- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.021
Yaparsın merak etme.1 kg süt sipariş verdim bu tarifle yapamazsam beceriksizliğim tescil olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsın merak etme.1 kg süt sipariş verdim bu tarifle yapamazsam beceriksizliğim tescil olacak
Ayyyy bende gündüz uyutamadım eeeeeeee sabah 10.30 da kalksarsa yatmaz tabiiiiiBenimkiler öğlen uykusuna yeni yattillar
Eylül gelse de fabrika ayarlarına geri donseler
Yemek uyku düzenleri cok değişti
Çok sıcak allahımBenimkiler öğlen uykusuna yeni yattillar
Eylül gelse de fabrika ayarlarına geri donseler
Yemek uyku düzenleri cok değişti
Yaptım bile teşekkür ediyorumYaparsın merak etme.
Ayyyy bende gündüz uyutamadım eeeeeeee sabah 10.30 da kalksarsa yatmaz tabiiiii
Bi de emzik krizine girdik
Sonuç sinirli bir ben
Kmsl Hnd gece 12 de yatıp 9 da kalktılar yaz ayları denge şaşıyor emzik durumları nasıl bence geri verme sakin bu kadar uğraştın bi iki güne alışır 2yasdan sonra alışkanlıkları bırakmak daha zorÇok sıcak allahım
Ayyyyy yaaaaaa uyutmak ölüm gibi var yaaa hiç susmuyor sürekli ağlıyor yemek de yemedi yok emzik vermicem zaten ama tükendim vallahi kafayı yemeye az kaldı
Benimde esim 2 saat bahçeye indiriyor o iki saat kendime geliyorum ne güzel annen yakın yardımcı oluyorAllah”ım çıldıracam artık bir çocuk hiç yerinde durmaz mı gündüz de uyumadı herşeye ağlıyor
Annem aldı azıcık dışarı çıkardı kafayı yicem artık
Eşim burda yokBenimde esim 2 saat bahçeye indiriyor o iki saat kendime geliyorum ne güzel annen yakın yardımcı oluyor
Benim küçük de suan cok huysuz 2 yaş sendromu erken başladı ve bizde ki gerginlikleri cok çabuk hissediyorlar ben buaralar pek bi atarliyim
Bende geçen hafta regliydim aynen dediğin gibi benim ruh halimi cok etkiliyor regli olmaEşim burda yok
1 haftadır annemde kalıyorumevde olsam daha çok kafayı yerim
Ayyy bende regl olacam onun gerginliği de var herhalde
Yaaa hiç sorma yine bıraktım diyeti filan çok kötü hissediyorum kendimiBende geçen hafta regliydim aynen dediğin gibi benim ruh halimi cok etkiliyor regli olma
Hava sıcak zaten kal annende sana yardımda ediyor
Yemekleri yeme ama
Bende ekim gibi düşünüyorum şimdi cok sıcak klima da yasak buharlasirizYaaa hiç sorma yine bıraktım diyeti filan çok kötü hissediyorum kendimi
Bayramdan sonra spora yazılacam yoksa gidişat hiç iyi değil
Ayyyy bak klima açılmaması olayını hiç düşünmemiştimBende ekim gibi düşünüyorum şimdi cok sıcak klima da yasak buharlasiriz
Biz eşimle iddiaya girdik 300 dedim o 200 . Artık oturma odasında yatacağız klimanın gücü yatak odasına gitmeye yetmiyor artık
Kızlar fiyatı çok iyi ben 50 tane almak istiyorum kapaktan