Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın millet 😁
uzaklardabiz uzaklardabiz aynen dediğin gibi valla iki gündür uykuya dalamama sorunu var kızda. 9aylik.
Atak dönemi galiba.

Bu kredi düzenlemeleri 20 Haziran'da geldi diye hatırlıyorum.
Arsa fiyatlarını guncellediler.
Sabah mesaj geldi takip ettiğim siteden. Bı baktım favori arsam 15 bin daha bindirmis😱😱
İyice delirdiler.
İnsanlar faizden 40 bin kâr edecek bunlar 70 bin bindirecek fiyatlara. Akıl kârı değil.
Şu dönemden sonra daha iyi anladimki insanımız cokkk fırsatçı.
Eşime bırak bakmayalim dedim
Para nasılsa cepte.
Zararımız olmayacak.
Uygun kafama yatan bir yer olursa harekete geçeriz.
Birikime ve eldekileri korumaya devam

Günaydın millet 😁
uzaklardabiz uzaklardabiz aynen dediğin gibi valla iki gündür uykuya dalamama sorunu var kızda. 9aylik.
Atak dönemi galiba.

Bu kredi düzenlemeleri 20 Haziran'da geldi diye hatırlıyorum.
Arsa fiyatlarını guncellediler.
Sabah mesaj geldi takip ettiğim siteden. Bı baktım favori arsam 15 bin daha bindirmis😱😱
İyice delirdiler.
İnsanlar faizden 40 bin kâr edecek bunlar 70 bin bindirecek fiyatlara. Akıl kârı değil.
Şu dönemden sonra daha iyi anladimki insanımız cokkk fırsatçı.
Eşime bırak bakmayalim dedim
Para nasılsa cepte.
Zararımız olmayacak.
Uygun kafama yatan bir yer olursa harekete geçeriz.
Birikime ve eldekileri korumaya devam
pure sepet mi yaptınız parayı nasıl değerlendirdiniz bizde bankada tutmaya karar verdik

Gunaydin kizlar sabah sağlık ocağına gittik tahlil verdim. Son zamanlarda bir kaç sıkıntı yaşıyorum bakalım ne çıkacak. Ordan a101 girdim muz, organik yumurta, bildircin yumurtasi, sucuk, ekmek, twix, oğlana toy box, iki kucuk kutu meyveli sut kıza kaşık maması ve formül mama aldım 137 tl tuttu. Dünde eşim pazardan 30 kusur harcamış. Bugun dolma ve yayla çorbası yapmayı düşünüyorum.

Hoşbulduk okyonus tadı yok ama allahtan ateşi de yok . Hala hiç birşey yememeye devam ediyor ne olacak bilmiyoruz. Yazdıklarını dışarıdan okudum çok üzgünüm
Allah bir çıkar yol verecek canım napim üzülüyorum ama elden gelen birsey yok.Bol bol dua ediyorum sizde edin benim için dua

Günaydın
tuce_tuce tuce_tuce hoşgeldin.
Benim de taze ergen gece yine geç yattı 3'e geliyordu saat. Şimdi de uyandıramıyorum. Benim de düzenimi bozdu. Bir yolunu bulup çözmem gerek bu işi..
Benimde beslenme işini çözmem lazım ama nasıl İnan bilmiyorum 🤔 çok hevesli başlamıştık bir sürü çorba püre filan yapıyordum şimdi hiç hevesim kalmadı

İştah açıcı vitaminler mi kullansan acaba? az ama kalorisi yüksek şeyler yese bari. Çok şükür iyi ki varlar ama gerçekten yoruyorlar.

X