- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.121
canım nutrigenin üzüm çekirdeği ekstresini kullanmanı isterim bizde işe yaramıştı
Sağ olun kızlar karadut özünü araştırmaya başladım bi marka var onunla iletişime geçtim bakalım ay olarak uyarsa alacağım. Ama moralim yerlerde inanın çok gerginim .tuce karadut özünü araştırmanı tavsiye ederim, eğer ay olarak kullanabiliyorsa yani 1yaş üstü müydü hatırlayamıyorum.
Gerçekten iştah açıyor Ve vitaminli oluyor. Tamamen organik olan markalar var
Ya bı tahlil yapsalardi kafan rahat olurdu.Sağ olun kızlar karadut özünü araştırmaya başladım bi marka var onunla iletişime geçtim bakalım ay olarak uyarsa alacağım. Ama moralim yerlerde inanın çok gerginim .
Afiyet olsun canım çok lezzetli oluyor.Yaptım az önce icerisine bir bıldırcın yumartisida koydum sevdiyogurduda az sulandirarak yaz meyveleriyle geçireyim blendirden içer belki
Ayyy tam ben yazacaktım gıcık şey ambulansa binerken bile Behlül de BehlülAy şu Nihal karakterinden nefret ediyorum ya.
Behlül için babasına senden nefret ediyorum da dedi.
Orman cini
ay senin mesajını okurken sonunu okumadan behlülde behlül ama diye içimden geçiriyodumAyyy tam ben yazacaktım gıcık şey ambulansa binerken bile Behlül de Behlül
Ne hoş Behlül de Behlül yani maşallah
Geçmiş olsun canımHoşbulduk okyonus tadı yok ama allahtan ateşi de yok . Hala hiç birşey yememeye devam ediyor ne olacak bilmiyoruz. Yazdıklarını dışarıdan okudum çok üzgünüm
canim kaç aylik abi bebek meyve felan yiyomuHoşbulduk okyonus tadı yok ama allahtan ateşi de yok . Hala hiç birşey yememeye devam ediyor ne olacak bilmiyoruz. Yazdıklarını dışarıdan okudum çok üzgünüm
6 şekerim yA ilk başta güzel başlamıştık yiyordu sonra birşey oldu herşeyi kesti . Şimdi bir karar aldım 2 gün ek gıdaya dair hiç birşey vermeyeceğim karadut özü siparişi verdimcanim kaç aylik abi bebek meyve felan yiyomu
verme bakalim canim ben oğluma ek gıdaya başlamadan önce herseyi yemek istiyodu cok seviyodu yemeyi sonra 6. ayda başladık ona özel yemekler yaptıkça hiç yemedi 2 yaşına kadar da doğru düzgün yemedi. içeceklerle makarna köfte felan yiyodu6 şekerim yA ilk başta güzel başlamıştık yiyordu sonra birşey oldu herşeyi kesti . Şimdi bir karar aldım 2 gün ek gıdaya dair hiç birşey vermeyeceğim karadut özü siparişi verdim
sevindim bu mesajaBenim kızda süt içmezdi doktora sordum süt içmiyor nasıl alıştırabilirim diye ,hiç gerek yok Ev yoğurdu peynir ve kefir önemli olan dedi çok şükür yoğurt ve peynir seviyor kızım
sevindim bu mesajaBenim kızda süt içmezdi doktora sordum süt içmiyor nasıl alıştırabilirim diye ,hiç gerek yok Ev yoğurdu peynir ve kefir önemli olan dedi çok şükür yoğurt ve peynir seviyor kızım
kızım 14 aylıktı biz kullandığımızda doğrudur onu hatırlayamadım1 yaş altına kullanamaz onu
İyyyykk. Yağlı yağlı nasıl koymuş cantayaayy aklıma ne geldi ben oğluma hep yemek yapardım özel bi gün arkadaşım geldi çocuklarımız aynı yaşıt hatta aynı aylık olan . oğlana kıymalı domatesli bulgur pilavı yapmıştım tereyağlı mis gibi. ben oğlumu uyutmaya gittim bu almis pilavın yarısını koymuş çantasına benim hiç haberim yokgitti neyse bana mesaj atıyo ben daha önce hiç yapmamıştım merak ettim oğlan yer diye aldim dedi sok oldum benden istese zaten verirdim de öyle habersiz alıp gitmis benim oğlanda yememişti hatta daha sinir olmuştum
çalmış yani ne insanlar varayy aklıma ne geldi ben oğluma hep yemek yapardım özel bi gün arkadaşım geldi çocuklarımız aynı yaşıt hatta aynı aylık olan . oğlana kıymalı domatesli bulgur pilavı yapmıştım tereyağlı mis gibi. ben oğlumu uyutmaya gittim bu almis pilavın yarısını koymuş çantasına benim hiç haberim yokgitti neyse bana mesaj atıyo ben daha önce hiç yapmamıştım merak ettim oğlan yer diye aldim dedi sok oldum benden istese zaten verirdim de öyle habersiz alıp gitmis benim oğlanda yememişti hatta daha sinir olmuştum
Üzerine düştükçe tepeme çıktı şuan kendimi çok iyi hissediyorum hafifledim sankiverme bakalim canim ben oğluma ek gıdaya başlamadan önce herseyi yemek istiyodu cok seviyodu yemeyi sonra 6. ayda başladık ona özel yemekler yaptıkça hiç yemedi 2 yaşına kadar da doğru düzgün yemedi. içeceklerle makarna köfte felan yiyodu