- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.941
Eşimi aradım lütfen yarın akşam bi su kenarına gidelim dedim tmm dedi hesap yaptım herşeyi çıkınca fazladan 330 TL kalmış lütfen bana birikim yapmak için enerji verin yeniden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı erikle vişneyi birlikte kaynatıyorum meyve suyu yapıyorum canım kızım çok seviyorElinize sağlık.
Vişneleri buzluktan çıkardıktan sonra nasıl yapıyorsun
Hahhaha narinKmsl Hnd çok üzüldüm inş kısa sürede iyileşir
tuce_tuce geçmiş olsun canım çok şükür bir şey olmamış
Senin deşarj olmaya ihtiyacın var tuce mümkün olduğunca dışarıya çıkmaya çalış sevdiğin şeyleri yap
Bütçeyi zaten çok güzel yönetiyorsun birikimini yapıyorsun ,evine güzel bakıyorsun cocuğunada öyle ,çok iyi bir annesin
Aslansın kaplansın sen her şeyi yaparsın tuce
Maşallah
Gözün aydın, oğlunun gözü daha da aydınMutluluğunuz enerjiniz buraya geldi Allah kimseyi sevdiklerinden ayri koymasın.Merhaba kızlar.Oglan babasıyla yattı beni şutladı akşamŞimdi Lego oynuyorlar babam babam hep peşinde.Arabada gelirken sürekli babam sen nerelerdeydin diye sordu.Eve gelene kadar. Evine hoşgeldin dedi.Allah kimseyi anasından babasından ayırmasın çok zorHasret bitti inş bu son ayrılığımız olur.
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah..Kızlar eltimi yoğunbakıma almışlar
Insallah alır ya sen teklif etmeye devam et. Benim kızım da bi dönem reddetti 2-3 ay civari ama sonradan aldı geri. Biraz ısrarla teklif et bakalım hic olmazsa o zaman alırsınAvent kullanıyorduk onu biraz alıyordu daha küçükken.chicconun damaklı her yeri silikon olan emziğini aldım geçen hafta onuda ilk başta aldı sonra hevesi geçti evde bir tanede nukun damaklı emziği var onu hiç denemedim.Bibs doğal kauçuk emziklere bakıyorum denemeye değermi diye fiyatı avent ve chicco gibi pahalı onuda emmezse diye endiseliyim
Iyi sevindimEvet,çok şükür biz 4.ay aşıları hariç ateş yaşamadık.Sizde işleyiş nasıl,bu aşıyı oldu mu?
Biz ufak bir şehirde yaşıyoruz. Burda 24 aylıkken almaya başlıyorlar.Kizim 23 aylık başlamış olucak,o da kabul ediliyor
Büyük şehirlerde başlama yasini daha erken tutan yerlerde vardır.Sizin dönüş olucak mi Turkiyeye?
Avent düz emzik ama nuk markaninkinede bir bakayım bakalim.sadece kauçuk denemedimBenim kızım da damaklı almadı canım büyük kızım da almamıştı her emziği denedik ama almadılar eğer yine de pahalı olur diyorsan önce nuk un yuvarlak emziğini al eğer tutarsa gidip pahalı alırsın
Ben daha 140 tl harcadım emzige@okyonus keyifli vakitler bir daha ayrılık yaşamayın hiiç inşallah
Rahat bi 300-350 lira emziklere vermisimdir.Farkli markaları denedim hep. en son bibs alayım,olumsuz yorum yok benimki de tutar dedim.60 liracigi da ona verdim.Yok,tutmak bir yana öyle guzel geri çeviriyor ki.Emziksiz geldik 9 aya.
Pes etmeyim değil mi? Teşekkür ederim canmInsallah alır ya sen teklif etmeye devam et. Benim kızım da bi dönem reddetti 2-3 ay civari ama sonradan aldı geri. Biraz ısrarla teklif et bakalım hic olmazsa o zaman alırsın
Gidin tabii ki iyi olur.Eşimi aradım lütfen yarın akşam bi su kenarına gidelim dedim tmm dedi hesap yaptım herşeyi çıkınca fazladan 330 TL kalmış lütfen bana birikim yapmak için enerji verin yeniden
Gecmis olsun bisi oldu mu? Üzülme cok fazla düşme sürecinde su an sen güvenlik önlemlerini al zaten gözünün önünden ayırmazsın.Kızlar sabah bebek düştü o yüzden çok üzgünüm hiç enerjim yok. Allahtan birşey olmadı . Ama durduramıyorum çok zorlanıyorum ama buna şükür Eşim nöbetçi sabah gelecek . 3 makina çamaşır yıkandı evi süpürdüm o kadar silmem ve toz almam lazım. Bebek uyuyor şimdi emziriyorum bende yanına yatacağım biraz dinlenelim
Ağzına atma cok fena zaten bizimki de, 5. Aydan beri böyle. Benim Fransızca kitaplarımı bulmuş, içindeki postitleri cikarmis ağzına atmış çiğniyor. Bi baktım aklım çıktı. Sürekli parmagim cocugun ağzında.Benimki de ne bulursa ağzına atıyor.
Abisi oyuncakları çok fazla dağıtıyor etrafa.
Boğazına duracak diye korkuyorum.
Emeklemeye çalışıyor sürekli.
Mama sandalyesinden atlamaya çalışıyor.
Gözünaydın canımGünaydın kızlarrr eşim geliyor bugünn
Rabbim şifa versin inşallah iyileşirKızlar eltimi yoğunbakıma almışlar