-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.361
Oooo hoşgeldin gece uyumuşum yine
Gece uyumuyoruz diye topikte turluyordum bıraktım o ara telefonuma whatsapptan msj geldi bende üfffr kim bu gereksiz cuma msjı atıyorlar bu saatte diyorumE Esila09 pro olduğu için topik turladığımı görmüş yazıyor . Allahtan oymuş yoksa msj yazana bu saatte cuma msjı mı atılır diye sinirlenip yazacaktım
İnek sütü karıştırıp yap güzel olur2litre keçi sütü geldi hediye.
Yoğurt mu yapsam. Ağır mı kokusu
HoşbuldumAmarylliss hosgeldin nasilsin
Hoşbuldum
Sizi çabanızdan,merhametinizden dolayı çok takdir ettim.Bir canın kurtulmasına vesile oldunuz.
Allah gönlünüzdeki duanızı kabul etsin
Günaydın kızlar
Yenı zammı harca harca bitmez
O da evimize en az bir maas giriyor.dün bi camasir deterjanı mutfak banyo temizleyici klozet blokları varya ondan sac boyasi aldik bide yalan olmasin bi kutu süt oglanada küçük süt kasada 200 küsür dedi şok oldum yiyecek bişi yok asla yani ya evi temizlemiycez ya yemek yemiycez yada sadece çocuklara alcaz kendimiz yemiycez kıyafet almıycaz disarda yemek yemiycez bunları yaparsak olur yani geçiniriz niye geçinemeyelim
Ayyyy evet çok heyecanlıyım seç beğen al artık sagolsun maaş zammımız varbimde sepete yeni bi ürün atabileceeez artik düşünmeden alabilirik
Allah onların yardımcısı olsun herkesin inşallahO da evimize en az bir maas giriyor.
Geliri olmayanlar var ,2500lira alanlar.
Kullanacak 15 gün.Evi toplarız birkaç gün.Sonra deniz piknik sahil gezeriz birkaç gun.Bayramda 4gun kayınvalideye gitçez eşimin memlekete.Sonra ben mesaiye eşim göreve başlar.Gelişme yok katılış Ankara olacak şimdilik.Bir atama falan olursa İzmir’de başlar herhalde.Bende öyle bekliyorum tayin isteyemedim belirsizlik çok yorduMehil kullanacak değil mi. Biraz vakit geçirirsiniz.
Tayinden gelişme var mi