- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.981
Yaprak dökümü nerde saat kaçta yaaaBende cerezimi kolami aldım açtım
Gerikafali Rıza efendi cokk fena.
Gunumuzle alakası yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaprak dökümü nerde saat kaçta yaaaBende cerezimi kolami aldım açtım
Gerikafali Rıza efendi cokk fena.
Gunumuzle alakası yok.
Yaprak dökümü nerde saat kaçta yaaa
Tamam canım
Teve2de.
Ferihadan sonra 4bucuk gibi
Ben bitirdim işi gücü bir salata yapacamKızlar yapmayın işi gücü çocukları yemeği bırakıp oturup dizi izleyesim geldi.
yerinde olmak istedim tembel benBen bitirdim işi gücü bir salata yapacam
Doll bebek dediğin lol bebekler mi canım onlar topun içinden çıkıyorCarter's da 70$ harcadim, cumaya kadar baska harcamamiz olmaz. Lol bebekler hakkinda bilgisi olan var mi, yegenlere alicam ama hangisini almam lazim, topun icinden bebek mi cikacak simdi.
Evet yanlis yazmisim, duzelttim, lol bebek, bizim yegenler seviyormus ben de alayim dedim, 10-15$ burada.Doll bebek dediğin lol bebekler mi canım onlar topun içinden çıkıyor
Pahalı bir oyuncak onu biliyorum 160-200 tl arasındaydı bi ara biz hiç almadık çünkü bağımlılık yapıyor çocuklarda benim çevremden gördüğüm tabi
Dur bakalim bizim kizlar buyuyunce neler isteyeceklerBizimki kral şakir diye tutturdu.
Akşam 90tl verdim
Kız daha o kadar büyümedigi için LoL bebek hakkında bilgim yok
ben de sabah izledim çok üzüldüm ya cinayet mi belli değil sanırım. Annesi de evi terkedip sonra geri dönüyormuş galiba birileriyle görüşüyormuş yanlış anlamadıysam.müge anlıda küçük kiz cocugu vardi kaybolan bugün ölü bulunmuş aksam 9 da kaybolduğunu söylemişler aksam ezanında gelirdi diyolar aksam ezanına kadar bası bos tabi saldım çayıra cok üzüldüm ya
öldürülmüş büyük ihtimalle canım o annesi değil halası öyle yapmış kavga felan etmiş küçük kızın babasi kardeşinin kaçtığı kişiyle annesini duymadım öldürülmemiş olsa bile küçücük çaresiz bi şekilde ölmesi cok kötü bişeyben de sabah izledim çok üzüldüm ya cinayet mi belli değil sanırım. Annesi de evi terkedip sonra geri dönüyormuş galiba birileriyle görüşüyormuş yanlış anlamadıysam.
yaa süper geçer inşallahKızlar yarın kızımın spor mülakatı var dua edin lütfennn
Annesi de evet başka birileriyle görüşüyormuş kaçacakmış sonradan vazgeçmiş filan diyordu sabahöldürülmüş büyük ihtimalle canım o annesi değil halası öyle yapmış kavga felan etmiş küçük kızın babasi kardeşinin kaçtığı kişiyle annesini duymadım öldürülmemiş olsa bile küçücük çaresiz bi şekilde ölmesi cok kötü bişey