Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar

Cankusunannesi Benim de pencerelerim tezgah üstü canım önce rustik düşünmüştüm ama doğalgaz borusu nedeniyle tam ortalanmıyordu hoş olmayacaktı. Ben de normal de çok aram olmamasına rağmen briz aldım ve pötükare kumaş üzeri nakışlı bir perde yaptırdım minnacık güzel durdu. Bir de pazardan dantel perde aldım yine briz için uygun. Fakat benim iki tek kanat pencerem var senin penceren büyükse belki rustik olabilir. Ben de mutfak perdesini sık yıkıyorum.

Suya ben de zor alıştırdım. 10 ml, 20 ml, 30 ml derken simdi zar zor 100ml iciriyorum. Bi de gece uykusunda mama iciriyorum sicakta susuz kalmasın diye.
Biberon ,alıştırma bardağı kullanmayı bilmiyor.Ogretemedim resmen.Bardakla icirmeye çalışıyoruz ama çoğu üstüne dökülüyor tabi.Sicaklarda her şey çok zormuş.Beslemesi,giydirmesi,aman üşür mu aman terler mi diyerek geçiyor zaman..Zorla da olsa 100 cc iyi bir değer daha da fazla icsinler inşallah

Kızımı 9 aylık izleme götürdüm.Boy kilo ölçümü yapıldı.Kan alındı ,olaylı başladık.Donuste markete girdim 42 liralik alışveriş.

Açılmaz gibi duruyor
Tatil sezonu bitince merak ediyorum ülkeyi.Tehlike devam ediyor denip kısıtlamalar geri gelicek mi?Ya da zaten riskleri aldık ve 1000er vaka artmadı.Biraz da böyle risk alalım denecek mi

Okulda onlemlerin uygulanabilirliği bence hiç yok..

Küçük çocuklar zaten dikkat edemez biraz büyüklerde bana bir şey olmaz havasında olabilirler.
Okul ödemeleri geldi ne yapacağımı bilemedim. Ödesem okullar açılmazsa gereksiz olacak, ödemesem okul çok tolerans göstermez. Çalışan anneler var onlarında işi zor.. 4 5 yaş grubu da artık eve sığmıyor sosyalleşmeleri gerek evde yeteri kadar eğitici öğretici olamıyoruz. Gerçekten bu sene bitsin artık eskiye dönelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…