- 8 Şubat 2016
- 6.124
- 13.683
- 30
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.101
benim oğlum peynir sevmiyo yumurtasına her sabah katıyorum . kefir çok seviyo yoğurt sevmiyo boy birazda genetik aslindaBenim kızda süt içmezdi doktora sordum süt içmiyor nasıl alıştırabilirim diye ,hiç gerek yok Ev yoğurdu peynir ve kefir önemli olan dedi çok şükür yoğurt ve peynir seviyor kızım
Bence de öyle.Benim kızda süt içmezdi doktora sordum süt içmiyor nasıl alıştırabilirim diye ,hiç gerek yok Ev yoğurdu peynir ve kefir önemli olan dedi çok şükür yoğurt ve peynir seviyor kızım
benim oğlanın special içeciğiBence de öyle.
Kışın 1bardak ballı ılık süt güzel oluyor ama yazın bırakıyorum ben.
strawberry_cake canım yarım Muzu ve bir bardak sütü blendırdan güzelce çek.
Muzlu süt çok güzel oluyor bal dök içerisine.
Benim kızda içecek olarak ne versem içiyorbenim oğlanın special içeciğibenim ki herseyi içiyo ya eşim alkolik olmasa bari diyo küçükken o kadar çok içiyodu ki kefir süt dolabı açıp açıp sonra kusuyodu
aynen genetikte etkili canımDoktorumuzda bana süte hiç gerek yok demişti hergün ne kadar isterse yoğurt ver dedi
Bende hergün mutlaka 2 kase yoğurt yediriyorum bir bardak da kefir içiyor sütüi de çok seviyor arada veriyorum hergün versem içer ama
Büyük kızım da sütü çok severdi yoğurt yemezdi ama şuan benle aynı boyda ve 13 yaşında
Küçük kızım da yaşıtlarına göre uzun
Boy olayı birazda genetik bence
maşallah ne güzelBenim kızda içecek olarak ne versem içiyor
Offf aynısıMerhabaBizim cadı da beni zorluyor iki haftadır.Yaklasik 1 aydır bir yerlere tutunup kalkiyordu ama suan durmak bilmiyor.Gece bile uyanıp emekleyip besigine tırmanmaya gidiyor.8.ayda uyku gerilemesi olurmuş seninde bahsettiğin gibi zihnen dolu olduklarından.3-4 haftada normale donermis diye okudum hep ama nedense umudum yok.8 ay boyunca uykusuzluk yasatmamisti bana ilk doğduğu zamanlar hariç.Bu yüzden çok zorlanıyorum Bizde de iki alt dis var.Kime söylesem üst dişler daha zor deyip bir de öyle korkutuyorlar Halleri çok komik ya,uykuda gözleri kapalı besige tırmanıp ağlaması filan
Maşallah ona canım benim yabenim oğlanın special içeciğibenim ki herseyi içiyo ya eşim alkolik olmasa bari diyo küçükken o kadar çok içiyodu ki kefir süt dolabı açıp açıp sonra kusuyodu
Maşallah ona canım benim ya
Ay dur burada bir sarhoş var aklıma o geldi
Fon hakkında hiçbir bilgim yok canım inanPenguen pure hazel bankalardan alınan fonlar nasıl bir bilginiz var mı?
Ben vakifbank kullanıyorum şu an 2 tane fon var yatırım yapılabilecek. Arastirdigim kadarıyla Riski düşük ama getirisi hakkında bilgi bulamadım. Bunları cok uzun vadeli mi değerlendirmek gerekiyor? Enflasyon karşısında cok mu erir? Vadeliden daha avantajlı mıdır?
Krizler bende de varOfff aynısıbizde de gunduz uykusu yoktu ama gece bu kadar zorlamazdı. Gece 2 de uyandı ve şu an sabah 5 oldu yeni uyutabildim. Normalde Mamasını içer hemen uyurdu.
Aynen gece gözü kapalı besigine tırmanıp kalkıyor. Kalkamazken döner döner uyurdunapalim sağlık olsun da.. ben de sabırla bekliyorum valla ama bazen ufak çaplı krizler geçiriyorum
canım nutrigenin üzüm çekirdeği ekstresini kullanmanı isterim bizde işe yaramıştı
Yaptım az önce icerisine bir bıldırcın yumartisida koydum sevdiBence de öyle.
Kışın 1bardak ballı ılık süt güzel oluyor ama yazın bırakıyorum ben.
strawberry_cake canım yarım Muzu ve bir bardak sütü blendırdan güzelce çek.
Muzlu süt çok güzel oluyor bal dök içerisine.
Penguen pure hazel bankalardan alınan fonlar nasıl bir bilginiz var mı?
Ben vakifbank kullanıyorum şu an 2 tane fon var yatırım yapılabilecek. Arastirdigim kadarıyla Riski düşük ama getirisi hakkında bilgi bulamadım. Bunları cok uzun vadeli mi değerlendirmek gerekiyor? Enflasyon karşısında cok mu erir? Vadeliden daha avantajlı mıdır?
Bizde var koca havuzda rahatça yüzüyor oğlum çok güvenli ve oğlum severek kullanıyorKızlar denize sürekli gidenlere tavsiyem mini baby kolluk alın biz tüm yazı denizde geçiriyoruz çok memnunum güvenlik çok iyi parasına değiyor