- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.381
Evi taşıyacak misin .neden topluyorsunKullanacak 15 gün.Evi toplarız birkaç gün.Sonra deniz piknik sahil gezeriz birkaç gun.Bayramda 4gun kayınvalideye gitçez eşimin memlekete.Sonra ben mesaiye eşim göreve başlar.Gelişme yok katılış Ankara olacak şimdilik.Bir atama falan olursa İzmir’de başlar herhalde.Bende öyle bekliyorum tayin isteyemedim belirsizlik çok yordu
Bizim sehirde patlama oldu cevre illerde hissedildi olay yerine ambulans yaklasmiyormus patlamalar devam ediyormus
niye acaba
Sakarya'da havai fişek fabrikası patlamışniye acaba
Ben annemde kalıyorum ev toplu dursun durum netleşince ev ayarlanır eşyalar gider eşim izin alamazsa falan toplu dursun ille gidecegız ama İzmir ama Ankara birkaç aya netleştirirler diye umuyoruz.Haftasonu yükler yollarız eşim izin alamasa bile.Salon gitmeyecek zaten yeni mobilya aldık ya onları yönlendirecegız adres belli olunca omlarında son taksidi bu ayEvi taşıyacak misin .neden topluyorsun
Bir an önce herşey netleşse artık yaBen annemde kalıyorum ev toplu dursun durum netleşince ev ayarlanır eşyalar gider eşim izin alamazsa falan toplu dursun ille gidecegız ama İzmir ama Ankara birkaç aya netleştirirler diye umuyoruz.Haftasonu yükler yollarız eşim izin alamasa bile.Salon gitmeyecek zaten yeni mobilya aldık ya onları yönlendirecegız adres belli olunca omlarında son taksidi bu ay
Kızlar. Şu patlamaya çok üzüldüm.
Dehşet verici.
110 ton patlayıcı yaaaa
İflah olmaz o çalışanlar
Bulamazlar buhar olmuşturDurum cok kotu hala devam ediyor
3 bakan bolgeye geliyormus
Parcalari bulunabilse..
Ah cok kotu..
İştahını etkilemiyor Zeyno. Fakat gelişimine destek.Balık yağımız dün geldi başladık ocean sevdi kızım
hünnapı eşim kullanıyor tadı biraz ağırİştahını etkilemiyor Zeyno. Fakat gelişimine destek.
Ben hünnap keçiboynuzu özü aldım oğlan sanki bir tık istahlandi.