- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.381
Cifkofteye gidiyoruz şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünden beri gelemedim bir türlü bebiş hala sakinlemedi.Bekliyoruz
Kuru fasulye nohut et yemeklerinde filan püre geçen sene herşeyi çok yapmışım kuruları filan bu sene yapmayacağım yapacak durum da bizim evde şuan için yokKuru domatesi nerelerde kullanıyorsun tuğçecim
pure burda çok meşhurdur kuruların yemekleriKuru domatesi nerelerde kullanıyorsun tuğçecim
Domatesi bende öyle kavuruyorım meze oluyorpure burda çok meşhurdur kuruların yemekleri
Kuru domatesi haşlayıp robotta çekiyorlar çiğköfte gibi köfte yapıyorlar harika oluyor favorimdir kendileri
Birde kuru domates biber patlıcan hepsini haşlayıp sarımsak , yağ ,salca ,kıyma ile kavuruyorlar oda çok güzel oluyor
Bı arkadaş okulda kahvaltıya getirmişti.pure burda çok meşhurdur kuruların yemekleri
Kuru domatesi haşlayıp robotta çekiyorlar çiğköfte gibi köfte yapıyorlar harika oluyor favorimdir kendileri
Birde kuru domates biber patlıcan hepsini haşlayıp sarımsak , yağ ,salca ,kıyma ile kavuruyorlar oda çok güzel oluyor
evet canım kahvaltıda bile yiyorlar burdaDomatesi bende öyle kavuruyorım meze oluyor
afiyet olsun20tl çiğköfte.
123 toplam harcama bugun
Meze gibi yapmış onu hiç yemedim yoğurma köftesi harika oluyor arkadaşlarla arada toplanır yapardık çok özledim o günleri marttan beri kimse ile görüşemedikBı arkadaş okulda kahvaltıya getirmişti.
Tadı güzeldi.
Sanırım şu şekilde yapmış.
Kuru domatesi haslamis. İçerisine zeytinyağı zeytimn baharat ceviz vs eklemiş.
Ayrıca tavuk dünyasında salatalara koyuyorlar çok güzel oluyor.
Benimde herşey var ya kurularım vişne reçelim var . Turşu kuracağım , konserve , yeşil fasulye , buzluğa vişne tamamevet canım kahvaltıda bile yiyorlar burda
Benimde geçen sene kv yaptı daha var yapmayacağım
Sadece dolmalık biber ve patlıcan kurutacagım
toplam kaç kg gitti canımBugün piknik yaptık çok yedim
Üstünede közde Mısır yaptık off off gitti diyet
Birde şimdi regl oldum yarın sabah tartılmayacağım
7.5 canım ama sanki bugün hepsini geri aldım gibi karnım çok şiştoplam kaç kg gitti canım
tuce bir arkadaşımın oğlu heyecanlanınca kendini sıkıyordu onun için önerdiler hiçbir faydası olmadıAbi bebeğe kehribar kolye bakıyorum hiç almayı düşünmedim ama bugün ilk kez düşünüyorum. Doktor dün onun da ağzına baktı 3 dişi var hepsi dizilmiş geliyor dedi sıkıntı çok evde