- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pure sepet mi yaptınız parayı nasıl değerlendirdiniz bizde bankada tutmaya karar verdikGünaydın millet
uzaklardabiz aynen dediğin gibi valla iki gündür uykuya dalamama sorunu var kızda. 9aylik.
Atak dönemi galiba.
Bu kredi düzenlemeleri 20 Haziran'da geldi diye hatırlıyorum.
Arsa fiyatlarını guncellediler.
Sabah mesaj geldi takip ettiğim siteden. Bı baktım favori arsam 15 bin daha bindirmis
İyice delirdiler.
İnsanlar faizden 40 bin kâr edecek bunlar 70 bin bindirecek fiyatlara. Akıl kârı değil.
Şu dönemden sonra daha iyi anladimki insanımız cokkk fırsatçı.
Eşime bırak bakmayalim dedim
Para nasılsa cepte.
Zararımız olmayacak.
Uygun kafama yatan bir yer olursa harekete geçeriz.
Birikime ve eldekileri korumaya devam
Hepsi altında canım.pure sepet mi yaptınız parayı nasıl değerlendirdiniz bizde bankada tutmaya karar verdik
biraz bekleyelim o zaman altın düzeltme yapar nasılsa birde vergi oranı çok yüksek altın fonu varmış ona bakalım dedi eşimHepsi altında canım.
Dolar sabitlenmiş gibi takıldı kaldı.biraz bekleyelim o zaman altın düzeltme yapar nasılsa birde vergi oranı çok yüksek altın fonu varmış ona bakalım dedi eşim
Vade cokk düşük zaten para erir gidervadeli istemiyorum en kötü fon alırız dedim
Allah bir çıkar yol verecek canım napim üzülüyorum ama elden gelen birsey yok.Bol bol dua ediyorum sizde edin benim için duaHoşbulduk okyonus tadı yok ama allahtan ateşi de yok . Hala hiç birşey yememeye devam ediyor ne olacak bilmiyoruz. Yazdıklarını dışarıdan okudum çok üzgünüm
Benimde beslenme işini çözmem lazım ama nasıl İnan bilmiyorum çok hevesli başlamıştık bir sürü çorba püre filan yapıyordum şimdi hiç hevesim kalmadıGünaydın
tuce_tuce hoşgeldin.
Benim de taze ergen gece yine geç yattı 3'e geliyordu saat. Şimdi de uyandıramıyorum. Benim de düzenimi bozdu. Bir yolunu bulup çözmem gerek bu işi..