- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.766
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.461
Canım vakti zamanı gelince olur nasip bu işler birikime devamMoralim cokk bozuk kizlarrr
İstediğim hicbirsey olmuyor
Merhaba alyacım nasılsın ablan ve bebek nasıl hayırı olsun Allah analı babalı büyütsünSlm kızlar
Ben altın yüksek diye TL DE 615tl tutuyordum. kickboks a yazıldım 250tl verdim. Yarın saçımı kestireceğim. 60-100arası tutar sanırım. 200tl ye vintage çanta aldım. Dün de eşim maaşı aldı diye yemek yedik 290tutmuş.
ŞİMDİ tekrar ekonomi moduna geri dönüyorum.
aksam 5 te bindik canim sabah 5 te indikkaç saat sürdü canım
❤❤❤Kiskaniyorum ama
evet canim araba alamadık dahaKızlar üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır mutlaka
A Alya_sura88 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Scss94 otobüsle mi gittiniz canım
İmkanın varsa tayin iste git boşver ruh sağlığı herseyden önemli.Ruhum daraldı il dışından tayin isteyecegim
Aklımda çocukları biraz büyütüp gitmek vardı ama Artuk dayanması zor geliyor
Ruhum daraldı il dışından tayin isteyecegim
Aklımda çocukları biraz büyütüp gitmek vardı ama Artuk dayanması zor geliyor
İmkanın varsa tayin iste git boşver ruh sağlığı herseyden önemli.
İnsanin ailesine sevdiklerine uzak olması cok zor kesin kararlıyım deneyeceğim eşim ev kredisi bitmeden gitmeyelim diyir ama 2 sene daha bekleyecek gücüm yokMutsuzsan dene tabiki
Zaman oyle cabuk geciyorki hic vakit kaybetmeye degmez
Sizin tayin durumları nasıl her zaman oluyor mu eğer her zaman oluyorsa beklemen mantikliBenimde canım sıkıldı eşim bekle tayin isteme burunların ne yapacağı belli değil diyor Ankara’da başlayacak görevlendirme mi olacak ne olacak belli değil.3 oldu münferit atama yapılıyor bize atama yok hala Ankara.Artık çığlık ata ata ağlamak istiyorum zevk almıyorum birseyden
Oluyor ama 2-3 ay sürüyor Ağustos a tayin istersem Ekim Kasım ancak netleşir oda olumlu gelirse.Daha önce 2 kez arka arkaya olumsuz geldiSizin tayin durumları nasıl her zaman oluyor mu eğer her zaman oluyorsa beklemen mantikli
Hiç bir kurumda doğru düzgün bir işleyiş yok ne demek olumsuzOluyor ama 2-3 ay sürüyor Ağustos a tayin istersem Ekim Kasım ancak netleşir oda olumlu gelirse.Daha önce 2 kez arka arkaya olumsuz geldi