Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuce benim kızda çok huy değiştirdi 5ci ayından sonra. Sürekli mızmız durmadan kucak istiyor. Geçici olduğunu umut ediyorum.

Merhaba kızlar bugün kardeşim gelecek yurt dışından bu geceyi annemlerde geçireceğim çok ozledim kardeşimi. Park yatak siparişi verdim 300 tl civari tutacak. Turkiyede ayni kalitede bir urun en az 700/800 tl Bir kaç saat önce aradı burdan istediğin başka birşey varmı diye büyük kavanoz fıstık ezmesi, oranin meshur kasar peyniri ve donuts istedim kendime kizada bir kaç kutu tahilli kaşık maması oraninkiler baya uygun fiyat olarak içeriğide guvenli. Kardeşim beraber muğlaya gidelim diyor iki çocukla eminmisin dedim sensiz gitmem diyor. 4/5 günlüğüne gideceğiz sanırım. Bu arada dün eşimle konuştuk açık açık. Sakin bir şekilde konuyu acti kendisi beklentilerimizi anlattık uzlaşmaya vardık. Eşim benim aklıma gelmiyor herşey sen gel bana tek tek şöyle dedi güzel bir lisanla ben istediğin her şeyi yapacağım bundan sonra sen yeterki tepki gostererek söyleme dedi. Tamam dedim. Birde dediki seni bir konuda tebrik edeceğim bu zamana kadar karakterinden dürüstlüğünden hic taviz vermedin o konuda seni cok takdir ediyorum dedi. Iyi en azindan bunun farkindasin dedim. Insallah düzeliriz bundan sonra.

Eşim çarşıda birşeyler alıyor süt siparişi verdim yoğurt mayalamam lazım bebek yiyor ve çok az kaldı . İnş tutar yoğurt akşama tavuk sote makarna salata yapacağız bebeğe mücver yaptım yoğurtla yer eline makarna da veririz seviyor öyle büyük yemeklerini

Makarna boğazına durmuyor değil mi

Selamssssss geç kalkınca hiç iş bitmiyor

Etli yeşil fasulye
Bulgur pilavı
Salata yoğurt var menümüzde

Bugünkü harcama dondurma ve ekmek 20 tl

Yarın büyük kızım burgerking istiyor kızları götüreceğim sonra küçüğümü anneme bırakıp büyük kızıma biraz kıyafet alışverişi yapacaz

Sabah sabah kiskanclik krizi yasadik. Dun parka goturduk cocuklari, orada kizin ve esimin fotografini cektim, oglan skootera biniyordu, sonra sarjim bitti. Bugun oglan fotograflari gordu, ben niye yokum, beni niye cekmedin diye fotograflari sildi, tepki verdim ama cok da uzatmadim, oyuncaklarini da zor paylasiyor, bir iyi bir kotu bakalim okul baslayinca biraz duzelir insallah.

Kızlar belki bu hafta eşimin ailesinin yanına gidebiliriz. Telefonda gidelim dedi eşim , akşam konuşuruz dedim ben de.

kurban bayramından sonra gideriz diye düşünüyorduk , orası acayip sıcak bir memleket. Şuan yanıyor bayramdan sonra biraz serinlemiş olur diyorduk.

Gitmeye karar verirsek 2500 + bir harcama yaparız benzin parası orada illa ki elimiz durmuyor eşimin ailesine birşeyler alıyoruz toplu Alışveriş vs.

Onlar da her Sene arabanın bagajını ağzına kadar doldurup gönderiyorlar Allah razı olsun. Salça üzüm yaprağı zeytinyağı vs hep onlardan geliyor.

bakalım akşam detaylı konuşup karar vereceğiz

Benimki geçen haftaiçi gelip bir arkadaşının sepet yaptığından bahsetti

Günaydın diyemedim diyemedim diyemedim gururum engel oldu günaydın diyemedim

Eşimle birikimlerimiz borçla mal sahibi olmak üzerine kurulu, ailesinde böyle bir kültür yok malesef. Olan para hemen bitirilir onlarda. Paraları varsa fabrikatör hayatı yaşıyorlar.

Öyle olunca ben kendim yapıyorum ama eşimde de bir uyanma var maşallah son zamanlarda, dilerim kalıcı bir şekilde devam eder.

Birlikte hareket edebilsek benim minnacık birikimim çok daha bereketlenirdi ve bir çok şeyi borçsuz yapabilirdik ama çok şükür yine de.

Ellerine sağlık canım.
Lutenitsayi nasıl yapıyorsun

4 kilo yumurta domates ve 2 kilo normal domatesin kabuklarını soyup robotladım,
5 tane büyük boy patlıcanı ve 4 kilo kapya biberi közleyip soydum robotladım,
6 diş sarımsağı dövüp yarım bardak zeytinyağında sarartıp domatesleri, patlıcanı ve biberleri ekledim domatesler suyunu çekene kadar kaynattım,
Biraz nane ve kekik ekledim ben,
Kavanozlamaya yakın 2 tatlı kaşığı şeker ve göz kararı tuz ekledim en son da 1.5 çay bardağı sirke ekledim ve konserveledim.

Lezzeti yerinde gibiydi ama haftaya bir tane açıp denerim. Bu tariften 20 küçük kavanoz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…