- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.341
Biz uyanalı 1 saat oldu daha
Canım geçmiş olsun eşinin eli nasıl oldu
Tuce benim kızda çok huy değiştirdi 5ci ayından sonra. Sürekli mızmız durmadan kucak istiyor. Geçici olduğunu umut ediyorum.Çok sinirleniyorum artık yakahvaltıya gittik bebek hiç durmadı dünde aynı ne kucakta duruyor ne otururken karnı tok altı temiz ben anlamıyorum hiç böyle bir çocuk değildi . Yemin ettim dışarı çıkmayacağım diye . 11 de uyuttum 30 dk uyudu ağlayarak kalktı hiç birşeyden zevk almıyorum artık çok yoruluyorum. Sabahta 5 te kalktık eşim uyudu tabi sabah 8 oldu eşim kalktı 9 da dışarı çıkıyoruz diyor ki çocuklu olunca böyle oluyor demek şaka gibi yA çocuk yokken Cumartesi sabah 8 de kalkar ben uyumak isterdim kaldırırdı şimdi uyku değerli oldu . Kafam hiç birşey kaldırmıyor her muhabbet boş geliyor tavana boş boş bakmak istiyorum.
Makarna boğazına durmuyor değil miEşim çarşıda birşeyler alıyor süt siparişi verdim yoğurt mayalamam lazım bebek yiyor ve çok az kaldı . İnş tutar yoğurtakşama tavuk sote makarna salata yapacağız bebeğe mücver yaptım yoğurtla yer eline makarna da veririz seviyor öyle büyük yemeklerini
Yok herşeyi kendi yemek istiyor eliyle filan püre yemek istemiyorMakarna boğazına durmuyor değil mi
Aynı bizimkisiMesela o mücveri eli ile yerken bende yoğurt veriyorum. Gibi gibi mutlaka eline birşey istiyor vermesem hemen kaşığa elini atıyor
Kızlar eşleriniz birikim konusunda nasıl?Biz yeni evliyken her ay 2gr altın alıyorduk ben çalışmıyordum kredi vardı kira vardı.Sonra eşim doguya gitti biraz bilezik bozduk kredi çekip 0 araba aldık eşim gelmeden o ödendi.Sonra Batı’da kalan bilezikleri bozup kredi çektik 1+1 ev aldık ben Doğum iznindeydim biraz zorlandık.Sonra bu yıl bu evi aldık bunun kredisi başladı digerininde1 yıl kadar borcu kaldı.Hayatım hep kredi ödemeyle geçiyorGeçen yıldan beri fiziki altına alıştık eşimle her ay diyor bu ayki birikim ne olacak hangi altından alacaksın
Ellerine sağlık canım.Kızlar lutenitsa, köz patlıcan, köz biber, kompostoluk vişne ve marmelatlar tamam
Çok yoruldum ama yapamazsam diye endişe ediyordum im rahatladı, güle güle de yiyelim inşallah
Ellerine sağlık canım.
Lutenitsayi nasıl yapıyorsun