Bugün ne aldin kaç tl harcadin

canım nutrigenin üzüm çekirdeği ekstresini kullanmanı isterim bizde işe yaramıştı
tuce karadut özünü araştırmanı tavsiye ederim, eğer ay olarak kullanabiliyorsa yani 1yaş üstü müydü hatırlayamıyorum.

Gerçekten iştah açıyor Ve vitaminli oluyor. Tamamen organik olan markalar var
Sağ olun kızlar karadut özünü araştırmaya başladım bi marka var onunla iletişime geçtim bakalım ay olarak uyarsa alacağım. Ama moralim yerlerde inanın çok gerginim .

Sağ olun kızlar karadut özünü araştırmaya başladım bi marka var onunla iletişime geçtim bakalım ay olarak uyarsa alacağım. Ama moralim yerlerde inanın çok gerginim .
Ya bı tahlil yapsalardi kafan rahat olurdu.
Ayrıca diş sancısı artı felaket sıcak var bunları da gözardı etme.
Bizim çocuklar da yemeği azalttı

uzaklardabiz uzaklardabiz ben biraz alistim boyle calismaya, eve gittigimde hala yuzumde maske var gibi hissediyorum. Asansore en fazla 2 kisi binebiliyor, her yerde maske zorunlu, binaya girmeden app den kucuk bir form dolduruyorsun, sempton falan var mi ya da covid li biriyle gorustun mu son zamanlarda diye, kafetarya kapali, evden calisabilenler gelmiyor, toplantilar zoom uzerinden ilerliyor.
Ben suanki duruma raziyim yeter ki daha kotu olmasin.

kredimi kapattım kalan tutar hesabımda duruyor fon açtıramadım çok kalabalık ziraat bankası telefonla aradım kredi oranları düşük olduğu için çok yoğunuz dediler şubeye gittim yine kalabalık gişeden kapattım çıktım.

canim kaç aylik abi bebek meyve felan yiyomu 😢
6 şekerim yA ilk başta güzel başlamıştık yiyordu sonra birşey oldu herşeyi kesti . Şimdi bir karar aldım 2 gün ek gıdaya dair hiç birşey vermeyeceğim karadut özü siparişi verdim

6 şekerim yA ilk başta güzel başlamıştık yiyordu sonra birşey oldu herşeyi kesti . Şimdi bir karar aldım 2 gün ek gıdaya dair hiç birşey vermeyeceğim karadut özü siparişi verdim
verme bakalim canim ben oğluma ek gıdaya başlamadan önce herseyi yemek istiyodu cok seviyodu yemeyi sonra 6. ayda başladık ona özel yemekler yaptıkça hiç yemedi 2 yaşına kadar da doğru düzgün yemedi. içeceklerle makarna köfte felan yiyodu

Benim kızda süt içmezdi doktora sordum süt içmiyor nasıl alıştırabilirim diye ,hiç gerek yok Ev yoğurdu peynir ve kefir önemli olan dedi çok şükür yoğurt ve peynir seviyor kızım
sevindim bu mesaja😍😍
Kızım benim yaptığım peyniri severek yiyor
Yoğurtta 1 küçük kase biraz zorlayarak yediriyorum sütü de sevsinler ama 🙄

ayy aklıma ne geldi ben oğluma hep yemek yapardım özel bi gün arkadaşım geldi çocuklarımız aynı yaşıt hatta aynı aylık olan . oğlana kıymalı domatesli bulgur pilavı yapmıştım tereyağlı mis gibi. ben oğlumu uyutmaya gittim bu almis pilavın yarısını koymuş çantasına benim hiç haberim yok 🤣 gitti neyse bana mesaj atıyo ben daha önce hiç yapmamıştım merak ettim oğlan yer diye aldim dedi 😮 sok oldum benden istese zaten verirdim de öyle habersiz alıp gitmis benim oğlanda yememişti hatta daha sinir olmuştum 🤣🤣🤣

Benim kızda süt içmezdi doktora sordum süt içmiyor nasıl alıştırabilirim diye ,hiç gerek yok Ev yoğurdu peynir ve kefir önemli olan dedi çok şükür yoğurt ve peynir seviyor kızım
sevindim bu mesaja😍😍
Kızım benim yaptığım peyniri severek yiyor
Yoğurtta 1 küçük kase biraz zorlayarak yediriyorum sütü de sevsinler ama 🙄
1 yaş altına kullanamaz onu
kızım 14 aylıktı biz kullandığımızda doğrudur onu hatırlayamadım

ayy aklıma ne geldi ben oğluma hep yemek yapardım özel bi gün arkadaşım geldi çocuklarımız aynı yaşıt hatta aynı aylık olan . oğlana kıymalı domatesli bulgur pilavı yapmıştım tereyağlı mis gibi. ben oğlumu uyutmaya gittim bu almis pilavın yarısını koymuş çantasına benim hiç haberim yok 🤣 gitti neyse bana mesaj atıyo ben daha önce hiç yapmamıştım merak ettim oğlan yer diye aldim dedi 😮 sok oldum benden istese zaten verirdim de öyle habersiz alıp gitmis benim oğlanda yememişti hatta daha sinir olmuştum 🤣🤣🤣
İyyyykk. Yağlı yağlı nasıl koymuş cantaya

çalmış yani ne insanlar var 🙁🙁

verme bakalim canim ben oğluma ek gıdaya başlamadan önce herseyi yemek istiyodu cok seviyodu yemeyi sonra 6. ayda başladık ona özel yemekler yaptıkça hiç yemedi 2 yaşına kadar da doğru düzgün yemedi. içeceklerle makarna köfte felan yiyodu
Üzerine düştükçe tepeme çıktı şuan kendimi çok iyi hissediyorum hafifledim sanki

X