- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.001
Teker teker gelsinlervalla bu hafta içi sakinlemezse kaçabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teker teker gelsinlervalla bu hafta içi sakinlemezse kaçabiliriz
ayyy bi yere gidince birini çagırmazsan küsüyo kııızTeker teker gelsinler
Hava değişimi oldu çocuğa yavrum çok geçmiş olsunbiraz toparladı burnu akiyo ama çok şükür daha iyi canım geçen sene ki kadar kötü olmadan toparladı şükür
sağol canım her sene böyle oluyo korkuyorum gelmeye valla siz iyisiniz değil mi izinler belli oldu muHava değişimi oldu çocuğa yavrum çok geçmiş olsun
Sürelim vallahi yolların tozunu attırırızAyyyyy birlikte sürelim mi eşimin katlanır bisikleti var
Günaydın kızlar çok teşekkürler tek tek alıntılayamadım
Eltimin genel durumu iyiymiş ağrısı çok olduğu için yoğun bakıma almışlar
Bebek olduğu için ağrı kesiciyi çok veremiyorlar o yüzden ağrısı oluyormuş
Bebeğin de ciğeri gelişsin diye iğne vuruyorlarmış anneye
Eltim biraz daha iyi olunca alacaklarmış bebeği
Bol bol dua ediyoruz rabbim korur inşallahhhh
Resmen bakınca içim açıldıpure hazel diger yerleri pek takip etmiyorum ama bizim eyalette 140 gibiydi gunluk vaka sayisi.
Market alisverisi 53$ tuttu, piknige gittik, cok guzel bir yer kesfettik, huzur doluydu, boyle yerleri cok seviyorum.
Kiramiza bu sene zam olmayacakmis ama ev sigortasini bizim odememiz gerekliymis, aylik 20$ civari tutar.
Persembe oglanin 5 yas asisi var sadece anne ya da baba gelsin dediler, esim goturecek.
Kurban bagisimizi da yaptik.
Elektrik faturamiz 80 kusur gelmis, hava cok sicak ve nemli, klima calismadan olmuyor.
Annemlerin biletini almamiz gerek, Turkiye'den istedigim seyleri liste yapmam gerek.
Canım bir su bardağı pirinci yıka tencereye koy üzerine biraz su koy ve haşla.pure hazel bana sütlaç tarifi verir misin puriş
1 kg süt sipariş verdim bu tarifle yapamazsam beceriksizliğim tescil olacakCanım bir su bardağı pirinci yıka tencereye koy üzerine biraz su koy ve haşla.
Sonra 1 litre sütü dök karıştır.
Süt kaynamaya başlayınca 6 yemek kaşığı toz şeker ekle.
Arada bir karıştırarak iyice pişir .
pirinçler iyice yumuşayinca indir ocaktan ve isteğe bağlı bir paket vanilya ekleyebilirsin.