- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.501
Yaz bitmeden çıkarsınız inşBiz askeri şuurayı bekliyoruz 8 ağustosta da kocam maaşı teslim edecek
Hafta sonu bebek beni sinirlendirdi dışarı çıkmayacağız dedimYaz bitmeden çıkarsınız inşYarın tatil pikniğe git benim yerime mangal yap ye
Bende yarın borçları ödeyeceğim bütçeme yeniden bakacağım vitaminlerimizi sipariş ederimYarın tatil borçları yatırırız elde kalana bakıp Perşembe öğle arası kuyumcuya giderim hepsini gezerim bakalım ne para kalacak
Bizim tartı çok gıcıklaştı hergün ayrı bir rakam veriyor atacağım valla bendegünaydın tartı siparişi vercem birazda stokluk demlik çay bulaşık tableti falan alırım
bizimkide öyle o yüzden a101 onlıne da 45 tl ye aprılla var onu vercem kargo olmasın diye demlik poşetli çaylardan alırım diye düşündümBizim tartı çok gıcıklaştı hergün ayrı bir rakam veriyor atacağım valla bende
geçen hafta şoka gelmişti ama kaç tane markete gittim yok kalmadı dedilerBenim tartıyı da oğlan kırdı yıllar oldu.
En ucuz tartı 40 lira
Valla bebeği tartıyorum bi gün az bir gün çok kendim tartılıyorum öyle sinir bozucugeçen hafta şoka gelmişti ama kaç tane markete gittim yok kalmadı dediler
Benim kendim için kullandığım vardı hamileyken kızım doğunca küçültüp takmak istedim ama hiç istemediAbi bebeğe kehribar kolye bakıyorum hiç almayı düşünmedim ama bugün ilk kez düşünüyorum. Doktor dün onun da ağzına baktı 3 dişi var hepsi dizilmiş geliyor dedi sıkıntı çok evde
Hımmmmm kickboksssss kızımda yapıyorSlm kızlar
Ben altın yüksek diye TL DE 615tl tutuyordum. kickboks a yazıldım 250tl verdim. Yarın saçımı kestireceğim. 60-100arası tutar sanırım. 200tl ye vintage çanta aldım. Dün de eşim maaşı aldı diye yemek yedik 290tutmuş.
ŞİMDİ tekrar ekonomi moduna geri dönüyorum.
Çok sevindimSelammssssss kızlarrrrrr çoklkkkkkkk mutluyum kızım spor lisesini kazandı yarın gidip kayıt yaptıracağız
Dün kızlarla burger kinge gittik toplam 80 tl
Büyük kızıma bayramlık bikaç parça birşey aldım 300 de o tuttu
Küçüğüme de bir tişört 40 tl
Midye,, şalgam 25 tl
Markette 30 tl
Üffffff çok harcamışımmm
Çeyrek aldım 650 den
Cok sevindim tatlım gözünüz Aydın şansı bahtı açık olsunSelammssssss kızlarrrrrr çoklkkkkkkk mutluyum kızım spor lisesini kazandı yarın gidip kayıt yaptıracağız
Dün kızlarla burger kinge gittik toplam 80 tl
Büyük kızıma bayramlık bikaç parça birşey aldım 300 de o tuttu
Küçüğüme de bir tişört 40 tl
Midye,, şalgam 25 tl
Markette 30 tl
Üffffff çok harcamışımmm
Çeyrek aldım 650 den