Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Carter's da 70$ harcadim, cumaya kadar baska harcamamiz olmaz. Lol bebekler hakkinda bilgisi olan var mi, yegenlere alicam ama hangisini almam lazim, topun icinden bebek mi cikacak simdi.
Doll bebek dediğin lol bebekler mi canım onlar topun içinden çıkıyor
Pahalı bir oyuncak onu biliyorum 160-200 tl arasındaydı bi ara biz hiç almadık çünkü bağımlılık yapıyor çocuklarda benim çevremden gördüğüm tabi

Doll bebek dediğin lol bebekler mi canım onlar topun içinden çıkıyor
Pahalı bir oyuncak onu biliyorum 160-200 tl arasındaydı bi ara biz hiç almadık çünkü bağımlılık yapıyor çocuklarda benim çevremden gördüğüm tabi
Evet yanlis yazmisim, duzelttim, lol bebek, bizim yegenler seviyormus ben de alayim dedim, 10-15$ burada.

Slm kızlar
Dün mangal alışverişi 90 tl tuttu
75 tl de ogluşa kot kapri
Miniğe bir tayt ve tişört aldım
Çok güzel geçti parkın yanında yaptık çocuklarda oynadılar
Dün tavuğu çok almışım bir paket kıyma çıkardım köfte tavuk pirzola fırına atacağım çorba da var salata ayran yeriz
Pastada kaldı dünden

müge anlıda küçük kiz cocugu vardi kaybolan bugün ölü bulunmuş 😔 aksam 9 da kaybolduğunu söylemişler aksam ezanında gelirdi diyolar aksam ezanına kadar bası bos tabi saldım çayıra 😔 cok üzüldüm ya
ben de sabah izledim çok üzüldüm ya cinayet mi belli değil sanırım. Annesi de evi terkedip sonra geri dönüyormuş galiba birileriyle görüşüyormuş yanlış anlamadıysam.

ben de sabah izledim çok üzüldüm ya cinayet mi belli değil sanırım. Annesi de evi terkedip sonra geri dönüyormuş galiba birileriyle görüşüyormuş yanlış anlamadıysam.
öldürülmüş büyük ihtimalle canım o annesi değil halası öyle yapmış kavga felan etmiş küçük kızın babasi kardeşinin kaçtığı kişiyle annesini duymadım 😔 öldürülmemiş olsa bile küçücük çaresiz bi şekilde ölmesi cok kötü bişey 😑

öldürülmüş büyük ihtimalle canım o annesi değil halası öyle yapmış kavga felan etmiş küçük kızın babasi kardeşinin kaçtığı kişiyle annesini duymadım 😔 öldürülmemiş olsa bile küçücük çaresiz bi şekilde ölmesi cok kötü bişey 😑
Annesi de evet başka birileriyle görüşüyormuş kaçacakmış sonradan vazgeçmiş filan diyordu sabah

Annesi telefonla bağlandı ona denk gelmiştim. Varmış hayatında biri kaçacakmış sonra vazgeçmiş diye anladım.
Ya biraz kızsak vicdan yapıyoruz nasıl kıyıyorlar bu bebelere:KK43:

X