Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı abi bebekte öyleydi ama hala çıkmadı . Ağzında beyaz görünüyordu aha çıktı çıkıyor diye bi havalara girmiştik avcumuzu yaladık

Aynı abi bebekte öyleydi ama hala çıkmadı . Ağzında beyaz görünüyordu aha çıktı çıkıyor diye bi havalara girmiştik avcumuzu yaladık
Çıkma süresi uzun sürüyor ya onu biliyorum
Ama bizimki çok küçük bence o triplere girmek için bari 4 aylık olsaydı Daha gülmeyi yeni ogrendi ne dişiikendimi cook tecrübesiz hissediyorum birine bişey sormayada cekiniyorum valla sanki ilk kez çocuğun oldu diyecekler diye.

Aynı işte 3 aylık bile değildi ağzında bi tükürük önü sürekli ıslak filan . Şimdi öyle tükürük filan yok tabi . Aman sor ne olacak her çocuk kendine özel zaten

Çeyrek altın 652 görünüyor.
Off 650 asagisi alamicaz galiba maaş yaklaştı
Kuyumcu 660 dan düşük vermez offfÇarşamba maaş yatar ben Perşembe veya Cuma alırım hayırlısı bakalım bugün bir bütçe ayarlaması yapacağım.Adak için falan para ayıracağım krediler kartlar kira bakalım ne kalacak

Kizlar gunaydin..
Arsadan vazgectim galiba.
Arkadasimin aldigi altin fiyatini kiyasladigimda 30 bin zararda
Ki o kredi aldi ben altin bozucam
Mal varligimi hesapladim. Keyfim yerine geldi
Yil sonuna kadar ustune tamamlayacagim.
Birde esimle hesap yaptik.
Pandemi bizi fena vurdu ya, 30 bin alt limit zarardayiz ya. Sari sari altinlar alirdim. Saglik olsun napalim

Ben düşünmeye araştırmaya devamke

Günaydın kızlarr
Apartmana yeni birileri taşınıyormuş sabah arabayı çekebilir misiniz diye zile basıp tüm evi uyandırdılar sağ olsunlar.
Oysa arabanın üstünde eşimin tlf vardı arasalardı çocuklar uyurdu en azından.
Kapalı bir hava var uyandığımızda hafif hafif yağmur yağıyordu ahh dedim tam uyku havası..
Dün hiç bir şey yapmadım desem yeridir. Uzun zamandan sonra ilk defa arkadaşlarla buluşup kahvaltı yaptık. Kardeşim arabayla alıp bıraktı zaten yakınız. Kahvaltıyı da o ödedi. Çok iyi geldi gerçekten..

Günaydın kızlar
Sabahın köründe uyandı kızım eve gidip düzenimizi kurmalıyız süt içirip geri yatırmalıyım

Bugün alışverişe çıkarım yemeklik bişeyler gerekiyor yemeği yapıp bahçeli eve gideriz tam ırgat oldum burda

İyi geldi ama

Bende kakılmış gibiyim Zeyno

allah bereket versin tuce
Bizde oda kalmıyor iyi altın alırdım mobilya ve halı almıyor olsaydım
Evin düzenli ve temiz olması benim için çok önemli
Seninle aynı düşüncedeyim bir eşyam eskimişse bi Farklı durumu varsa kullanamıyorum ben . Ayrıca Zeyno sen tek maaş 3 çocuk şahanesin unutma bu dediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…