- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.001
Mutfağıma perde yaptırmam lazım zebra var 5 yıldır aşırı güneşten eridi ayrıldı şuan öylece hiç indirip kaldırmadan duruyor dokunsak tamamen gidecek 1.5 metre kare perdeye 600 tl tl diyorlar şoklardayım
Aslında tül istiyorum ama tezgah üstü olduğu için tül olmuyor başka değişik tezgah üstüne nasıl bir mutfak perdesi yatırabilirim sizce.madem okadar paralar vericeksek yine zebra olmasın istiyorum.
Biberon ,alıştırma bardağı kullanmayı bilmiyor.Ogretemedim resmen.Bardakla icirmeye çalışıyoruz ama çoğu üstüne dökülüyor tabi.Sicaklarda her şey çok zormuş.Beslemesi,giydirmesi,aman üşür mu aman terler mi diyerek geçiyor zaman..Zorla da olsa 100 cc iyi bir değerSuya ben de zor alıştırdım. 10 ml, 20 ml, 30 ml derken simdi zar zor 100ml iciriyorum. Bi de gece uykusunda mama iciriyorum sicakta susuz kalmasın diye.
Kuş kadar var evet. Nereye yetecekse.Selamlar herkes iyi mi?
İş güç Haziran nasıl gitti anlamadım derken nerdeyse Temmuz’u da yarılıyoruz. Gram 400 olmuşBu ay mayışlara zam var mı?
Açılmaz gibi duruyorBakan Selçuk: (Okullar) Gerekli şartlar uygun denilirse açarız, olmazsa uzaktan eğitime hazırız.
Bu okulların açılması da bana dert olduher gün yeni bir haber, her gün bir yeni açıklama.
Tatil sezonu bitince merak ediyorum ülkeyi.Tehlike devam ediyor denip kısıtlamalar geri gelicek mi?Ya da zaten riskleri aldık ve 1000er vaka artmadı.Biraz da böyle risk alalım denecek miAçılmaz gibi duruyor