Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım yarına mevlam kayıra :dua:

Çok güzel geçsin, gönlünüze göre olsun inşallah 🌸

Bugün hiç bir şey gelmedi içimden neden bilmiyorum. Eşim market alışverişi yaptı 57₺, yemek yapamadım dışarıdan söyledik 45₺ (bunu yaptığımda çok üzülüyorum). Araba bozulmuş, benim gün parası planlarım suya düşecek gibi hayırlısı bakalım :bicak:
Teşekkür ederim canım😘😘

Ailecek öyleler ya türünün son örneği. Genlerinde bir sıkıntı var. Bir tek ben değil herkes onların tuhafligiyla ilgili konuşuyor.
Seninle evlenebildigim Dur gideyim de iki rekkat şükür nazmazi kılayim deseydin 😁
Kusura bakma da eşinin kafası pırıl pırıl valla 😆

Herkese iyi akşamlar 🤗biogai damla 80 tl, arkadaşlarla mangala gittik 60 tl mangalık biseyler aldı eşim.harcamasiz gün yok malesef.
Yarın inşallah 5 günlüğüne annemlere şehir dışına gideceğiz bebişin aşısı falan var haftaya ve 6 kisilik bir arkadas grubumuz var arkadaşlarım eve gelmek istemiyorlar bebek görmeye bu virusden dolayi kalabalik oluruz çocuklarla falan 12-13 kişi oluyoruz onun için piknik organize etmişler salı günü sosyal mesafeli bebek görme piknigimiz var 🤣29 temmuzda da büyük oğlumun d.gunu var 10 yaşına girecek zaten arkadaş grubumuz oğlanlardan dolayı var kreşten beri beraber hepimizin oğlu kopmadık.onada pasta yaptırıp supriz yapacağız bir taşla iki kuş 🤩
Annemlere gitmede ye de öğleden sonra karar verdik hemen valiz yaptım bize kıyafet falan koydum ama bebek olunca herseyini koydum mecburen burun aspuratorunden şampuan kadar 5 gün için çok çantamız oldu ama yapacak bişey yok.

Öğleden sonra uyudum 😴
Sonra kalktık biraz gezelim dedik. Çıkmadan önce evi toparladim ,geç geliriz diye.
Bindik arabaya
Açtık müziği 😛

Oglisii istediği yerlere götürdük ,sahilde
Sonra burger ve nugget yedik 68 TL.
Dönüşte sütü aldık 25 TL.
Sütü ocağa koydum eşime bak dedim.
Bebişi uyutmaya uğraşıyorum.

Millet eğleniyor valla. Eve tikilmiyor. Napsinlar. Sonbaharda daha fena olur griple birleşir bari sicaklarda çıkalım biraz.
Bizim dolastigimiz yerlerde mesefaye dikkat ediyorlardı genelde.

Yemek yerken konuştuk eşimle.
O arsayı boşver. Ben daha güzelini genisini bulacağım dedi.haber birakmis eşe dosta.
Görev parası duruyor ya. Onunla alıp senin üzerine yapacağım zaten dedi.

Selams şekerler herkesin şikayet et butonunu kullanmaya hakkı var tabiki . Bende bol her gördüğüm yanlış şeyi şikayet ediyorum doğal olarak etmeye aktif şekilde devam edeceğim bu hak herkeste mevcut 😈😈😈🤪

X