- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.421
Aynı abi bebekte öyleydi ama hala çıkmadı . Ağzında beyaz görünüyordu aha çıktı çıkıyor diye bi havalara girmiştik avcumuzu yaladıkValla o dış çıkarıyor olayı ayrı bir terane bişey olsa hemen dişe bağlıyor çevredikilerBizim bebişte 2 gündür ağzında köpük yapıyor hafif salyası oluyor gibi eşimle yoook artık bukadar erken diş olamaz diyoruz degildir heralde Bugün kont.var soracağım doktora.
Bi kendine gel oğlum sen daha 2.5 ayliksin abin 10.5 aylıkta çıkarttı diye anlatıyoruz ona göre ayağını denk alsin diye
Çıkma süresi uzun sürüyor ya onu biliyorumAynı abi bebekte öyleydi ama hala çıkmadı . Ağzında beyaz görünüyordu aha çıktı çıkıyor diye bi havalara girmiştik avcumuzu yaladık
Aynı işte 3 aylık bile değildi ağzında bi tükürük önü sürekli ıslak filan . Şimdi öyle tükürük filan yok tabi . Aman sor ne olacak her çocuk kendine özel zatenÇıkma süresi uzun sürüyor ya onu biliyorum
Ama bizimki çok küçük bence o triplere girmek için bari 4 aylık olsaydıDaha gülmeyi yeni ogrendi ne dişii kendimi cook tecrübesiz hissediyorum birine bişey sormayada cekiniyorum valla sanki ilk kez çocuğun oldu diyecekler diye.
Kuyumcu 660 dan düşük vermez offfÇeyrek altın 652 görünüyor.
Off 650 asagisi alamicaz galiba maaş yaklaştı
Ben düşünmeye araştırmaya devamkeKizlar gunaydin..
Arsadan vazgectim galiba.
Arkadasimin aldigi altin fiyatini kiyasladigimda 30 bin zararda
Ki o kredi aldi ben altin bozucam
Mal varligimi hesapladim. Keyfim yerine geldi
Yil sonuna kadar ustune tamamlayacagim.
Birde esimle hesap yaptik.
Pandemi bizi fena vurdu ya, 30 bin alt limit zarardayiz ya. Sari sari altinlar alirdim. Saglik olsun napalim
Ben düşünmeye araştırmaya devamke
Bende kakılmış gibiyim ZeynoGünaydın kızlar
Sabahın köründe uyandı kızım eve gidip düzenimizi kurmalıyız süt içirip geri yatırmalıyım
Bugün alışverişe çıkarım yemeklik bişeyler gerekiyor yemeği yapıp bahçeli eve gideriz tam ırgat oldum burda
İyi geldi ama
allah bereket versin tuceKızzzzlarrrr benim 3 çeyreklik param kalıyor
KıskandımNasıl şahane esiyor hava
Seninle aynı düşüncedeyim bir eşyam eskimişse bi Farklı durumu varsa kullanamıyorum ben . Ayrıca Zeyno sen tek maaş 3 çocuk şahanesin unutma bu dediğimiallah bereket versin tuce
Bizde oda kalmıyor iyi altın alırdım mobilya ve halı almıyor olsaydım
Evin düzenli ve temiz olması benim için çok önemli