- Konu Sahibi pure hazel
- #69.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unuttun beni bakıyorum dakız aşk olsun valla benim canım herşeyi çeker
Hastane sahibi falan mı burda çok ilginç ya o mesajı şikayet etmekBu arada bu topiğe hastahane iyi ilgili yazdığım msj yüzünden ceza almışım bir süre düşündüm zaten neden ceza aldım diye.
kiiz unuturmuyum araştırma yaptim o kadar ama etiket yapamadım seni valla bizden başka yerde konuşma bidahaUnuttun beni bakıyorum da
benim araştırma sonuçlarıma göre kesin şikayet etti hayinin biriBu arada bu topiğe hastahane iyi ilgili yazdığım msj yüzünden ceza almışım bir süre düşündüm zaten neden ceza aldım diye.
a101 uzaktı biraz oğlana gitmeye üşendimEyvah eyvah
A 101?
Iyi geceler ZeynepcimOh kizi uyuttum, oglan babasiyla lego yapiyor, birazdan o da uyur, saat 10 a geliyor cok yorgunum, burayi da okuduguma gore artik yatabilirim. Iyi geceler uzaklardabiz komsum, diger kizlar sizlere de gunaydin simdiden
Hastahane sahibine gerek yok ki şekerim şikayet edecek bir sürü insan var . Doktor çocuğa bu ortamda eldivensiz dokunmaya çalışıyor ayrıca saat 14:00 te acile gitmişim ateşi 38.5 olmuş ilaçla düşmüyor doktor diyor ki bu saatte mi kalınır ? Kaçta gitmem lazımdı anlamadım beni azarlıyor bende bunu dile getirdim bi idrar tahlili alayım kan bakalım belki mikrop kaptı diyemiyor çünkü labaratuarları kapalı hastane gibi değiller ki bunu söylediğim için ceza aldım. Herkes kendi karabitine yanacağına böyle uğraşıyorlar işteHastane sahibi falan mı burda çok ilginç ya o mesajı şikayet etmek
Hoşbulduk okyonus tadı yok ama allahtan ateşi de yok . Hala hiç birşey yememeye devam ediyor ne olacak bilmiyoruz. Yazdıklarını dışarıdan okudum çok üzgünümtuce_tuce hosgeldın oğlun nasıl oldu?
Boşver herkes herkesi şikayet edebilir bende ediyorum ederim de.benim araştırma sonuçlarıma göre kesin şikayet etti hayinin biri
Merhaba Bizim cadı da beni zorluyor iki haftadır.Yaklasik 1 aydır bir yerlere tutunup kalkiyordu ama suan durmak bilmiyor.Gece bile uyanıp emekleyip besigine tırmanmaya gidiyor.8.ayda uyku gerilemesi olurmuş seninde bahsettiğin gibi zihnen dolu olduklarından.3-4 haftada normale donermis diye okudum hep ama nedense umudum yok.8 ay boyunca uykusuzluk yasatmamisti bana ilk doğduğu zamanlar hariç.Bu yüzden çok zorlanıyorum Bizde de iki alt dis var.Kime söylesem üst dişler daha zor deyip bir de öyle korkutuyorlar Halleri çok komik ya,uykuda gözleri kapalı besige tırmanıp ağlaması filannedemistimkibenn bebeğin nasıl oldu biraz sakinleşti mi?
Biz uykuda hala sorun yaşıyoruz. Uyutana kadar canım çıkıyor. Ekstra huysuzluk da devam.
9. Ay atağı hem yoğun hem de uzun sürüyormuş. Bebekler bu donem çok şey öğreniyormus o yuzden beyinleri aşırı yoğun oluyormuş bu da uyku problemi yapıyormuş.
Nitekim kızım bu ay iki tane diş çıkardı, bir yerlere tutunup dizlerinin üzerine kalkmaya başladı ve su an ayağa kalkıyor yatağına koyar koymaz uyumayı geçtim hemen ayağa fırlıyor