Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gidin tabii ki iyi olur.
Akşama biz de balık yemeğe gideceğiz.
Kızım da tatmış olur.
Dün yemeğe yaklaşık 70-80 civarı bugün de öyle olur.
1ay sonra hiçbir yere çıkamayız büyük ihtimal.
püre bende öyle düşünüyorum yakında 2. Dalga gelecek Eylül ekim gibi

Lojman iyidir doğuda.
Tek boya masrafı olsun başka masraflar cikmasinda
İnşallah canım okul sıkıntı lojmanın içinde okul yokmuş mahalle arasındaki okula çıkıyor dedi eşim orasıda iyi bir mahalle değilmiş nasıl çözülecek belli değil o ayrı canımı sıkıyor

İnşallah canım okul sıkıntı lojmanın içinde okul yokmuş mahalle arasındaki okula çıkıyor dedi eşim orasıda iyi bir mahalle değilmiş nasıl çözülecek belli değil o ayrı canımı sıkıyor
Ahhhh tüh yA en çok korktuğum şey bu işte bu yüzden para biriktirmem lazım özel okul 😏

Gecmis olsun bisi oldu mu? Üzülme cok fazla düşme sürecinde su an sen güvenlik önlemlerini al zaten gözünün önünden ayırmazsın.

Bir saniye gözü ayırmaya gelmiyor ya. Bizimki de etrafını kale gibi cevirmeme rağmen ben tuvalete gidip gelene kadar bizim yataktan düşmüştü 😰Ben 9 aydir evde tek başınayken duş almadım. 2 aydir Mama sandalyesi zaptediyordu, yerleri siliyordum falan su an mama sandalyesinde ayağa kalkıyor 😱😱😱 başım dönüyor midem bulanıyor hareketten. Tuvalete gidemediğim gunler geri geldi. Buyudukce rahatlamak yerine daha da yipraniyoruz 😭
Yok birşey olmadı allahtan 😫 hareketten benimde başım dönüyor annemle telefonda görüntülü konuŞuyorduk ben kapatıyorum midem bulandı hareketten dedi ben o zaman anladım olayı 😏 Mama sandalyesine oturunca kendini ileri geri atıyor sandalyeyi ileri ittiriyor . Yanına yastık koymuştum ve yatağın orasında olmasına rağmen düştü . Yastık duruyor bu yerdeydi yastığın üzerine tırmanıp düşmüş

Özele yazdır bence doğuda özele veriyor bizim asker tayfası hem doğuda kolejler batıya göre ucuz.

Eğer devlete verecekseniz araştırıp o okulun yanından ev tercih edin lojmanı boş verin.
Okul önemli.

Cok amin tatlım.
Kızlar bugün eşimle sevgili olalı 15 yıl bitti 6 yıldır da evliyiz
Uzun süreli sevgililik güzel tabi ki ama böyle kısa sure de evlenmenin de heyecanı başkadır diye düşünüyorum

15. günde evlenme teklif etti, tanışalı 6 ay olduğunda evlenmiştik. Araya ramazan girdi de ondan yoksa daha önce evlenirdik 😂😂😂

Özele yazdır bence doğuda özele veriyor bizim asker tayfası hem doğuda kolejler batıya göre ucuz.
Evet öyle dediler okullar açılmazsa büyük ihtimal açılmayacak benim kızımda onlıne ders dinlemez başında babası ya da ben olmam lazım 2.dönem eba TV yi zorla izlettim kitap okumak istemiyor kaç aydır eline kitap almıyor kızınca başlıyor ağlamaya ben daha çocuğum demeye o yüzden özelede yazdırmak istemiyorum çoğu arkadaşım boşuna taksit ödedik dedi

Eğer devlete verecekseniz araştırıp o okulun yanından ev tercih edin lojmanı boş verin.
Okul önemli.
İstediğimiz okula gitmesi için ikametgah aldırmamız lazım onuda bazıları engellemiş kendi çocukları çok kıymetli bizimkiler değil herhalde Allaha havale ediyorum yarın belli olacak bakalım yoksa benim işyeri belli olsaydı oraya yakın okul falan varsa ona bakarım diyorum oda olmadı özele yazdırırz

İlkokulda özele başlarsak bitirene kadar hep o ilgiyi özeni ister arkasında kardeşinde var ikisini karşılayamayız büyük ihtimalle
Evet oda var bende o yüzden istemiyorum ama ortaokul doğuya geliyor 5. Bölge o yüzden sorun . Biz başka bebek istemiyoruz kıyafetlerini dağıttım bile

X