Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim kızda süt içmezdi doktora sordum süt içmiyor nasıl alıştırabilirim diye ,hiç gerek yok Ev yoğurdu peynir ve kefir önemli olan dedi çok şükür yoğurt ve peynir seviyor kızım
benim oğlum peynir sevmiyo yumurtasına her sabah katıyorum . kefir çok seviyo yoğurt sevmiyo boy birazda genetik aslinda

Benim kızda süt içmezdi doktora sordum süt içmiyor nasıl alıştırabilirim diye ,hiç gerek yok Ev yoğurdu peynir ve kefir önemli olan dedi çok şükür yoğurt ve peynir seviyor kızım
Bence de öyle.
Kışın 1bardak ballı ılık süt güzel oluyor ama yazın bırakıyorum ben.
strawberry_cake canım yarım Muzu ve bir bardak sütü blendırdan güzelce çek.
Muzlu süt çok güzel oluyor bal dök içerisine.

Doktorumuzda bana süte hiç gerek yok demişti hergün ne kadar isterse yoğurt ver dedi

Bende hergün mutlaka 2 kase yoğurt yediriyorum bir bardak da kefir içiyor sütüi de çok seviyor arada veriyorum hergün versem içer ama

Büyük kızım da sütü çok severdi yoğurt yemezdi ama şuan benle aynı boyda ve 13 yaşında

Küçük kızım da yaşıtlarına göre uzun
Boy olayı birazda genetik bence

benim oğlanın special içeciği benim ki herseyi içiyo ya eşim alkolik olmasa bari diyo küçükken o kadar çok içiyodu ki kefir süt dolabı açıp açıp sonra kusuyodu

aynen genetikte etkili canım
Benim kızda içecek olarak ne versem içiyor
maşallah ne güzel

Eşimle oğlum dışarı çıktı.
Arabayı yıkatmislar 20 TL.
Marketten ceviz ve tam yulaf unu almışlar 70 TL.

Ben de oğlanın oyuncaklarını ayıkladım o yokken.
geçen gün kriz çıktı evde oyuncak yüzünden her yer oyuncak.
Gereksiz gördüklerimi kaldırdım.

Akşam aldığımız sütü ilitip mayaladım.
Ocağa sütlaç koydum.

Dün dışarıda burger ve nugget yedik. Oğlan pizza istemişti ama pizzacı kalabalıktı söz verdim yarın yaparım diye.
Pizzanın hamurunu yoğurdum.
Bugünkü menü pizza rucola.
Akşam acıkırsak bir domates çorbası yaparım.

Offf aynısı bizde de gunduz uykusu yoktu ama gece bu kadar zorlamazdı. Gece 2 de uyandı ve şu an sabah 5 oldu yeni uyutabildim. Normalde Mamasını içer hemen uyurdu.
Aynen gece gözü kapalı besigine tırmanıp kalkıyor. Kalkamazken döner döner uyurdu napalim sağlık olsun da.. ben de sabırla bekliyorum valla ama bazen ufak çaplı krizler geçiriyorum

Penguen pure hazel bankalardan alınan fonlar nasıl bir bilginiz var mı?

Ben vakifbank kullanıyorum şu an 2 tane fon var yatırım yapılabilecek. Arastirdigim kadarıyla Riski düşük ama getirisi hakkında bilgi bulamadım. Bunları cok uzun vadeli mi değerlendirmek gerekiyor? Enflasyon karşısında cok mu erir? Vadeliden daha avantajlı mıdır?

Fon hakkında hiçbir bilgim yok canım inan

Krizler bende de var Napalim,alistirmadilar ki hiç bünyeyi.Uykusuzluk nedir bilmiyordum ve herkese de güzel güzel anlatiyodum.Sanirim havam söndü
Acaba ne zaman yürürler şimdi de o heyecanım başladı Sizde çıkan dişler alt miydi? Çok çabuk buyuduler ya..İçimi hüzün kapladı şimdide

Moral olarak iyiyim,bugün harcama yapmıyorum kesin kararimdir

Yaptım az önce icerisine bir bıldırcın yumartisida koydum sevdi yogurduda az sulandirarak yaz meyveleriyle geçireyim blendirden içer belki

ben hesabımın olduğu bankadan fon alıyorum ama öyle çok bilgim yok. Çeşitleri var altına borsaya endeksli vs gibi.. ben risksiz olandan alıyorum para piyasası fonu diye geçiyor benim bankada..vadeli gibi işliyor aslında. Yanılmıyorsam getirisinin yuzde 10 oranında stopaj kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…