Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyice baktık her yerine kanama morarma olmadı.
Keyfi yerinde.
İlk düştüğünde çok ağladı.
Bizde de eşim hemen ilk muayenesini yaptı kollları bacakları kafası filan o ilk yardım eğitimi aldığı için çok işe yarıyor . Bende ilk fırsatta alacağım .

Of evet abi bebeğin oturağı var kızlar onunla duş aldırıyoruz oturuyor filan. Ben yemek yapıyordum bugün oda yerde oturaktaydı sağ ayağını ayırdı kendini ileri doğru itti zorla kendini devirdi ağladı tabi . Ama ne yapayım dur yapma diyip yetişene kadar yaptı . Mama sandalyesinde sürekli oturmuyor

Cam balkon yaptırıyoruz kiraya verdiğimiz eve 2800 dediler 2000 verdik 800tamamlanınca verilecek.Korniş 300 TL onuda odedik.Bunlar kiracıdan aldığımız parayla karsılandı.Banyolara havluluk WC kâğıtlığı aldık 500 TL bunlar tuttu karta geçtik.Şimdi pizza aldık 60tl market 80tl daha araca yakıt alınacak paralar su gibi gidiyor.Wc kâğıtlığı 100 TL mi olur ya

Eşimin telefon faturasını ödedim 85 TL . 15 TL halı yıkamaya verdim mutfak halısı geldi . Kuru fasulye pilav yaptım. Bebeğe bebek keki yaptım ütü yaptım evi sildim . Bebek uyurken bende biraz uzanıp kitap okudum . Eşim cips su ekmek aldı . Bebeği uyuturken eşimin telefonu çaldı saçma sapan bir evrak istediler laf saya saya iş yerine gitti gelecek bende çay koyacağım bebek sese uyandı yeniden uyutuyorum 😟 bebeğin çamaşırları yıkanacak günde 10000 kez değişiyoruz bu ara önlük asla istemiyor takmak için zorlarsam yemek yemiyor mecbur takmıyorum

Kızlar yüzüğümü aldım bugün 5 taş ama taş yeri de altın taşa boşa para vermemiş olduk
5 müdür gr 2080 tl aldık.

1 cumhuriyet 1 gr bozduk 1900 tl tuttu

1150 tl koridora 10 metre yolluk sipariş ettik 2 güne gelir

5200 oğluma oda takımı baza ve yatak aldık kuruldu dolabı eksik oda gelecek yakında sipariş ettiler bellonadan aldık çok sevindi sevinci yeter onun masasına oturup ders çalışmaya başladı 5 yaşında sapşik🤗🤗

Ev harabe gibi temizliğe başlayacagım düzene girelim biran evvel
Buda benim sarıkızım
P_20200721_194718.jpg

Ta
Kızlar yüzüğümü aldım bugün 5 taş ama taş yeri de altın taşa boşa para vermemiş olduk

5200 oğluma oda takımı baza ve yatak aldık kuruldu dolabı eksik oda gelecek yakında sipariş ettiler bellonadan aldık çok sevindi sevinci yeter onun masasına oturup ders çalışmaya başladı 5 yaşında sapşik🤗🤗

Buda benim sarıkızım Eki Görüntüle 2665772
Güle güle kullan zeynocum😍😍😍

Buda benim sarıkızım Eki Görüntüle 2665772
Güzel günlerde kullan cnm
Oğlunun odası ve yollukların hayırlı olsun

Yola çıktık eve dönüyoruz öğlene doğru evde oluruz sanıyorum

bol harcamalı bir tatil oldu ama kv ve kp sağolsunlar harcadığımızı fazlasıyla yerine koydular

kp oğlana bir çeyrek taktı
Kv yarım altın taktı, 800 tl de nakit para verdi almak istemedik ama zorla çantama koydu.

ne zaman gitsek mutlaka oğlana altın takarlar ufak büyük o an neye güçleri yeterse. keselerine bereket.

Oğlan uyudu biraz önce bakalım sabaha kadar uyur inşallah molalar dışında. Yoksa perişan oluruz

iyi geceler herkese

Günaydın.
Dün biraz masraf yaptık. Eşime 4 iş gömleği 280₺, bir de çaydanlık aldım 140₺, kıza bez 80₺. Bugün evdeyiz masraf olmaz :) merdiven korkuluğu bulursam onu alırım internetten. Mağazada yoktu.
Bugün ne yemek yapacaksınız? Hiçbir fikrim yok benim..

X