tlden buldum su an herseyde fiyat cok iyi
Pazarcılar da net konuşamıyor hiç belli olmaz diyorlar bir iki kilo aldım da her gördüğüm de azar azar alayım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…