Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce bir arkadaşımın oğlu heyecanlanınca kendini sıkıyordu onun için önerdiler hiçbir faydası olmadı

Çarpraz komşumun kızı 7. Sınıfa gidiyor bebekliğinden beri baş parmağını emiyor onun için aldı faydası olmadı

Biraz ticari geliyor kehribar olayı 180 tl aldı carpraz komşum 😱
Aaaaa ciddi mi öyle şeylere iyi mi geliyormuş ki ben hiç duymadım hep diş diye duydum dur bakalım bi yerden fiyat sordum cvp gelsin merakım gitsin🤣🤣

almamışsındır yarın iner şişin
Arada olacak kaçamam kar yazın ben diyette zorlamıyorum kışın daha düzenli spor ve diyet yapıyorum
Zeyno yA kendinde nasıl güç bulup spor yapıyorsun 3 çocukla. Ben karnım sıkılaşsın diye spor yapıyordum ama şuan hiç gücüm yok motivasyon 0 hatta . Bana destek çık lütfen

Zeyno yA kendinde nasıl güç bulup spor yapıyorsun 3 çocukla. Ben karnım sıkılaşsın diye spor yapıyordum ama şuan hiç gücüm yok motivasyon 0 hatta . Bana destek çık lütfen
kendim için yapmak zorundayım tuce kiloyu güzel görünmekten çok sağlıklı olmak için veriyorum

Yaşadıkların çok normal tuce ilk kez anne oldun emme sıkıntısı yasıyorsunuz yalnız bakıyorsun bebeğine ben son kızımda kırkımız çıkana kadar ağladım zamanla rahatlı yor insan

Bebişin gittikçe daha sakin olacak merak etme diş dönemi zor oluyor sabır 😘

kendim için yapmak zorundayım tuce kiloyu güzel görünmekten çok sağlıklı olmak için veriyorum

Yaşadıkların çok normal tuce ilk kez anne oldun emme sıkıntısı yasıyorsunuz yalnız bakıyorsun bebeğine ben son kızımda kırkımız çıkana kadar ağladım zamanla rahatlı yor insan

Bebişin gittikçe daha sakin olacak merak etme diş dönemi zor oluyor sabır 😘
Yaaa şimdiye kadar tek sorun beslenmeymiş🥺 düzgün uyurdu mesela kolayca . Bugün 1.5 saat uyutamadım ağladım artık sinirimden . Anlamsızca uyurken ağlıyor üzülüyoruz eşimle . Ev sıcak ya oda halsiz bırakıyor beni . Allahtan beslenme işini çözdük mutluyum o bakımdan.

Aaaaa ciddi mi öyle şeylere iyi mi geliyormuş ki ben hiç duymadım hep diş diye duydum dur bakalım bi yerden fiyat sordum cvp gelsin merakım gitsin🤣🤣
Bizim bebişin kehribar bilekligi var arkadaşım hediye getirdi 20 günlükten beri takıyoruz 😊 perşembe günü banyo yaptırırken çıkarttım kayboldu 2 gündür bileklik arıyoruz evde çocuk onun için durmuyor huzursuz diyoruz eşimle cuma da 3 aşı birden oldu artık bileklik mi aşımı bilmiyoruz akşam üzeri nihayet bulduk koltuğun kolundan araya girmiş hemen taktik.Bakalim keramet bilekliktemi görücez yarına.Ama 2 gündür yana yana bebiş her ağladığında biz bileklik aramaya koyuluyoruz evi alt üst ettik🤣

Bizim bebişin kehribar bilekligi var arkadaşım hediye getirdi 20 günlükten beri takıyoruz 😊 perşembe günü banyo yaptırırken çıkarttım kayboldu 2 gündür bileklik arıyoruz evde çocuk onun için durmuyor huzursuz diyoruz eşimle cuma da 3 aşı birden oldu artık bileklik mi aşımı bilmiyoruz akşam üzeri nihayet bulduk koltuğun kolundan araya girmiş hemen taktik.Bakalim keramet bilekliktemi görücez yarına.Ama 2 gündür yana yana bebiş her ağladığında biz bileklik aramaya koyuluyoruz evi alt üst ettik🤣
Hahahah bizde her an diş çıkıyor atak Döneminde diyip geziyoruz bugün dışarı çıkmamaya yemin ettim . Doktor diş çıkarıyor demese asla inanmayacağım ama öyle diyorlar bence yalan🤣

strawberry_cake strawberry_cake kardeşinin işi noldu.
Hani bı kız vardı anlaştığı,annenler karşı cikiyordu
Annem ve babam onay vermediklerini kesin bir dille söylediler. Kardesim hala gorusuyor kızla. Annem ve babamla tekrar konuşmayı deneyecek ama bir sonuç elde edeceğini sanmıyorum açıkçası.

Hahahah bizde her an diş çıkıyor atak Döneminde diyip geziyoruz bugün dışarı çıkmamaya yemin ettim . Doktor diş çıkarıyor demese asla inanmayacağım ama öyle diyorlar bence yalan🤣
Valla o dış çıkarıyor olayı ayrı bir terane bişey olsa hemen dişe bağlıyor çevredikiler🤣Bizim bebişte 2 gündür ağzında köpük yapıyor hafif salyası oluyor gibi eşimle yoook artık bukadar erken diş olamaz diyoruz degildir heralde 🙄Bugün kont.var soracağım doktora.
Bi kendine gel oğlum sen daha 2.5 ayliksin abin 10.5 aylıkta çıkarttı diye anlatıyoruz ona göre ayağını denk alsin diye 🤣🤣

X