Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kmsl Hnd Kmsl Hnd çok üzüldüm inş kısa sürede iyileşir
tuce_tuce tuce_tuce geçmiş olsun canım çok şükür bir şey olmamış
Senin deşarj olmaya ihtiyacın var tuce mümkün olduğunca dışarıya çıkmaya çalış sevdiğin şeyleri yap
Bütçeyi zaten çok güzel yönetiyorsun birikimini yapıyorsun ,evine güzel bakıyorsun cocuğunada öyle ,çok iyi bir annesin
Aslansın kaplansın sen her şeyi yaparsın tuce😍😍🥰🥰
Maşallah 🧿

Kmsl Hnd Kmsl Hnd çok üzüldüm inş kısa sürede iyileşir
tuce_tuce tuce_tuce geçmiş olsun canım çok şükür bir şey olmamış
Senin deşarj olmaya ihtiyacın var tuce mümkün olduğunca dışarıya çıkmaya çalış sevdiğin şeyleri yap
Bütçeyi zaten çok güzel yönetiyorsun birikimini yapıyorsun ,evine güzel bakıyorsun cocuğunada öyle ,çok iyi bir annesin
Aslansın kaplansın sen her şeyi yaparsın tuce😍😍🥰🥰
Maşallah 🧿
Hahhaha narin😂😂

Merhaba kızlar.Oglan babasıyla yattı beni şutladı akşam😀Şimdi Lego oynuyorlar babam babam hep peşinde.Arabada gelirken sürekli babam sen nerelerdeydin diye sordu.Eve gelene kadar. Evine hoşgeldin dedi.Allah kimseyi anasından babasından ayırmasın çok zor🤲Hasret bitti inş bu son ayrılığımız olur.
Gözün aydın, oğlunun gözü daha da aydın😁Mutluluğunuz enerjiniz buraya geldi😍 Allah kimseyi sevdiklerinden ayri koymasın.

Halıları yıkamaya verdik.Koltuklari da yikaticaz.2 tane 3lu koltuk 2 tekli 150 fiyat verildi.İsin piyasasını bilmediğimiz için iyi geldi.

Eşim gözüme girmeye başladı 😎 İstanbul'da bu bayramda kimse yok bizden,memleketteler
ve 7 aydır görmüyorum araya pandemi girince böyle oldu..Kurban bayramında kaç gün kalicaz sizde dedim ve "sen ne kadar istersen,kimseye gidilmeyecek, yapicak bir şey de yok" dedi.cevap vermedim bende kalsın yanıtı 😅 iyi bari,bayramı orda gecirmeyecegiz.evim evim guzel evim..

Avent kullanıyorduk onu biraz alıyordu daha küçükken.chicconun damaklı her yeri silikon olan emziğini aldım geçen hafta onuda ilk başta aldı sonra hevesi geçti 😔evde bir tanede nukun damaklı emziği var onu hiç denemedim.Bibs doğal kauçuk emziklere bakıyorum denemeye değermi diye fiyatı avent ve chicco gibi pahalı onuda emmezse diye endiseliyim
Insallah alır ya sen teklif etmeye devam et. Benim kızım da bi dönem reddetti 2-3 ay civari ama sonradan aldı geri. Biraz ısrarla teklif et bakalım hic olmazsa o zaman alırsın

Evet,çok şükür biz 4.ay aşıları hariç ateş yaşamadık.Sizde işleyiş nasıl,bu aşıyı oldu mu? 😊
Biz ufak bir şehirde yaşıyoruz. Burda 24 aylıkken almaya başlıyorlar.Kizim 23 aylık başlamış olucak,o da kabul ediliyor 😅
Büyük şehirlerde başlama yasini daha erken tutan yerlerde vardır.Sizin dönüş olucak mi Turkiyeye?
Iyi sevindim🥰
Bizim 9. Ayda aşı yok, 2-4-6-12 aylarda var. Rota vs hepsini yaptılar 6 tane falan aşı oluyor bir kerede. 6. Ayda grip aşısı da ölü.

Aşı olmadığı icin 9. Ay kontrolü haftaya video konferans şeklinde olacak.

Su an bi dönüş planımız yok ama düşünmüyor da değiliz. Istemiyoruz da aslinda Çok arada kaldık🙄 ama dönersek hemen işe döneceğim için kızımın kreş yasina gelmesini isterim.

Burada 3 yaşında okula alıyorlar. Diger türlü bakim evi, onlar da hem cok pahalı hem de çocuğu sadece gozlemliyorlar, aktivite egitim vs olmuyor.

Benim kızım da damaklı almadı canım büyük kızım da almamıştı her emziği denedik ama almadılar eğer yine de pahalı olur diyorsan önce nuk un yuvarlak emziğini al eğer tutarsa gidip pahalı alırsın
Avent düz emzik ama nuk markaninkinede bir bakayım bakalim.sadece kauçuk denemedim
@okyonus keyifli vakitler 😍 bir daha ayrılık yaşamayın hiiç inşallah 💓

Rahat bi 300-350 lira emziklere vermisimdir.Farkli markaları denedim hep. en son bibs alayım,olumsuz yorum yok benimki de tutar dedim.60 liracigi da ona verdim.Yok,tutmak bir yana öyle guzel geri çeviriyor ki.Emziksiz geldik 9 aya. 🙄
Ben daha 140 tl harcadım emzige 🙄
Evet ya bir firlatiyorki ağzından emziği gülsem mi ağlasam mi bilemiyorum o an😄

Eşimi aradım lütfen yarın akşam bi su kenarına gidelim dedim tmm dedi 😟 hesap yaptım herşeyi çıkınca fazladan 330 TL kalmış lütfen bana birikim yapmak için enerji verin yeniden
Gidin tabii ki iyi olur.
Akşama biz de balık yemeğe gideceğiz.
Kızım da tatmış olur.
Dün yemeğe yaklaşık 70-80 civarı bugün de öyle olur.
1ay sonra hiçbir yere çıkamayız büyük ihtimal.

Pazardan kiraz domates aldık.
Marketten meyveli soda.l,kabak.
Toplamda 40 lira harcadık.
Akşama balık yemeye çıkacağız.
Kiraz 5 kilo aldım.
Bir kısmı dondurucuya bir kısmı yemek için.
Kabak kilosu 1 liraydı markette secebiliyorduk çok güzeldi kışlık aldım

Kızlar sabah bebek düştü o yüzden çok üzgünüm hiç enerjim yok. Allahtan birşey olmadı . Ama durduramıyorum çok zorlanıyorum ama buna şükür 🙏🏻 Eşim nöbetçi sabah gelecek . 3 makina çamaşır yıkandı evi süpürdüm o kadar silmem ve toz almam lazım. Bebek uyuyor şimdi emziriyorum bende yanına yatacağım biraz dinlenelim
Gecmis olsun bisi oldu mu? Üzülme cok fazla düşme sürecinde su an sen güvenlik önlemlerini al zaten gözünün önünden ayırmazsın.

Bir saniye gözü ayırmaya gelmiyor ya. Bizimki de etrafını kale gibi cevirmeme rağmen ben tuvalete gidip gelene kadar bizim yataktan düşmüştü 😰Ben 9 aydir evde tek başınayken duş almadım. 2 aydir Mama sandalyesi zaptediyordu, yerleri siliyordum falan su an mama sandalyesinde ayağa kalkıyor 😱😱😱 başım dönüyor midem bulanıyor hareketten. Tuvalete gidemediğim gunler geri geldi. Buyudukce rahatlamak yerine daha da yipraniyoruz 😭

Benimki de ne bulursa ağzına atıyor.
Abisi oyuncakları çok fazla dağıtıyor etrafa.
Boğazına duracak diye korkuyorum.
Emeklemeye çalışıyor sürekli.
Mama sandalyesinden atlamaya çalışıyor.
Ağzına atma cok fena zaten bizimki de, 5. Aydan beri böyle. Benim Fransızca kitaplarımı bulmuş, içindeki postitleri cikarmis ağzına atmış çiğniyor. Bi baktım aklım çıktı. Sürekli parmagim cocugun ağzında.
Bi de simdi tutunarak evin her yerini geziyor koltuktan sehpaya ordan tv sehpasına ordan çalışma masasına 😰 tüm mobilya köşelerine sünger yaptık. Isırırken Ağzını vuruyor, dişleri dudaklarını kesip kanatiyor.
Yemek de yemiyor surekli bir yere tirmansa 🥵 biz de böyle miydik acaba ya...

Eşim aradı yarın lojmanlar bakmaya gidecekmiş çıkanlar boyatmadan çıkıyorlarmış biz boya alıp boyatcaz dedi bide o masraf çıktı çocukların odası farklı renk olsun diyorum tek renk olsun çıkarken tek renk istiyorlarmış sinirlendirdi ne istiyorsun renk seçmeyeceksek ne diye boya yaptırıyoruz girerken yaptır çıkarken yaptır ne yaparsan yap dedim silinecek cinsten al boyayı çocuklar küçük en azından kirlendikçe silerim.

X