- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.481
Bende kitabı bitirdim yeni aldim 15 sayfa okuyabildim sadeceBu aralar hiç kitap okumuyorum çünkü okumak istemiyor canım ilk defa böyle oldu ya
Sıcaklarında etkilediğini düşünüyorum
Elimde 2 tane okunmayı bekleyen kitap var inş bir heves gelir
Bulmaca daha eğlendiriyor 7 fark bulmacasınıda kızım çok severek yapıyor
Bende aynı ruh halindeydim ya hiç bir şey yapasım yokBende kitabı bitirdim yeni aldim 15 sayfa okuyabildim sadeceev işleri felanda yaşayabileceğimiz düzeyde yapiyorum valla
Amin canım teşekkür ederiZ.İyiyim canım ikisi de iyiler ben de görevimi başarı ile tamamladım Ankara’ya döndüm. 2 çocuk çok çocukMerhaba alyacım nasılsın ablan ve bebek nasıl hayırı olsun Allah analı babalı büyütsün
Valla bence de hiç gerek yokAmin canım teşekkür ederiZ.İyiyim canım ikisi de iyiler ben de görevimi başarı ile tamamladım Ankara’ya döndüm. 2 çocuk çok çocuk
Tükürüğün ve baloncugun sebebini öğrendim bugünAynı işte 3 aylık bile değildi ağzında bi tükürük önü sürekli ıslak filan . Şimdi öyle tükürük filan yok tabi . Aman sor ne olacak her çocuk kendine özel zaten
Evet bende öyle okumuştumTükürüğün ve baloncugun sebebini öğrendim bugünKontrolümüz vardı sordum damaklari gelişiyor ve genişliyor dişlere yer hazırlıyormuş onun için onun içinmiş.Diş belirtisi değilmiş neyseki
Deme öyle demeValla bence de hiç gerek yok
Yorumsuzum büyük konuşmak istemiyorumDeme öyle deme
Kardeş olmayıncada zor ya iyi günde kötü günde yanında olan biri
Kızım doğduğunda bende ikinciyi hiç düşünemiyordum ama sonra fikrim değişti
Aynen hayatta herşey kısmet zaman ne getirir bilinmezYorumsuzum büyük konuşmak istemiyorum
Bu bebeklerin acelesi ne bir türlü anlamıyorum vallaEvet bende öyle okumuştumAkşam 20 dk bebeği eşime bıraktım arkadaşıma gittim yarın doğum yapacak . Eşim bebeği koltuğun kenarına ayakta bırakmış Buda tutmuş kenardan bana video atıyorlar
İyi yolculuklar canım.Bizde o ulvi görevi bayrama doğru gerçekleştireceğizGünaydın Kızlar :)
sabah 5 te yola çıktık,eşimin ailesinin yanına gidiyoruz
çocuk kucağımda uyudu şuan tek kolum felç
Biz askeri şuurayı bekliyoruz 8 ağustosta da kocam maaşı teslim edecek