- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.101
Darısı sana olsun artık izinlerden ses Seda yok muYaaa ne güzel vallahiinşallah
Benimki son teknoloji olandan değil ama ben memnunum canım. O bahsettiğim xionomi marka arkadaşımda var o da memnun. Islak mop temizleme özelliği de var onda. Açıkçası çekiş gücü vs günlük süpürgeler gibi ama kendi temizliyor ve sen yorulmuyorsun bu çok mutlu ediyor insanı. Ben bir de dyson aldım koltuk üstleri avize süpürgelikleri onunla süpürüyorum zaten şarjı anca yetiyor yerleri robot süpürge süpürüyor. Bence imkan varsa ev hanımını mutlu eden stresini azaltan şeyler bunlar.A Alya_sura88 nasılsın uzun zamandır yazayım diyorum unutuyorum akıllı süpürgenden memnun musun bende bu ara ona taktım sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum saatini ayarlayıp ev süpürenler varmış
Benimde uzun süre birikim zor.Temmuz maaşından 1 hafta geçti sanki aylar olmuş gibitemnuzda alaydım iyiydi agustos Eylül de zor birikim
İyi tatiller bol bol yüzüp eğlenin bizde bayramda kayınvalideye gidiyoruzEvet haftaya yola çıkacağız bayramda ailelerin yanında oluruz sonra tatilllll
Yanı umarım plan şimdilik öyle
Herkesin cok ihtiyacı var tatile cok bunaldık yıprattı pandemi süreciİyi tatiller bol bol yüzüp eğlenin bizde bayramda kayınvalideye gidiyoruzBayramda Ablam geliyor İngiltere’den 20 gün kadar kalacak anneme gelecek
Cuma bende izne ayrılacağım 4-5 gün denize gideriz sonra kayınvalide ziyaretiHerkesin cok ihtiyacı var tatile cok bunaldık yıprattı pandemi süreci
Ohhh asil bayram sana es yanında abla geliyor İngiltere’lerden
Cok özledim buz gibi suda yüzmeyi boş boş denize bakmayı
İzmir olsunCuma bende izne ayrılacağım 4-5 gün denize gideriz sonra kayınvalide ziyaretiBebeleri kuma göm bol bol yüzdür.Bizimde yer netleşse 6 sında eşim başlayacak bakalım konuşacak ne olacak sonuç.Evi toparlıyor eşim eşya toparlansın.
BiZde İzmir istiyoruz inş lojmanda çıkar mağdur etmezler bizi.Nezaman arasam eşim dinleniyor bakalım toparlayacak inşİzmir olsun
ege başkadır iklimi güzel gidilecek yer cok fazla
Eminim cok seveceksin
Eşya toplama kısmı en gicik olanı
Yok ne yazıkkiDarısı sana olsun artık izinlerden ses Seda yok mu
Canım şimdilik yoğunbakımda gözetim altında tutmak için birkaç güne servise alacaklarmış iyiye gidiyor çok şükürKmsl Hnd eltin nasıl oldu?
Bu aralar herkes alıyor sanirim dün 4Benimki son teknoloji olandan değil ama ben memnunum canım. O bahsettiğim xionomi marka arkadaşımda var o da memnun. Islak mop temizleme özelliği de var onda. Açıkçası çekiş gücü vs günlük süpürgeler gibi ama kendi temizliyor ve sen yorulmuyorsun bu çok mutlu ediyor insanı. Ben bir de dyson aldım koltuk üstleri avize süpürgelikleri onunla süpürüyorum zaten şarjı anca yetiyor yerleri robot süpürge süpürüyor. Bence imkan varsa ev hanımını mutlu eden stresini azaltan şeyler bunlar.
Kızlar barbunya ne zaman biter pazarlarda kaç haftası var? Ne zaman atmalı buzluğa?
Pazarcılar da net konuşamıyor hiç belli olmaz diyorlar bir iki kilo aldım da her gördüğüm de azar azar alayım en iyisi.Normalde eylul gibi alirdim ama bu sene pazarcilardan duyduklarimla alip koyuyorum
Bayramdan sonra fiyatlar artar diye dusunuyorum ben yaylada yetismis 5 tlden buldum su an herseyde fiyat cok iyi