Bugün ne aldin kaç tl harcadin

4 kilo yumurta domates ve 2 kilo normal domatesin kabuklarını soyup robotladım,
5 tane büyük boy patlıcanı ve 4 kilo kapya biberi közleyip soydum robotladım,
6 diş sarımsağı dövüp yarım bardak zeytinyağında sarartıp domatesleri, patlıcanı ve biberleri ekledim domatesler suyunu çekene kadar kaynattım,
Biraz nane ve kekik ekledim ben,
Kavanozlamaya yakın 2 tatlı kaşığı şeker ve göz kararı tuz ekledim en son da 1.5 çay bardağı sirke ekledim ve konserveledim.

Lezzeti yerinde gibiydi ama haftaya bir tane açıp denerim. Bu tariften 20 küçük kavanoz çıktı.
ben bir kez denedim ama tadı patlıcan yemeğine benziyordu öyle bir tadi yok değil mi.

Hayatında hiiic domates sosu yapmamış arkadaslar,yapicam ama nasıl diyenler,yapmaktan korkanlar ya olmazsa diyenler açılın ben geldim 😄😄
tuce_tuce tuce_tuce sayesinde ilk soslarimi yapmış bulunuyorum. 💃 Evimin en büyük tenceresi 5 litrelik 😅Bu yüzden hızım çok yavaş olucak zaten evde bebekte var, ama her hafta 6sar kilodan sosumu yapicam.20 kavanoz olsun,elimin emeği olsun 😬
tuce_tuce tuce_tuce canım cook sağol 💓
Ben son zamanlarımin vazgecilmezi browni kurabiyeyi de senden öğrenmiştim 😅
Ayyy afiyet olsun şekerim ağız tadı ile yiyin ellerine sağlık 😍

Eşim kv lere 200 TL yollayacak yarın benzin alsınlar diye hediye . Ben bu ay birikim yapamayacağım galiba üzgünüm😞😞😞 masraf hiç bitmiyor kızlar izin askeri şuradan önce açılmaz açılsa da bayram geldi gidemeyeceğiz. Kp telefonda bayramdan sonra oraya geleceğiz demiş iyi gelsinler hep birlikte yanarız dedim hep ilgilenmiyorum 😯

Eşim kv lere 200 TL yollayacak yarın benzin alsınlar diye hediye . Ben bu ay birikim yapamayacağım galiba üzgünüm😞😞😞 masraf hiç bitmiyor kızlar izin askeri şuradan önce açılmaz açılsa da bayram geldi gidemeyeceğiz. Kp telefonda bayramdan sonra oraya geleceğiz demiş iyi gelsinler hep birlikte yanarız dedim hep ilgilenmiyorum 😯
Açarlar klimayı 24 saat karşısında yatarlar kız sorunmu onlar için cay yemek senden kim gelmez öyle rahata😀

ben bir kez denedim ama tadı patlıcan yemeğine benziyordu öyle bir tadi yok değil mi.

Patlıcan tadı baskın değildi pure ben de domates konservesine benzer diye tedirgin oldum ama baya baya hazır soslara benziyordu :)

Lutenitsa için patlıcanlarim henüz olmadı konserve için biraz erken degilmi

Aslında erken olabilir, gerçi lutenitsa için geceden sabaha kahvaltıya da yapılan bir sos deniyor ama ben hamileyim artık ağırlaşmaya başladığım için erken yapmaya karar verdim. Domates soslarını da biraz daha erken yapacağım umarım.

Ayyy afiyet olsun şekerim ağız tadı ile yiyin ellerine sağlık 😍
Sayende 💓
Artık her çarşamba ve cumartesi yapacağım 😅 Az az yapacağım için sürecim uzun sürecek 😬 Ama yorulmuyorum da bu şekil,çok şükür.

6 kilo vişne koydum dondurucuya,6 poşet kayısı var azar azar.Haftaya 5 kilo da barbunya koymak istiyorum.Eylul başında da 20 kilo şeker fasulyesi koyucam 😄 Geçen yıl 10 kg koymuştum,tadı damagimizda.Fazladan alıp annemlere de vericem insallah.Baska ne konur sizden öğrenicem.Bezelye,bamya bizde tuketilmeyenler..

Sayende 💓
Artık her çarşamba ve cumartesi yapacağım 😅 Az az yapacağım için sürecim uzun sürecek 😬 Ama yorulmuyorum da bu şekil,çok şükür.

6 kilo vişne koydum dondurucuya,6 poşet kayısı var azar azar.Haftaya 5 kilo da barbunya koymak istiyorum.Eylul başında da 20 kilo şeker fasulyesi koyucam 😄 Geçen yıl 10 kg koymuştum,tadı damagimizda.Fazladan alıp annemlere de vericem insallah.Baska ne konur sizden öğrenicem.Bezelye,bamya bizde tuketilmeyenler..

Eline saglik gule gule yiyin insallah

Sayende 💓

Domatesin kg kaç TL di 😃

Aslinda cok sinirliyim onlara kopegi sikayet eden tek ev onlar
Ama esim cok israr etti bsy deme dedi.
Sanmayin kopegi sikayet ettiler herseyden her zaman sikayetciler benim gucumu sezdiler bir benimle iyiler ztn herkesle tartisiyorlar

X