Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Ben altın yüksek diye TL DE 615tl tutuyordum. kickboks a yazıldım 250tl verdim. Yarın saçımı kestireceğim. 60-100arası tutar sanırım. 200tl ye vintage çanta aldım. Dün de eşim maaşı aldı diye yemek yedik 290tutmuş.
ŞİMDİ tekrar ekonomi moduna geri dönüyorum.
Merhaba alyacım nasılsın ablan ve bebek nasıl hayırı olsun Allah analı babalı büyütsün 😍

Kızlar moral bozmayın. Tam her şey kötüye gidiyor bu cendereden cikamayacagiz diye umudumuzu kaybedince beklemediğimiz bir anda beklemediğimiz bir değişiklik oluyor, bir fırsat çıkıyor, bir kapı açılıyor. Olmayan şeyler için canınızı azıcık sıkın ama cok sıkmayın. Daha güzelleri olacaktır, az daha sabır.

Benimde canım sıkıldı eşim bekle tayin isteme burunların ne yapacağı belli değil diyor Ankara’da başlayacak görevlendirme mi olacak ne olacak belli değil.3 oldu münferit atama yapılıyor bize atama yok hala Ankara.Artık çığlık ata ata ağlamak istiyorum zevk almıyorum birseyden😭

Kizlar gogsumdeki kitle beni dusunduruyor
Istanbulda doktorum, Martta gidecektim hersey karmakarisik oldu.
En son kasimda kontrolden gectim. Mr istedi cektirdim. Onu bile gosteremedim
Birde duzgun bir ultrason bulmam lazim istanbulda oyalanamam artik gitsem iyi olacak
Cook doktor gezdim ama bu doktordan baskasina gitmem ama oda iskence oldu

İmkanın varsa tayin iste git boşver ruh sağlığı herseyden önemli.
Mutsuzsan dene tabiki
Zaman oyle cabuk geciyorki hic vakit kaybetmeye degmez
İnsanin ailesine sevdiklerine uzak olması cok zor kesin kararlıyım deneyeceğim eşim ev kredisi bitmeden gitmeyelim diyir ama 2 sene daha bekleyecek gücüm yok
E Esila09 sağlık hiç ihmale gelmiyor mutlaka git
Bende İzmir e gidince tam bi check-up’ı yaptırmak istiyorum

Benimde canım sıkıldı eşim bekle tayin isteme burunların ne yapacağı belli değil diyor Ankara’da başlayacak görevlendirme mi olacak ne olacak belli değil.3 oldu münferit atama yapılıyor bize atama yok hala Ankara.Artık çığlık ata ata ağlamak istiyorum zevk almıyorum birseyden😭
Sizin tayin durumları nasıl her zaman oluyor mu eğer her zaman oluyorsa beklemen mantikli

İnsanin ailesine sevdiklerine uzak olması cok zor kesin kararlıyım deneyeceğim eşim ev kredisi bitmeden gitmeyelim diyir ama 2 sene daha bekleyecek gücüm yok
E Esila09 sağlık hiç ihmale gelmiyor mutlaka git
Bende İzmir e gidince tam bi check-up’ı yaptırmak istiyorum

Insan basina gelirse herseyi kaldirir ama ben uzakta cok zorlanirdim biliyorum ztn ilk istegim bu sehirde cakili kadro yasamakti o yuzde belediyeyi zorladim
Yilbasinda Istanbula tayin isi ortaya cikmisti
Bir anda kesildi
3 ay neden diye dusundum bir sebep vardi emindim
Sonra nedenini anlayinca icim urperdi aylarca mahvolacaktim baska sorunlarda olacakti ama gidip gelememek beni mahvederdi
Insallah hersey gonlunce olur..

X