Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
Şükürler olsun emme işini bitirdik kızımın iştahı açıldı 👏👏
Bugün balık yagı ve vitaminimizde gelir başlarız daha iyi olur inşallah
Karışımları bebe büsküvisini bıraktık biz ne yiyorsak oda onu yiyor 🙏🙏🙏
Çorba yoğurt 1 muz her gün veriyorum
Kahvaltıda bizimle oturtuyorum
Akşamda ne pişerse 3 gündür iyi gidiyoruz bakalım 🙏🙏

Benimde beslenme işini çözmem lazım ama nasıl İnan bilmiyorum 🤔 çok hevesli başlamıştık bir sürü çorba püre filan yapıyordum şimdi hiç hevesim kalmadı

tuce karadut özünü araştırmanı tavsiye ederim, eğer ay olarak kullanabiliyorsa yani 1yaş üstü müydü hatırlayamıyorum.

Gerçekten iştah açıyor Ve vitaminli oluyor. Tamamen organik olan markalar var

Kızlar 4 yaş aşısını sordum

Yönetmeliğe yeni girmiş ve varmış. Sağlık ocakları yapacakmış, bizi de kapsıyor yani zamanı geldiğinde arayıp randevu vereceklermiş
Biz yaptırdık işte canım bahsetmiştim
Ücretli aşı olucak Temmuz 15 te su çiçeği aşısıymış devlet karşılamıyormuş doktorumuz mutlaka yapalım dedi bir tane daha vardı ama onun adını hatırlamıyorum
Scss94 Scss94 sende yaptır mutlaka canım

Süt içmek istemiyor alıştırmam lazım bugün dışarıda küçük sütlerden alıp eline vereceğim alışması için sonra ev sütüne devam edeceğim süt önemli
Ben ogluma 1 yaşına kadar mama verdim sonra çevre baskısıyla bıraktım inek sütüne geçtim. Ama oğlum hic sevmedi sütü sonra mamadanda soğudu. Bir yaşından beri doğru düzgün sut içmiyor yoğurt hic yemiyor. Kilosu güzel ama boyu yaşıtlarına göre biraz kısa. Bende sutu ya kakao ile yada biskuvi ile karistirip vermeye calisiyorum ama gunde en fazla 1 bardak içmiş oluyor. Küçük kutu sütleri seviyor özellikle meyveli olanları ama onlar uht olduğu pek vermek istemiyorum. Oğlumu nasıl süte alıştırabilirim bilmiyorum 😔

Biz yaptırdık işte canım bahsetmiştim
Ücretli aşı olucak Temmuz 15 te su çiçeği aşısıymış devlet karşılamıyormuş doktorumuz mutlaka yapalım dedi bir tane daha vardı ama onun adını hatırlamıyorum
Scss94 Scss94 sende yaptır mutlaka canım
tamam canım 15 gün sonra doğum gününden sonra gidip yaptırcam cok teşekkür ederiz 😍 gidip detaylı konuşuruz hem

Ben ogluma 1 yaşına kadar mama verdim sonra çevre baskısıyla bıraktım inek sütüne geçtim. Ama oğlum hic sevmedi sütü sonra mamadanda soğudu. Bir yaşından beri doğru düzgün sut içmiyor yoğurt hic yemiyor. Kilosu güzel ama boyu yaşıtlarına göre biraz kısa. Bende sutu ya kakao ile yada biskuvi ile karistirip vermeye calisiyorum ama gunde en fazla 1 bardak içmiş oluyor. Küçük kutu sütleri seviyor özellikle meyveli olanları ama onlar uht olduğu pek vermek istemiyorum. Oğlumu nasıl süte alıştırabilirim bilmiyorum 😔
canim süt çokta etkili değil zaten süt yerine kefir yoğurt vermeyi dene . Bide balık vs yemiyosa balık yağı d vitamini kullan

büyük kızım çok severdi sınıfın en uzun çocuklarından su an
Oğluma zorla bir bardak veriyorum
Bakalım minik ne yapacak biberonla içirmeye calısıcam

X