Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende kitabı bitirdim yeni aldim 15 sayfa okuyabildim sadece ev işleri felanda yaşayabileceğimiz düzeyde yapiyorum valla

Bende kitabı bitirdim yeni aldim 15 sayfa okuyabildim sadece ev işleri felanda yaşayabileceğimiz düzeyde yapiyorum valla
Bende aynı ruh halindeydim ya hiç bir şey yapasım yok
Bugün temizlik yaptım ama her zamankinden daha fazla yoruldum halbuki aynı şeyleri yaptım
Capcanlı heyecanlı değiliz bu aralar

Aynı işte 3 aylık bile değildi ağzında bi tükürük önü sürekli ıslak filan . Şimdi öyle tükürük filan yok tabi . Aman sor ne olacak her çocuk kendine özel zaten
Tükürüğün ve baloncugun sebebini öğrendim bugün Kontrolümüz vardı sordum damaklari gelişiyor ve genişliyor dişlere yer hazırlıyormuş onun için onun içinmiş.Diş belirtisi değilmiş neyseki

Evet bende öyle okumuştum Akşam 20 dk bebeği eşime bıraktım arkadaşıma gittim yarın doğum yapacak . Eşim bebeği koltuğun kenarına ayakta bırakmış Buda tutmuş kenardan bana video atıyorlar

Evet bende öyle okumuştum Akşam 20 dk bebeği eşime bıraktım arkadaşıma gittim yarın doğum yapacak . Eşim bebeği koltuğun kenarına ayakta bırakmış Buda tutmuş kenardan bana video atıyorlar
Bu bebeklerin acelesi ne bir türlü anlamıyorum vallaBizomkide boyundan büyük işler beceriyor doktor bile bugün yaptıklarına oğlum bi kendine gel dedi kayinvalidemdeyiz diyorki soranlara sakin 2.5 aylık deme sakın diyor
Yanlız bana bağımlı gibi nasıl ise gideceğim bilmiyorum kv sana müptela olmuş bırakmayacak galiba seni diyor babasında bile durmuyor

Günaydınlar

biraz erken çıktım evden, işleri bitirip eve erken dönmek istiyorum.
Oğlumu dışarı çıkaracğım..
Kahvaltısını çıkmadan yaptırıyorum.
öğlen için yemeğini hazırlayıp öyle çıkıyorum.

Tanerden iki sıcak poğaça aldım 4 ₺ ödedim.

küçük bir mola verdim işe başlamadan, büyük bardak soğuk su içip işlere başlayacğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…