- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.061
Bizde de eşim hemen ilk muayenesini yaptı kollları bacakları kafası filan o ilk yardım eğitimi aldığı için çok işe yarıyor . Bende ilk fırsatta alacağım .İyice baktık her yerine kanama morarma olmadı.
Keyfi yerinde.
İlk düştüğünde çok ağladı.
canım öyle deme ya bi anda oluyo gerçekten ben çok yasadım hep dikkat ederim hiç gözümden ayırmam ama bi anlık oluyo allah esirgesin hepsiniGeçmiş olsun.
Korkmuştuk yavrucak ondan ağlamıştır.
Ah şu dikkatsiz babalar
geçmiş olsun kendide korkmuştur düşünceBenim kız da yataktan düştü.babasi yanıbaşındaydi
Geçmiş olsun Pure, korktuğu için ağlamıştırİyice baktık her yerine kanama morarma olmadı.
Keyfi yerinde.
İlk düştüğünde çok ağladı.
Güle güle kullan zeynocumKızlar yüzüğümü aldım bugün 5 taş ama taş yeri de altın taşa boşa para vermemiş olduk
5 müdür gr 2080 tl aldık.
1 cumhuriyet 1 gr bozduk 1900 tl tuttu
1150 tl koridora 10 metre yolluk sipariş ettik 2 güne gelir
5200 oğluma oda takımı baza ve yatak aldık kuruldu dolabı eksik oda gelecek yakında sipariş ettiler bellonadan aldık çok sevindi sevinci yeter onun masasına oturup ders çalışmaya başladı 5 yaşında sapşik
Ev harabe gibi temizliğe başlayacagım düzene girelim biran evvel
Buda benim sarıkızım Eki Görüntüle 2665772
Güzel günlerde kullan cnmKızlar yüzüğümü aldım bugün 5 taş ama taş yeri de altın taşa boşa para vermemiş olduk
5 müdür gr 2080 tl aldık.
1 cumhuriyet 1 gr bozduk 1900 tl tuttu
1150 tl koridora 10 metre yolluk sipariş ettik 2 güne gelir
5200 oğluma oda takımı baza ve yatak aldık kuruldu dolabı eksik oda gelecek yakında sipariş ettiler bellonadan aldık çok sevindi sevinci yeter onun masasına oturup ders çalışmaya başladı 5 yaşında sapşik
Ev harabe gibi temizliğe başlayacagım düzene girelim biran evvel
Buda benim sarıkızım Eki Görüntüle 2665772
Su faturan geldi mi bize 120 geldiGüzel günlerde kullan cnm
Oğlunun odası ve yollukların hayırlı olsun